Zodziu iskilo tokia problema, neiseina ideti muzikos i ipod'a, ismeta lentele su uzrasu "Neiseina sinchronizuoti iPod <<IPOD>> Neiseina surasti reikiamo failo"

istrinti muzika isejo i vel ideti niekaip negaliu
 Is anksto aciu uz demes

O kaip ce su winampu sinchronizuot? ;Oedgy rašė:man asmeniškai niekad itunes nepatiko, nei kaip playeris nei kaip ipodo synchronyzeris. Naudoju winampą savo ipodui ir nematau bėdų. Ir gali įsikelt flac'us su winampu, jis turi kažkoki konverteri kuris konvertina flac'us. Žodžiu nežinau kodėl itunes turėtų būt geresnis už winampą.
Galima ir per iTunes. Tada bandyk per iTunes resetint iPodá. Format/Reset iPod ar kazkas tokioLegalize it! rašė:Reset nesigauna o reinstala bandziau o update firmware ne per itunes reik daryt?

reik dar kart pabandyt perrasyt itunes, bet wtf, nesuprantu, anksciau viskas buvo gerai, dar va iPodas senas, tas vienas is pirmuju 60gb photo 2 kartos ar kurios ten, storas toks.
 reik dar kart pabandyt perrasyt itunes, bet wtf, nesuprantu, anksciau viskas buvo gerai, dar va iPodas senas, tas vienas is pirmuju 60gb photo 2 kartos ar kurios ten, storas toks.

Kokį telefoną jūs pirktumėte jeigu būtumėte mano vietoje? Aš išsirinkau tris telefonus ir pasimečiau visai.
 Kokį telefoną jūs pirktumėte jeigu būtumėte mano vietoje? Aš išsirinkau tris telefonus ir pasimečiau visai. .)
 .)
 Sony ericson pirkciau bet jie jau uzkėlė kainas laiko, o ir noriu aš touchscreen'o
 Sony ericson pirkciau bet jie jau uzkėlė kainas laiko, o ir noriu aš touchscreen'o