Aisku kad jei gerai mokais ,gerai lt gauni ,bet yra tokiu kurie be mokslo karjera padaro

Jei nuori galiu prikabint faila audio knyga ,ten apie tai isaiskinta

jahmate rašė:Reikejo iskarto taip pradet. Jo sutinku kad buna chebra mokykloi desimtukais varo, o poto sedi be darbo arba minimuma gauna, o kiti atvirksciai, mokykloi suda atmale sukasi kaip turi but. Bet čia Lietuvoi taip dazniausiai buna, nes ant tavo issilavinimo visiem giliai px.
Ganja ir man smarkiai pakeitė gyvenimo vertybes ir dėl to labai džiaugiuosi. Nežinau koks dabar samasvalas būčiau jei ne MJ.teknyu rašė:galeciau gal sakyti kad daugiau dave negu ateme ,bet esminis dalykas kad po siokio tokio putimo stazo nebemoku dziaugtis paprastais dalykaisviskas atrodo taip neidomu ir tapau toks nejautrus kitu zmoniu atzvilgiu kazkaip
ka dave tai tikriausiai gera laiko praleidima , mastymas tapo gilesnis, pastebiu daugiau dalyku negu seniau buciau pastebejes , pakeite biski gyvenimo vertybes i gera manau . bet blogo irgi nemazai dave tikrai turbut niekas nepatvirtins kad nuo rukymo vien tik geri dalykai
neskaiciuojiu ,pvz mano mociute pati man pasakerunkelis rašė:skaiciuoji kitu pinigus....?!? negerai....
Ne, ne px.Rukalas rašė:neskaiciuojiu ,pvz mano mociute pati man pasakerunkelis rašė:skaiciuoji kitu pinigus....?!? negerai....![]()
ir pasake kad nuoretu daktare padirbt prancuzijoj
neskaiciojiu bet manau pats supranti kad lietuvoje visiems ant tavo mokslu giliai px
Kiek tau metu močiute tu?Rukalas rašė:neskaiciuojiu ,pvz mano mociute pati man pasakerunkelis rašė:skaiciuoji kitu pinigus....?!? negerai....![]()
ir pasake kad nuoretu daktare padirbt prancuzijoj
neskaiciojiu bet manau pats supranti kad lietuvoje visiems ant tavo mokslu giliai px
Nemanau, kad suprasti labai sunku... Tik va greičiausiai yra taip, jog turi sunkiai dirbti iki tol, kol galėtum pradėti dirbti protingai.Tadas rašė:Girdėjau tokį patarimą iš vieno žmogaus: "You don't have to work hard, you have to work smart". Bet vat ne taip lengva šią frazę suprast ir vykdyt.
Tame ir esmė, kad nereikia dirbti sunkiai. Reikia dirbti sumaniai, protingai ir bus gerai. Kas to nemoka - dirba sunkiai. Aš dirbti iš viso nemoku, todėl nedirbuKGBkid rašė:Nemanau, kad suprasti labai sunku... Tik va greičiausiai yra taip, jog turi sunkiai dirbti iki tol, kol galėtum pradėti dirbti protingai.Tadas rašė:Girdėjau tokį patarimą iš vieno žmogaus: "You don't have to work hard, you have to work smart". Bet vat ne taip lengva šią frazę suprast ir vykdyt.