Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Siuo metu vygdomas didelis kryzminimo projektas, pavasario pradzioje prasides pavasarine Akcija- The Green Spring.
Galiu pamineti keleta rusiu itrauktu i projekta- Purple Power ,LLR, Mandala#1 , G.G. (guerilla gold ),Purple penaberi ,Durban skunk ir kiti! [/quote]
Kaip su šiuo projektu?
Galiu pamineti keleta rusiu itrauktu i projekta- Purple Power ,LLR, Mandala#1 , G.G. (guerilla gold ),Purple penaberi ,Durban skunk ir kiti! [/quote]
Kaip su šiuo projektu?
Kaip su šiuo projektu?[/quote]pawliune rašė:Siuo metu vygdomas didelis kryzminimo projektas, pavasario pradzioje prasides pavasarine Akcija- The Green Spring.
Galiu pamineti keleta rusiu itrauktu i projekta- Purple Power ,LLR, Mandala#1 , G.G. (guerilla gold ),Purple penaberi ,Durban skunk ir kiti!
Projektas vyksta, bet seklos pasirodis tik kitais metais, nes turi butinai but istestuotos!
Projektas vyksta, bet seklos pasirodis tik kitais metais, nes turi butinai but istestuotos! [/quote]mr.green rašė:Kaip su šiuo projektu?pawliune rašė:Siuo metu vygdomas didelis kryzminimo projektas, pavasario pradzioje prasides pavasarine Akcija- The Green Spring.
Galiu pamineti keleta rusiu itrauktu i projekta- Purple Power ,LLR, Mandala#1 , G.G. (guerilla gold ),Purple penaberi ,Durban skunk ir kiti!
Gal iseitu gauti netestuotu greitu metu?
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Sveiki, ka manot, kaip man geriau būtų sodint WhiteWidow siltnamyje ar atviroje vietoje? Išaugs? Gal ka sbandėt?
Siaip ir indoor ir outdoor ww gerai auga. Is patirties sakau.pavojingas rašė:Sveiki, ka manot, kaip man geriau būtų sodint WhiteWidow siltnamyje ar atviroje vietoje? Išaugs? Gal ka sbandėt?
suzydet outdoor'e normaliai speja WWeric rašė:Siaip ir indoor ir outdoor ww gerai auga. Is patirties sakau.pavojingas rašė:Sveiki, ka manot, kaip man geriau būtų sodint WhiteWidow siltnamyje ar atviroje vietoje? Išaugs? Gal ka sbandėt?
CH9 Female Mixed
Man ww pradejo zydet seis metais rugsejo menesi tik ir pazydejo apie menesi iki spalio 10d~ tada jau orai buvo lb levi ir kirtau, dumai geri buvo
vaikai nenarkokit vartotiku.
Tai jau geriau imti kaska grynai oudurui arba jai ww noryt tai siltnami.
vaikai nenarkokit vartotiku.
Oj patikekit,koks grazus WW kai lauke auga. Jei butu legalu,kaip dekoratyvini augala laikyciau. Spejo suzydet,tik va nezinau is kurio seedbank buvo pirkta.
gal kas susidure su big bud lietuvos klimate
sveiki, kaip manot hash plant x LLR suzydetu lietuvos outdore? labai jau vilioja mane sis augalas
Flowering period of 6-7 weeks (indoor skirtas)equador rašė:sveiki, kaip manot hash plant x LLR suzydetu lietuvos outdore? labai jau vilioja mane sis augalas
ziurint kada pasesi
manau ,kad mr. green rusys kaip tik pritaikytos LT klimatui
CH9 Female Mixed
Dabar taip,zadu OutDoor'o projekta pradet,vienas varijantas pusiau out/in bus kitas visiskas outdooras lauko salygom,priziurint tik "Motinos Zemes".Kas geriau augala isgrust i pamiske kokia ir palikt priziurint tik Motinos Gamtos ir patrest koki karta kai vaisius jau savo sirpint pradeda ar augint balkone priziurint pacio manes ir duodant saulutes kaitinimui.tada ir patresimas ir palaistymas ir zemiu keitimas butu? kas butu geriau? nenoriu uzaugint nesveiko kieko ganjos,taciau,kad galeciau pasimegaut kaskuo savo ir uztektu ne tik man,bet gal ir drauga koki pavaisint .Kas butu tuomet geriau? Kuris is siu varijantu?
Gali būti labai įvairiai. Miške gera žemė (jei bloga gal savo atsiveši), padoriai saulės, pasiseks geri orai, tai super būtų. Jei dar aplankytum retkarčiais, tai įmanomi labai geri rezultatai. Patręši ilgai tirpimo trąšomis ir tada nereikia tręšti dažnai. Augindamas balkone tu rizikuoji būti sučiuptas, o augindamas miške rizikuoji, kad kas ras tavo augalą. Balkone taip pat, jei niekas neužstoja saulės, gali labai gerai užsiauginti. Aš auginčiau miške, nes man saugumas svarbiausia.
Lauke "nukirpst" gali kas nors beto nezinia kokia ten zeme Nebent jei paimsi vazona ir pirktiniu zemiu idesi ir ikasi lauke su vazonu (pamiskej ar kur ten nori)sirvis rašė:Dabar taip,zadu OutDoor'o projekta pradet,vienas varijantas pusiau out/in bus kitas visiskas outdooras lauko salygom,priziurint tik "Motinos Zemes".Kas geriau augala isgrust i pamiske kokia ir palikt priziurint tik Motinos Gamtos ir patrest koki karta kai vaisius jau savo sirpint pradeda ar augint balkone priziurint pacio manes ir duodant saulutes kaitinimui.tada ir patresimas ir palaistymas ir zemiu keitimas butu? kas butu geriau? nenoriu uzaugint nesveiko kieko ganjos,taciau,kad galeciau pasimegaut kaskuo savo ir uztektu ne tik man,bet gal ir drauga koki pavaisint .Kas butu tuomet geriau? Kuris is siu varijantu?
balkone ir variantas jeigu saules uztektinaii yra , tai gali augint
CH9 Female Mixed
Ragaut neteko. Girdėjau labai teigiamus atsiliepimus po vienos lietingos vasaros. Tikrai būtų įdomu išgirst daugiau nuomonių apie Big Bud pas mus lauke.Ganja men rašė:gal kas susidure su big bud lietuvos klimate
BOB - Bombs Over Bagdad!
uzsisakiau big bud ziuresim kas gausis
tai kada zadat daigint seklytes Outdoor ? ar tiesiog tiesiai i zeme seklytes kisat kai salnu nebera? pasidalinkit patirtim ir ziniomis
Namie pradžioje paaugink kelias savaites ant palangės, nes tik išdygusius augaliukus sraigės greitai likviduos, o jei dar šalnos.. kad ir paauginus kelias savaites namie reikia jų saugotis, o daiginti aš balandžio pradžioje pradėdavau.
šiandien prasidėjo priešpilnis ir jis tęsis visą savaitę, tai tinkamiausias laikas daigint. sėkmėspietka rašė:tai kada zadat daigint seklytes Outdoor ?
togetha brotha
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 16567 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-