Kaip rūkai tą jonį?Kaip cigaretę?Įtrauk ir palaikyk plaučiuose šiek tiek, tada išpūsk ir vėl kartok.Paprašyk, kad galiausiai įšautų tau paravozą.Jonio poveikis kitoks, nei bongo ar bambalio ar beleko ko kito.Jonis prigriebia, tada stiprėja poveikis iki tam tikro taško, ir tada slūgsta.leader rašė:briedo nerukau, zmonem su kuriais rukau ar esu rukes niekada nebuvo taip buve
Problemos su sveikata, pasaliniai marihuanos poveikiai.
Re: Problemos su sveikata, pasaliniai marihuanos poveikiai.
Sveiki,
Taigi mieli draugai noreciau su jumis pasidalinti savo nauja patirtimi. Sunku pasakyti kada viskas prasidejo, bet manau pries kokius metus gal maziau. As pradejau nebebuti savimi, na siaip nuo vaikystes (tipo senis db
) buvau linksmas zmogus gebantis pralinksminti numireli ir randantis kalba su betkuo (kliude tik drovumas). Is pat pradziu nepastebejau savo blogos nuotaikos, kur tau is pat pradziu as tai pastebejau visai neseniai gal 1-2 men atgal. Na ilgai ieskojau ats. kodel taip yra ir galvojau jog radau. Matote, as jau nuo seniai su draugu filosofuodavau ir analizuodavau zmoniu elgesi. Ir na tada pastebi daug durnu dalyku kuriu bandai nedaryti. Tai galvojau jog cia pakastas suo. Tuomet per velykas nusprendziau pasidaryti MDMA terapija (gerai skamba manau) ir na 5 diena is eiles kapojau tada pradejo sekti mano serotonino atsargos (ir paskutini karta ) as pasijutau taip kaip jausdavausi (del menko serotonino antpludzio nebuvau labai istaskytas) anksciau ir pagalvojau gal mano smegenys tiesiog permazai jo isskirdavo? Ir tada internete radau keliata straipsniu apie tai, jog saikingas ir nedaznas zoles rukimas vaikia kaip antidepresantas bet kuomet yra rukoma perdaug THC musu organizme jungiasi su kazkokiu ten sh (nemanau jog tai svarbu) ir stabdo serotonino gamyba. O pats serotoninas gaminasi organizme ilgai nes medziagos turi pereiti daug virsmu iki jo. Taigi kas gauansi. Gaunasi jog ems rukydami eikvojame po biski savo bulviu atsargas ir dar trugdome uzaugti naujom. Badas. Nzn, as kolkas sia beda bandau isspresti pertrauka nuo rukymo ir maisto papildu-antidepresantu "triptan complex" kuriame yra medziagos (5-HTP jei neklystu ) kuri yra priespaskutine virsme i serotonina. Aisku nesakau jum mesti pusti bet va prasom as buvau tas kuris vartojo nesaikingai ir db turiu srebti kose. Mano patarimas butu toks rukykite bet saikingai, maitinkites sveikai, darykite pertraukas.
Big up mates.
Taigi mieli draugai noreciau su jumis pasidalinti savo nauja patirtimi. Sunku pasakyti kada viskas prasidejo, bet manau pries kokius metus gal maziau. As pradejau nebebuti savimi, na siaip nuo vaikystes (tipo senis db

Žmogau, skaitau tavo žinutę ir jaučiuosi kaip žiūrėdamas į veidrodį :O Ne toks gal linksmas aš esu, kaip tu rašai apie save, bet panašiai ir man. Darau didelę pertrauką ir aš jau. Neblogai sekasi, bet nuotaika vis dar dažnai susipista, bet čia greičiausiai kaltas šiaip nelabai vykęs gyvenimas 

Tai vat vat, gyvenimas nera lengvas ir daznai tenka kovoti su rutina ir sunkumais. O pagrindiniu ginklu as ir laikau db ta pona serotonina jis, manau, lyg balastas kuris bando islaikyti tolygia nuotaika, o kai jo nera daug ka tada daryti ?
Na bet zinai nera nieko nepataisomo
zinok as daug informacijos pats neatsimenu (veliau pabandysiu cia numesti keliata linku, kur butu galima rasti tokiu, na, naturaliu gydimosi metodu) o siaip zinok juokingai skambes bet vienas is geresniu vaistu yra bananas, rimtai, nemeluoju. Manau jis tau padetu 

Viskas kas perdaug - nesveika. Man net sunkoka rasti pavyzdi, paneigianti sia taisykle 

Dieną po rūkymo nesinori išvis nieko daryt.
Būnu aptingęs, mieguistas ir t.t.
Pirmadienį paskutinįkart pučiau, bet ne kokkį šūdą iš gatvės, o home-grown'o. Parūkėm apie 15h, o gliūčinimai tesės iki kitos dienos 11h.
Taip pat nebuvo jokių aptingimų mieguistumų ir kito šūdo. Manau jei rūkai gerą marihuaną, vėliau neturėtų būti jokių skausmų ar kitų blogų pasekmių. 

Pirmadienį paskutinįkart pučiau, bet ne kokkį šūdą iš gatvės, o home-grown'o. Parūkėm apie 15h, o gliūčinimai tesės iki kitos dienos 11h.

, bet tai tik mano nuomonė.
20h gliučino?
mhm...

Pastebejau keista dalyka. Zmones kurie yra ruke vos keleta kartu per savo gyvenima arba pacia zole atrade jau gana velokai prisivaizdina visokiausiu gliuku, kad kita diena belekaip gliucina, kad mato visokiausias haliucinacijas ir t.t.. ir pan.....
Karta teko rukyti (mj kiekis buvo nepalyginamai mazesnis nei tabako, visiskas light'as) su retai rukanciais. Baigem joint'uka visi kad pradejo gliucintis, kaip juos uzvilko ir pan., nors ten buvo tokia sikna kad net nesimate
As nezinau, gal cia many beda, gal manes jau nebevelka, bet manau labai daug ka padaro nusiteikimas, kad va jau zole tai turi nunest.....aisku nesakau, gera mj nunesa kaip reikia, bet tai jau ne trupinelis zoles tabako kupetoj
Man asmeniskai mj yra sventas dalykas, ja reikia myleti ir gerbti. Ji nieko blogo nedaro, nebent prisigalvosi kad daro...
Viskas yra musu galvoje!!!
Karta teko rukyti (mj kiekis buvo nepalyginamai mazesnis nei tabako, visiskas light'as) su retai rukanciais. Baigem joint'uka visi kad pradejo gliucintis, kaip juos uzvilko ir pan., nors ten buvo tokia sikna kad net nesimate

As nezinau, gal cia many beda, gal manes jau nebevelka, bet manau labai daug ka padaro nusiteikimas, kad va jau zole tai turi nunest.....aisku nesakau, gera mj nunesa kaip reikia, bet tai jau ne trupinelis zoles tabako kupetoj

Man asmeniskai mj yra sventas dalykas, ja reikia myleti ir gerbti. Ji nieko blogo nedaro, nebent prisigalvosi kad daro...
If you don't like our attitude, FUCK YOU!
ne ne,netaip supratai,joni rukyt as moku,ir tikrai nekaip cigarete. paraoza visada isaunam kai mazai jointo belieka.Manvydas rašė:Kaip rūkai tą jonį?Kaip cigaretę?Įtrauk ir palaikyk plaučiuose šiek tiek, tada išpūsk ir vėl kartok.Paprašyk, kad galiausiai įšautų tau paravozą.Jonio poveikis kitoks, nei bongo ar bambalio ar beleko ko kito.Jonis prigriebia, tada stiprėja poveikis iki tam tikro taško, ir tada slūgsta.leader rašė:briedo nerukau, zmonem su kuriais rukau ar esu rukes niekada nebuvo taip buve

Su retai rukanciais rukei tai supranti jiem nedaug reike ir jiem jau geraiusuckme rašė:Pastebejau keista dalyka. Zmones kurie yra ruke vos keleta kartu per savo gyvenima arba pacia zole atrade jau gana velokai prisivaizdina visokiausiu gliuku, kad kita diena belekaip gliucina, kad mato visokiausias haliucinacijas ir t.t.. ir pan.....
As nezinau, gal čia many beda, gal manes jau nebevelka, bet manau labai daug ka padaro nusiteikimas, kad va jau zole tai turi nunest.....aisku nesakau, gera mj nunesa kaip reikia, bet tai jau ne trupinelis zoles tabako kupetoj

vaikai nenarkokit vartotiku.
sveiki, papootus po keliu dienu labai paraudo viena akis, poociau nemazai, spaudimas nemazas buvo, tai galvoju gal truko kraujagysle kokia, pirma kart taip atsitiko, puciant viskas gerai buvo
, gal tiesiog visinas raudonom akim padetu?

Kiek žinau kanapė kelia akies spaudimą, gali visko būt.DarNe rašė:sveiki, papootus po keliu dienu labai paraudo viena akis, poociau nemazai, spaudimas nemazas buvo, tai galvoju gal truko kraujagysle kokia, pirma kart taip atsitiko, puciant viskas gerai buvo, gal tiesiog visinas raudonom akim padetu?

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
O tu žinai, kad kanapė pristabdo, ar net gydo glaukomą? Va kas tai yra http://lt.wikipedia.org/wiki/Glaukoma
Jungle is massive!
zinau apie glaukoma
Aš visada maišau, ar kelia ar numuša.White smoke rašė:O tu žinai, kad kanapė pristabdo, ar net gydo glaukomą? Va kas tai yra http://lt.wikipedia.org/wiki/Glaukoma

Man ir taip buvo viena akis raudona pasidare po rukymo, kitas dienas irgi rukiau pora dienu buvo raudona poto vel viskas normalei 

vaikai nenarkokit vartotiku.
palasinau TOBRX ir praejo.
Nu cia sunku pasakyt del tos akies. Vienam draugui irgi buvo, jis irgi puciantis, bet gali but manau tiesiog sutapimas o gal ir ne 

I'm a junglistic man.
Jeigu gerai pamenu dabar, tai, kuomet akys raudonuoja vadinasi trūkinėja tos mažytės kraujagyslės. Kapiliarai vadinasi jei nesumaišiau dabar. Jeigu stipriai paraudo akis tai lyg ir būtų gal būt galima daryt išvadą, kad sutrūkinėjo tos kraujagyslės, tiesiog vieną akį paveikė labiau nes gal pasilpęs organizmas ar akys ar dar kas nors... maža tų priežasčių dabar gali būt. Svarbu po tų lašiukų praėjo 

5tadieni poociau o vakar i pirti nuvariau apie 65 laipsniu karscio buvo, bet uzteko, atrode ant nugaros sniego uzmesta,va kaip karsta buvo, tai zinot kai buna stounas ir zaidi kompu ir atrodo kad automatiskai zaidi bet nesigaudai, tai visa vakara viskas taip buvo,tarsi vel stouna buciau pagaves.ir jum gal taip yra buve?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 70 Atsakymai
- 46315 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Regimantas
-
- 109 Atsakymai