Lietuviai statistiškai yra labai religinga tauta, todėl evoliucija ir jos vingrybės nėra populiari temaSpotless rašė: Tokios teorijos dar nebuvau girdėjas. Idomu kaip dažnai haliucinogenus mūsų protėviai valgė.
Naujienos iš žiniasklaidos
Re: Bill Hicks
“Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.” Mikė
Re: Naujienos iš žiniasklaidos
Oho kiek čia daug evoliucionavusių iš beždžionės
Pataisysiu - iš bendro protėvio su šiuolaikine beždžione, kuris gyveno anksčiau nei prieš 4 "liumijonus" metų...putejas rašė:Oho kiek čia daug evoliucionavusių iš beždžionės
(gal šį fleimą reiktų perkelti į tinkamesnę vietą?)
“Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.” Mikė
Re: Bill Hicks
gana teisingai. Bill Hicks pasiskolino sia ideja is Terence McKenna knygos "Stoned Ape" Theory of Human Evolution. sioje knygoje McKenna pateikia intriguojancia versija apie musu evoliucionavimo kelia, atseit traukiantis paskutiniams ledynams siaures afrikoje ir emus plisti nuostabiam zalios savanos pasauliui, musu proteviai islipe is medziu pradejo rankioti ir valgyti viska kas po ranka. to pasekoje buvo ismegintas psilocibinas, kurio sinestezine pagalba pirma karta buvo praplestos ribos tarp jausmu, galimybe sudarineti vaizdinius kitu individu prote per vokaliniuss garsus, na o to pasekoje galiausiai issivyste ir kalba.[/quote]Spotless rašė:Na, kadangi mes evoliucionavome iš bendro protėvio kaip ir šiuolaikinės beždžionės, tai jis pavaizdavo kaip narkotikai paveikė mūsų smegenis teigiama linkme. Apsvaigę pradėjome mąstyti "Out of the box" ir t.t.cezzaras rašė:
Tokios teorijos dar nebuvau girdėjas. Idomu kaip dažnai haliucinogenus mūsų protėviai valgė.[/quote]
Na aš šiandien panašiai pagalvojau.Juk norint pradėt naudot kokius nors grybus ar netgi tą patį koksą, reikėjo jį kažkaip išbandyt, kad sužinot poveikį.
Na anksčiau kiek žinau, kai šamanystė buvo vos ne vienintėlė religija, tai šamanai manau gan dažnai naudojo tai. Juk pagonybė man rodos iš šamanizmo atsirado, o iš pagonybės ir judaizmo mišinio krikščionybė. Bent jau kiek aš galvoju, gal ir klystu.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Narkotikų prekeiviai stos prieš teismą
http://www.alfa.lt/straipsnis/10317954/ ... 2-26_11-42
http://www.alfa.lt/straipsnis/10317954/ ... 2-26_11-42
Brangesnis už auksą lobis.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
As tai pamegdziosiu pasipiktinusi, bet visgi teisinga, tula Delfi komentatoriu. "O KODEL JIE NACHUI SU CIGONU TABORU NIEKO NEDARO????". Ei mentiaros, kodel as priverstas jaustis nusikalteliu su puse g zoles kisenej, ir visom priemonem esu juodinamas visuomenej, tuo metu, kai taboras, bene geriausia hera, Baltijos salyse stumdo. Nunesiau siandien dvi gelytes klasiokui, pagaliau. Tevu labiausiai gaila, pats net pazliumbiau ne del jo ligos, o del jo artimu zmoniu, ka teko pernest. Eikit jus nachui teisesauga, priimkit tai asmeniskai kiekvienas. Mane zinot jei ka 37912071278, paliubomu tarcialinat cia. Ziurekit, kad del lengvos jusu bashlios, jusu paciu vaikeliai tos ligos nepasigautu. Hemaroju gydot, kai danti skauda. ai krc..
Pilypas is kanapiu
tiesiog grazu ziuret
http://tv.delfi.lt/video/fGeZ5yKY/
http://tv.delfi.lt/video/fGeZ5yKY/
mane tiesiog džiugina tie žurnaliūgų ir mentų pasisakymai "spėjama jog tai kvaišalai" "bus perduota ekspertams ištirt" kiek dar metų spėlios ir ekspertam atidavinės? kodėl, kai aptinka samanės bravorą, tiesiai šviesiai sako "rasta 100 litrų naminės", "2 tonos raugo", "lauke buvo jaučiamas aitrus naminės kvapas" ir t.t. ? ar čia jie tokie durni, ar galvoja kad tauta dar tebegyvena sovietinėj stagnacijoj? prieš kokius 10-15 metų gal ir lipo, o dabar, manau pats laikas būtų stilių pakeist
togetha brotha
Nes jie negali 100% oficialiai sakyti, kad tai žolė, nors ir kiek jos būtų matę ir tikrai (asmeniškai) žinotu, kad ten žolė. Nekaltas, kol neįrodyta. Policijos akys ir nosys nėra metrologiškai patikrinti ekspertizę atliekantys prietaisai. Reikia oficialiaus žodžio iš laborantu Nes kitu atveju skleisdami tokią neįrodytą informaciją policininkai galėtų neblogai prisiveikt. Jie gali tik įtart, kad ten vienokia ar kitokia medžiaga ir priimt sprendimą tai medžiagai atlikt ekspertizę. O dėl naminės taip pat dažniausiai rašoma "spėjama naminė", "kvapas primenantis naminę" ir t.t. jei nėra ekspertizės, jei rašo kitaip - arba yra iš anksto 100% teisinga ir patvirtinta oficiali informacija, kad ten naminė, arba žurnalistas pripjovė straipsnyje, nes taip negalima rašyti.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Žiauru...Kažin nuo MJ yra kas nors ką panašaus padarės?
How do fish party ? Seaweed
Nuo alkoholio zmones dazniau nesuvaldo saves.
Va va nuo alkoholio uzmusa, sumusa zmones kas diena, o nuo markiu cia vienetai atveju, bet jei jau atsitinka tai visada i ziniasklaida kisa tokius varijantus. Bet zinoma ar tai butu marke ar alkoholis vistiek nepateisinama cia...
I'm a junglistic man.
Labai abejoju... Bet matai cia jis LSD+Amfetaminas+ dar MJ paruke, tj jau ten jam taip sarus susuke turejo but...WJ_NaparNickas rašė:Žiauru...Kažin nuo MJ yra kas nors ką panašaus padarės?
Sutinku, gaidzio prijobines tai tikrai nepavairuosi normaliai, bet parukes zmogus gali vairuot lb normaliai be jokiu nesamoniu. Na aisku vistiek apsirukius vazinet nedera.Nustatyta, jog kvaišalų poveikis vairuotojo įgūdžiams yra pavojingesnis už alkoholį.
I'm a junglistic man.
Ir vėl nesąmonės. Ar bandei važiuoti prirūkius ir amfos pripisęs? Kodėl taip puolat ginti tą ganja. Ganja kaip tik išblaško dėmesį, tampi mieguistas, neatidus. Amfos poveikis vėl kitoks. Aš rinkčiausi važiuoti amfos įpisus nei ganjos parūkius, aišku jei būtų būtinybė rinktis.
http://lt.wikipedia.org/wiki/Amfetaminas
"Nuo antrojo pasaulinio karo iki dabar amfetamino dažnai duodama karo lakūnams, tam, kad pagreitinti jų reakciją, padidinti budrumą ilgose operacijose. Situacijoje, kur pilotas turi patruliuoti ilgas valandas ir po to akimirksniu reaguoti į netikėtai susidariusią kovinę padėtį ir ryžtingai veikti, amfetaminas yra nepakeičiamas."
"Nuo antrojo pasaulinio karo iki dabar amfetamino dažnai duodama karo lakūnams, tam, kad pagreitinti jų reakciją, padidinti budrumą ilgose operacijose. Situacijoje, kur pilotas turi patruliuoti ilgas valandas ir po to akimirksniu reaguoti į netikėtai susidariusią kovinę padėtį ir ryžtingai veikti, amfetaminas yra nepakeičiamas."
Bet cia mazais kiekiais. O xebra is klubo mazais kiekiais gaidzio pripise nevaziuoja.ganjaFAMA rašė:Ir vėl nesąmonės. Ar bandei važiuoti prirūkius ir amfos pripisęs? Kodėl taip puolat ginti tą ganja. Ganja kaip tik išblaško dėmesį, tampi mieguistas, neatidus. Amfos poveikis vėl kitoks. Aš rinkčiausi važiuoti amfos įpisus nei ganjos parūkius, aišku jei būtų būtinybė rinktis.
I'm a junglistic man.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas