Cia tik vienas is keletos privalumu.cfl privalumas tik tas kad jos nera karstos
Kai kurie sako,kad su cfl daugiau kristalu turi augalas,manau tai labai gerai

Cia tik vienas is keletos privalumu.cfl privalumas tik tas kad jos nera karstos
Ne is oro ir teistraukiau. Tame paciame icmag.com dienorastyje kuri idejai i savo dienorasti buvo autorius parases,kad daug kristalu. Siaip daug kur tai rasoma,tik nezinau del ko butent taip yra.Kur perskaitei? teiginys toks is oro nekoks.
pailgos lemposMr.Sony rašė:Sveiki, gal kas zinot kur rasti kazka panasaus i sias lempas Lietuvoj?
Ar bent kad siustu i lietuva ir butu pigiau ?
http://www.hydroponics.eu/product.asp?I ... ens+-+220W
arba
http://www.hydroponics.eu/product.asp?I ... ens+-+110W
Tai kiek cia liumenu per vata skleidzia tos fluoro?o PLL ne fluoro ane? tai juk gali paprasta fluoro ikyst su tinkamu spektru 2x58 vat tau ir virs 10000 liumenu ir nereiks ieskot siknoj skyliu
Tu tuo tikras? Reikes tada keist 6 silpnesnes keist i 3 galingesnes.Legalus rašė:2 daugiau skleis nei 1;]
pajunk 1 pamatuok temp. ir pajunk 2-3 ir taip pat pamatuok temp.eric rašė:Tu tuo tikras? Reikes tada keist 6 silpnesnes keist i 3 galingesnes.Legalus rašė:2 daugiau skleis nei 1;]
Nesinori man sitoj srity ekspementuot. Noriu zinot tiksliai,nes turiu apsisprest ar pirkt keleta galingesniu vietoj silpnesniu. Kad po to nebutu pinigai ismesti,o rezultatas tas pats.pajunk 1 pamatuok temp. ir pajunk 2-3 ir taip pat pamatuok temp.
o kiek laipsniu be lempu db yra tam boxe?Isp* rašė:O man ishvis idomu ar sushildys mano boxa tos cfl lemputes. Po 20w kazhkur 5 lempos. Boxas 60/80/100. Ar teks shildytuva montuoti? Boxas nera labai sandarus.
Nu dabar dar negaliu pasakyt , nes ner termometro. Bet dar tik daiginu , tai spesiu dar.Legalus rašė:o kiek laipsniu be lempu db yra tam boxe?Isp* rašė:O man ishvis idomu ar sushildys mano boxa tos cfl lemputes. Po 20w kazhkur 5 lempos. Boxas 60/80/100. Ar teks shildytuva montuoti? Boxas nera labai sandarus.
isigyk termometra ir tada spreskIsp* rašė:O man ishvis idomu ar sushildys mano boxa tos cfl lemputes. Po 20w kazhkur 5 lempos. Boxas 60/80/100. Ar teks shildytuva montuoti? Boxas nera labai sandarus.