Dar pasimatysim...
 Dar pasimatysim...  
 Dar pasimatysim...
 Dar pasimatysim...  

man irgi buvo kazkas panasaus,kai pasakiau sau: "gana", taciau visiskai nemeciau ir nesiruosiu mest. praeina kiek laiko ir pagalvoji,"kaip gertai butu saut dumuka maziuka"Manttukas rašė:nerukau 19 dienu, nu tipo pavasary dar nerukiau, jauciuosi puikiai ir nezadu daugiau rukyti bent kolkas, bl atbukau, tik db pradedu kaska mastyti, neprives jusu kasekas prie gero, palaukit uzaukit, susikurkit ateity ir rukykit senatvej y valias, o db nieko is to gero.... kiek zinau tokiu kaip as kasekas da kasekas, net nebekabina, sedi masinosi filmuoja... degradacija arti, pats neberukau nuo vieno yvykio... o tiesa sakant moterys mane keicia, o gal as psichinis ligonis, nes jauciuosi tokiu, kur man gydytis? man gali kashkas padeti? nemanau nes taj kova su savimi, kaip atsisakyti visko, kas gyvenima daro ydomu ir neriklausoma, rashau viska skubedamas, nepagrystai ir gal net kvailai, bet čia gi jusdauk is jusu laikau protingais, netgi gabiais zmonemis ir ka besakyciau, sis forumas man mieliausias
taj tiek shndienos psicho istoriju
 sauni ir vel gyveni be sito iki kito karto...
  sauni ir vel gyveni be sito iki kito karto... 

(http://img534.imageshack.us/img534/1299/1006755.jpg). Beda viena - nezinau kaip tokia naudotis
 (http://img534.imageshack.us/img534/1299/1006755.jpg). Beda viena - nezinau kaip tokia naudotis  'nemoki naudotis, nepirk', 'pripili vandens ir trauki' ir bla bla bla komentarai pagalbos neduos (aciu uz supratinguma).
 'nemoki naudotis, nepirk', 'pripili vandens ir trauki' ir bla bla bla komentarai pagalbos neduos (aciu uz supratinguma). 
  )
)

Yra kas iš pradžių į burną sutraukia, paskui ant viršaus oro ir nustumia viską į plaučius, laiko viską kol pradeda žiaukčioti ar kosėti ar tuoj pat išpučia. Niekas negimė mokėdamas ir visi kiek pastebėjau rūko savaip.
 Yra kas iš pradžių į burną sutraukia, paskui ant viršaus oro ir nustumia viską į plaučius, laiko viską kol pradeda žiaukčioti ar kosėti ar tuoj pat išpučia. Niekas negimė mokėdamas ir visi kiek pastebėjau rūko savaip. bisk gaila zolytes eksperimentams, bet kam siais laikais lengva ! dekui ! ;]]]
 bisk gaila zolytes eksperimentams, bet kam siais laikais lengva ! dekui ! ;]]]![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
 kaip visgi geriau?
  kaip visgi geriau?   turinys-tabakas +
 turinys-tabakas +  

Ne visi tokie... Bet as prie tokiuganjaFAMA rašė:Garantuoju, kad atsisiųsit, pasižėsit, bet vistiek neskaitysit

Pasitikesiu tamstos nuomone.ganjaFAMA rašė:Neseilėk.