Akistata su teisėsauga
Re: Akistata su teisėsauga
Skirtumas didelis, šaukštai po pietų jam, o kitiems tai gal bus pamoka ;] Na tokia čia ir pamoka.. Bet ką gali taip pagaut.. Pasimokyti galima tik tiek, kad laukiant sėklų geriau būti švariam ir išsivalyti savo gyvenamąją vietą.
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Ta prasme koks skirtumas, kaip ten jie tikrina, sužino apie tuos siuntinius...O dėl to, kad reikia išsivalyt, tai jo nebloga pamoka, net negalvojau, kad gali taip atsitikt, net pačiam baugu pasidarė.
Jungle is massive!
Pons_jons, kaip tau ten? Pajudejo reikaliukai? Gal kas pagerejo/pablogejo? Pasiskelbk zaliesiems broliams 

Nieks neaisku kai bus kas aisku parasysiu
Cia tik pavenej atvejej,nekurk samokslo teoriju!!!hipiukas rašė:[
Atsimink, kad taip pat efektyvu būtų sekti ir į seedbanko sąskaitą ateinamus pinigus.
Galbūt informacija teka kaip upelyje, bet pats seedbankas nežino
-
- Patyręs
Kad kiek tik pasneki su zmonem tai tie zaliukai visada suaktyveje 

I'm a junglistic man.
-
- Patyręs
Kad dažniausiai kas susiję su žole, tai aktyvūs buna pavasarį ir vasaros pabaigoj. O kad ypač dabar gaudo, seka, teko ne vienam pažįstamui su tuo susidurt.
Jungle is massive!
Na gal logikos yra, chebra seklas dabar turetu siustis pagal viska tai gal siektiek gaudo 

I'm a junglistic man.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
vistiek laikausi nuomones, kad jei ''tixo sam saboju'' , t.y vienas pats sau, kazkoki krumeli ar pora turesi ir jei nesiskelbsi, tai nei kas suzinos nei ka, pagrinde juk barygas kabina...bet istylet tai nelengva yra, visgi zmones turi savybe/nora pasirodyt pries kitus
nes pyxas artina 

kaip manot ar tarnybinis suo (policijos/pasienieciu) uzuostu, kad esu prirukes? nes vakar suo kai parejau tiesiog galva man y burna kiso, turbut pakviipo labai... 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
manau be problemu uzuostu, ruosia juk juos tam. o man idomu ar uzsuostu jie jei tarkim maryte lakyt pakely is kurio istrauktas oras, tarkim yra vakuumas, kaip anksciau rode tuos maisus kur gali patalyne susidet ir ora issiurbt
vakuume juk niekas nesklinda

nes pyxas artina 

-
- Patyręs
Jei mj lietės prie pakelio, arba pirštais ją smulkinai ir prilietai maišiuką užuos 

Jungle is massive!
suo jaucia netgi kas yra saldytuve ir uzvakuotame stikliniam inde netgi....girdejau kazkurtai, kad i kava idetas stuufas yra neuzuodziamas.,bet neesu isitikines ar neuzuodziamas.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Čia per filmus taip rodo
Kažkada baryginio stuffo maišelis žuvim dvokė, tai gal tarp žuvų dar gabena.. ar ištepa žuvų taukais kokiais, bet manau tas gudrybes žino ir pareigūnai, tai gali būti, kad šunys išmokyti ir kavą ar dar kokią medžiagą užuosti, kurioje dažniausiai gabena kvaišalus.

ir as girdejau apie kava,tik kazin ar tiesa ciarunkelis rašė:suo jaucia netgi kas yra saldytuve ir uzvakuotame stikliniam inde netgi....girdejau kazkurtai, kad i kava idetas stuufas yra neuzuodziamas.,bet neesu isitikines ar neuzuodziamas.
-
- Patyręs
Čiuju jau kažkas sakė ir aš gal sakiau, bet veiksminga maišiuką katės plaukais įtrint, šuo pašėls ieškos katės, o ganja liks saugi 

Jungle is massive!
bet ar neatves kates jaskojimas prie maisiuko?
-
- Patyręs
Aš tik taip girdėjau, o kokios ten reakcijos jo smegenyse vyksta ir kaip sureaguos tai nežinau, aš ne ekspertas.
Jungle is massive!
Senas bairis cia, ir abejoju ar dabar jis suveiktu tie sunys susikoncentrave i pajieska narkotiku ir neismustu ju is veziu katpalaikio kvapas 

vaikai nenarkokit vartotiku.