Paprasti pliurpalai
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Re: Paprasti pliurpalai
Gi čia zekų "kaifas"
Elementaru - gauni per didelę kofeino dozę ir pavažiuoja stogas. Galvojau, kad taip bedaro tik nepilnamečiai, kuriems knieti išbandyti viską ir šito briedo pradininkai..

Įdomu man
Naktis baisi buvo, visiškai nemiegojau
Bandysiu dar kartą prieš tūsą kokį, bus geras energetinis 

Neprisidaryk problemų su žarnynu po to. Jau geriau kokio redbullio pasiimk jei reikia energijos.ganjaFAMA rašė:Įdomu manNaktis baisi buvo, visiškai nemiegojau
Bandysiu dar kartą prieš tūsą kokį, bus geras energetinis
kofeino?PositiveVibe rašė:Gi čia zekų "kaifas"Elementaru - gauni per didelę kofeino dozę ir pavažiuoja stogas. Galvojau, kad taip bedaro tik nepilnamečiai, kuriems knieti išbandyti viską ir šito briedo pradininkai..

Jo, arbatoje labai daug kofeino
Girdėjau, kad su skrandžiu tuo to bizalo blogai būna, bet tai čia tik pabandymai
Negersiu kasdien.

Gavau truputi zalio sake kad white widow, paziurejus internete sudziovinta - panasi, taciau trupinant pastebejau kad prie ten kur turetu prasidet sakele toks baltas kaip slapio cukraus sluoksnis nedidelis, nors pati daug kristalu turi, kyla mintis gal kokia purksta ar kas jai yra 

-
- Patyręs
Bl prajuokinaiWhite smoke rašė:Nerūkyk - numirsi

, bet tai tik mano nuomonė.
Nu ka siandien 4/20. Vakare mastau kad eisiu paminet kogero ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
I'm a junglistic man.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
-
- Patyręs
neminesiu, bet jai jum tai netrukdo, valio uz jumis 

vakar parukiau ir sugalvojau...
esme trumpai - arteja diena kai pasensiu metais, ir dabartine mergaite (kartu jau koks pusmetis) neduoda ramybes su klausimais ko noreciau ta proga... taip jau yra, kad nemegstu visokiu dovanu, nereikalingu daiktu ir pan
taigi vakar priputes parasiau sau laiska, kuriame isdesciau ko noriu
zodziu - sestadieni varysim kept sasla diena su chebra. mano drauge vairuos. ji pasiema ryte mane is namu. masinoj nuciulpia, nuvarom i vieta, ten su chebra (bus daugiau vyriska kompanija) kurenam lauzeli, prikolinam, geriam alu, rukom, svenciam zodziu
i vakara griztam pas ja, ji man dar karta nutraukia piena kol as megaujuos dumais... 
nemanau kad daug prasau, tik yra 2 problemos - ji yra pries dumus ir yra pakankamai drovi.
db nebezinau bld ka daryt...
paviesint savo norus ar ne 
ka manot? kaip visa tai reiktu pateikti kad nesusigadint sventes... ar geriau tylet is vaidint axujienai laiminga lukstenant is maiselio koki kaklaraisti ar dar koki s... ?
esme trumpai - arteja diena kai pasensiu metais, ir dabartine mergaite (kartu jau koks pusmetis) neduoda ramybes su klausimais ko noreciau ta proga... taip jau yra, kad nemegstu visokiu dovanu, nereikalingu daiktu ir pan

zodziu - sestadieni varysim kept sasla diena su chebra. mano drauge vairuos. ji pasiema ryte mane is namu. masinoj nuciulpia, nuvarom i vieta, ten su chebra (bus daugiau vyriska kompanija) kurenam lauzeli, prikolinam, geriam alu, rukom, svenciam zodziu

nemanau kad daug prasau, tik yra 2 problemos - ji yra pries dumus ir yra pakankamai drovi.
db nebezinau bld ka daryt...

ka manot? kaip visa tai reiktu pateikti kad nesusigadint sventes... ar geriau tylet is vaidint axujienai laiminga lukstenant is maiselio koki kaklaraisti ar dar koki s... ?
Kaip nors acargei bandyk su ja apie tai kalbeti ir ziurek kaip reguoja. Gali ir ja pries tai diena pamaloninti ipatingai kaipnors 

vaikai nenarkokit vartotiku.
Manau tu geriau pazysti savo mergina nei meskentacmis rašė:vakar parukiau ir sugalvojau...![]()
esme trumpai - arteja diena kai pasensiu metais, ir dabartine mergaite (kartu jau koks pusmetis) neduoda ramybes su klausimais ko noreciau ta proga... taip jau yra, kad nemegstu visokiu dovanu, nereikalingu daiktu ir pantaigi vakar priputes parasiau sau laiska, kuriame isdesciau ko noriu
![]()
zodziu - sestadieni varysim kept sasla diena su chebra. mano drauge vairuos. ji pasiema ryte mane is namu. masinoj nuciulpia, nuvarom i vieta, ten su chebra (bus daugiau vyriska kompanija) kurenam lauzeli, prikolinam, geriam alu, rukom, svenciam zodziui vakara griztam pas ja, ji man dar karta nutraukia piena kol as megaujuos dumais...
db nebezinau bld ka daryt...paviesint savo norus ar ne

turbut tu teisus. na, sekse iki savo isivaizduojamo tobulo veiksmo dar nedaejau, bet mergaite nors ir drovi, bet mylisi su entuziazmu
del svietimo tai taip ir darau, tik sikart papuole ypac kietas riesutelis, negali pagristi savo nuomones, bet visa laika gincijasi apie MJ. biski bijau, kad ji mane paskui uzgruzint gali. zinai leptels ka nors kai busiu apsiputes, o tokioj busenoj labai reaguoji i pastabas skirtas asmeniskai.. 

tai jūs visiškai be oralinio gyvenat???
eina nx
turbūt ji turi neraliai gerų kitų savybių...

nu kaip ir su..

nors cia jau nebesvarbu - susiedem snd ziauriai..

-
- Pažengęs
DEMESIO
negaliu rukyt. bet galiu valgyt. ir garint. kaip manot, ar i sito recepto pyraga, kuri pagaminti itin lengva ( http://www.radiocool.lt/itin-greitas-ok ... s-pyragas/ )iberus stafo, veiktu thc ? kaip manot, kiek reiktu det? uztektu visai nedaug, vieno parukymo kiekio? gal kas bandet? pasidalinkit mintimis.
negaliu rukyt. bet galiu valgyt. ir garint. kaip manot, ar i sito recepto pyraga, kuri pagaminti itin lengva ( http://www.radiocool.lt/itin-greitas-ok ... s-pyragas/ )iberus stafo, veiktu thc ? kaip manot, kiek reiktu det? uztektu visai nedaug, vieno parukymo kiekio? gal kas bandet? pasidalinkit mintimis.
wwwwww