viskas priklauso nuo tavo dezes ismatavimu, ventiliavimo.Isp* rašė:Ar sushildys man growboxa 5 cfl lemputes nors kiek ar teks shildytuva det?
Temperatūra. Dregmė. Ventiliavimas.
Re: Temperatūra. Dregmė. Ventiliavimas.
Parodyk papus
priklauso nuo to ar statysi ventiliatoriu ir koks plotas. Pas mane tai be oro istraukimo kol buvo,tai 5 cfl ikaitindavo normaliai.Isp* rašė:Ar sushildys man growboxa 5 cfl lemputes nors kiek ar teks shildytuva det?
O jej oro ishtraukimas yra ? Bet tik 1 ventiliatorius virshui.eric rašė:priklauso nuo to ar statysi ventiliatoriu ir koks plotas. Pas mane tai be oro istraukimo kol buvo,tai 5 cfl ikaitindavo normaliai.Isp* rašė:Ar sushildys man growboxa 5 cfl lemputes nors kiek ar teks shildytuva det?
Peace 

as siuliciau isbandyti su 5 cfl palaikyti pusdieni ir pamatuoti kokia temperatura, o tada jau daryti isvadas ar deti sildytuva, ar sukti dar viena lempa, ar ideti ventiliatoriu. nes viskas priklauso nuo salygu kokioje terpeje yra tavo box'as,koks jo dydis ir t.t . visos zinios ateina is praktikos!!!
ir dar, pries pateikdami klausima, pateikite ir informacijos kazkiek.
ir dar, pries pateikdami klausima, pateikite ir informacijos kazkiek.
Parodyk papus
Na praejus pusei valandos po to kai idejau termometra , jis rodo apie 24 laipsnius.
Peace 

O patraukus y ta shona kur mazhiausiai apshviecia ir mazhiuasiai spinduliu , tai vos 21 laipsnelis..
Peace 

Saunu, issiaiskinai ko truksta, isisuksi dar viena lempa ir turesi +28c, o gal ir daugiauMarciukaz rašė:O patraukus y ta shona kur mazhiausiai apshviecia ir mazhiuasiai spinduliu , tai vos 21 laipsnelis..

Parodyk papus
Lasas rašė:Saunu, issiaiskinai ko truksta, isisuksi dar viena lempa ir turesi +28c, o gal ir daugiauMarciukaz rašė:O patraukus y ta shona kur mazhiausiai apshviecia ir mazhiuasiai spinduliu , tai vos 21 laipsnelis..

CH9 Female Mixed
Pas mane dar daiginasi , tai dabar virsh 30 temperatura stovi ;]tasPATS rašė:Lasas rašė:Saunu, issiaiskinai ko truksta, isisuksi dar viena lempa ir turesi +28c, o gal ir daugiauMarciukaz rašė:O patraukus y ta shona kur mazhiausiai apshviecia ir mazhiuasiai spinduliu , tai vos 21 laipsnelis..![]()
![]()
DAUGIAU NEI 28C (temp) nereikia
![]()
![]()
Peace 

sveiki, koki oro drekintuva pasiulytumet ?
http://www.ligajos-technika.lt/buitinia ... rekintuvai
ar galbut is sito saito netinka, savo koki naudojas parekomenduosit ?
http://www.ligajos-technika.lt/buitinia ... rekintuvai
ar galbut is sito saito netinka, savo koki naudojas parekomenduosit ?
as tau siuliciau nepirkt jokio. su paprasta lekstute galima issiversti ir tureti 55-60% dregmes. na nebent tavo growroom 5mx10m 

Parodyk papus
-
- Pažengęs
- Reputacija: 1
o kodel blogas variantas a) ?hipiukas rašė:1. B teisingas.Bongmaster rašė:http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=48949
paveizojau i sita, ir i kitus. durnas as bet ka jau padarysi, pasakykit jus man a ir b
a) {carbono filtras }{oro srauto kriptis <---------}{vintiliatorius}
b) {carbono filtras }{oro srauto kriptis--------->}{vintiliatorius}
kaip turetu buti?
1. pagal mane tai varijantas b, kad vintiliatorius traukia ora per carbon filtra ir ispucia jy i aplinka. Taip?
2. kaip zinoti kokio stiprumo coolery pirkti? kaip apsiskaiciuoti kokio ventiliatoriaus reikes tam tikkro didumo filtrui?
2. Ventiliatoriu reikia rinktis pagal auginamą plotą. O po to, pagal turimą ventiliatoriu rinktis filtrą.
as nenoriu ardyti spinteles nugareles kurioje stovi ventiliatorius padavimui ir ismetimui.
galvoju tiesiog prijungus zarna prie ismetimo ventiliatoriaus, zarna nuvesti i kampa kur ant grindu ji pasijungtu i toki filtra.
juk nera skirtumo ar is filtro ora istraukia ventiliatorius(galingumas del filtru krenta, susidaro spaudimas), ar ventiliatorius per zarna ipucia kvapnu ora i filtra ir oras jau svarus iseina is filtro savaime, nes ventiliatorius paduodamas nauja ora sudaro spaudima.
tai net isnyktu ir taip tylus ventiliatoriaus darbas.
nors pradziai isbandysiu savadarbi jonizatoriu

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Sveiki, pradejau sioki toki micro grow projekteli. Stovi 2x 20w cfl pc dezeje. Vienas ventiliatorius naudojamas oro istraukimui bei dar du lempu ausinimui. Is pradziu viskas atrodo normalu temperatura 25-30 laipsniai, bet... uzdares nakciai deze ryte isvydau nekoki skaiciu 35-40 (vienu momentu buvo net ir daugiau) ir tai pastovu jei "growboxo" sonai uzdari. Gal turite ka patarti?
-
- Naujokas
Pataisau : 2x 25w cfl kurie sudaro 3000lm. Dezes ismatavimai 40x40x20, vidus isklijuotas folija. Gal beda del jos ? Ar esme lempose, kurios skleidzia per daug karscio?
Tai kol dega lempos neuždaryk tos dėžės, palik pravirą. Nakčiai galėsi uždaryt. Tokiu būdu galėsi reguliuot temperatūrą.
Kokia dregme turi buti vegetacijos ir zhydejimo metu? Kazkur buvau rades lentele , bet neberandu..
Peace 

veg apie 70% beroc,zydejimui apie 50%,klonam 90%Marciukaz rašė:Kokia dregme turi buti vegetacijos ir zhydejimo metu? Kazkur buvau rades lentele , bet neberandu..
-
- Naujokas
kaip padidynt temperatura? pas manes 23C maximum. o reikia 26-30
visas geris
yra spintoj.
visas geris

-
- Patyręs
Siaip rekomenduojama 22-28. Lyg ir pakankamai pas taves. Tarp kitko,kiek pas taves ventiliatoriu stovi?
I'm back.
temperatūra kaip tik pas tave rekomenduojama 21-27C tai pas tave pats tasrastamasta rašė:kaip padidynt temperatura? pas manes 23C maximum. o reikia 26-30
visas gerisyra spintoj.
PsYchotherapist
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas