Galiu pamineti keleta rusiu itrauktu i projekta- Purple Power ,LLR, Mandala#1 , G.G. (guerilla gold ),Purple penaberi ,Durban skunk ir kiti!

Kaip su šiuo projektu?
Kaip su šiuo projektu?[/quote]pawliune rašė:Siuo metu vygdomas didelis kryzminimo projektas, pavasario pradzioje prasides pavasarine Akcija- The Green Spring.
Galiu pamineti keleta rusiu itrauktu i projekta- Purple Power ,LLR, Mandala#1 , G.G. (guerilla gold ),Purple penaberi ,Durban skunk ir kiti!![]()
![]()
Projektas vyksta, bet seklos pasirodis tik kitais metais, nes turi butinai but istestuotos!mr.green rašė:Kaip su šiuo projektu?pawliune rašė:Siuo metu vygdomas didelis kryzminimo projektas, pavasario pradzioje prasides pavasarine Akcija- The Green Spring.
Galiu pamineti keleta rusiu itrauktu i projekta- Purple Power ,LLR, Mandala#1 , G.G. (guerilla gold ),Purple penaberi ,Durban skunk ir kiti!![]()
![]()
Siaip ir indoor ir outdoor ww gerai auga. Is patirties sakau.pavojingas rašė:Sveiki, ka manot, kaip man geriau būtų sodint WhiteWidow siltnamyje ar atviroje vietoje? Išaugs? Gal ka sbandėt?
suzydet outdoor'e normaliai speja WWeric rašė:Siaip ir indoor ir outdoor ww gerai auga. Is patirties sakau.pavojingas rašė:Sveiki, ka manot, kaip man geriau būtų sodint WhiteWidow siltnamyje ar atviroje vietoje? Išaugs? Gal ka sbandėt?
Flowering period of 6-7 weeks (indoor skirtas)equador rašė:sveiki, kaip manot hash plant x LLR suzydetu lietuvos outdore?labai jau vilioja mane sis augalas
![]()
Lauke "nukirpst" gali kas norssirvis rašė:Dabar taip,zadu OutDoor'o projekta pradet,vienas varijantas pusiau out/in bus kitas visiskas outdooras lauko salygom,priziurint tik "Motinos Zemes".Kas geriau augala isgrust i pamiske kokia ir palikt priziurint tik Motinos Gamtos ir patrest koki karta kai vaisius jau savo sirpint pradedaar augint balkone priziurint pacio manes ir duodant saulutes kaitinimui.tada ir patresimas ir palaistymas ir zemiu keitimas butu? kas butu geriau? nenoriu uzaugint nesveiko kieko ganjos,taciau,kad galeciau pasimegaut kaskuo savo ir uztektu ne tik man,bet gal ir drauga koki pavaisint
![]()
.Kas butu tuomet geriau? Kuris is siu varijantu?
Ragaut neteko. Girdėjau labai teigiamus atsiliepimus po vienos lietingos vasaros. Tikrai būtų įdomu išgirst daugiau nuomonių apie Big Bud pas mus lauke.Ganja men rašė:gal kas susidure su big bud lietuvos klimate
šiandien prasidėjo priešpilnis ir jis tęsis visą savaitę, tai tinkamiausias laikas daigint. sėkmėspietka rašė:tai kada zadat daigint seklytes Outdoor ?