Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Noriu paklausti dėl apdulkinimo.
Jeigu išauga moteriškas medelis ir ,kad pradėtu krauti kuo daugiau THC tai tą medelį turi apdulkinti vyriškas medelis ar kaiptik ne?
sweiki :P turiu tooki klausimėli :P žydi jau senokai pas mane augaliukas ir manau kad už kokiu 2 savaičiu ji rekėtu jau skinti , bet kad aš turiu išvažiuoti , taj nieko tokio kad augalas dar pabus neišrautas plius dar dvi savaites ? nes tada grįšiu nu esme ar galima augala zydinti ilgiau nei reikia ir dar vienas turiu white widow seklu ir noriu jas auginti siltnamyje :P gera mintis ar nespes sužydėti ?
Tai ziurint kokia rusis ir kiek laiko jau zydini. Siaip orientuokis apie 2 menesius zydejimo +- 2 savaites nieko baisaus. O jei nuskinsi siek tiek veliau tai efektas bus labiau stoned. Bet per velai skinti irgi negerai, nes augalas bus sudziuves. Su white widow siltnamyje nieko gero, labai istysta nuo sviesos trukumo ir paskui remiasi i siltnamio stoga jei nekarpai virsuniu, isbandziau pats sita reikala. Jei zadi augint tai nuo pat pradzios turesi karpyt kad neaugtu i virsu. O suzydet nespeja, nors ir siltnamyje...
daylight rašė:Tai ziurint kokia rusis ir kiek laiko jau zydini. Siaip orientuokis apie 2 menesius zydejimo +- 2 savaites nieko baisaus. O jei nuskinsi siek tiek veliau tai efektas bus labiau stoned. Bet per velai skinti irgi negerai, nes augalas bus sudziuves. Su white widow siltnamyje nieko gero, labai istysta nuo sviesos trukumo ir paskui remiasi i siltnamio stoga jei nekarpai virsuniu, isbandziau pats sita reikala. Jei zadi augint tai nuo pat pradzios turesi karpyt kad neaugtu i virsu. O suzydet nespeja, nors ir siltnamyje...
Tikrai nespeja? taigi jinai zydi kaip, kad ir kitos rusis apie 8 savaites, pazystamas siltnamije augino iki spalio vidurio, tai suzidejo lyg ir normaliai...
menesi 24/0 h laikysi po lempa ir uzaugs stiprus ir didelis krumas ir spes suzydeti siltnami. juk yra alternatyvu atsalus orams siltnami sildyti su paprastom zvakem. mano mama taip daro,bet pavasari kai salnos. tai galesi nors iki lapkricio zydint. Juk turi galva ant peciu, mastyk, buk kuribingas
nu taip manau ir darysiu :P beja o kada tiksliai reikia skitnti žiedelius, pas mane db jau žydi, ir lapukai pasidengę gražiais kristaliukais ir kveppia saldžiai taip , ir limpa, taj nzn ir siuliukai jau ruduoja:) bet kažką girdėjau kad pats kristalas turi pakeisti spalva, taj gal foto idetumėt kaip jis turi atrodyti
Sveiki. turiu du klausimus? 1. Pasejau seklas kovo pradzioj, o db turiu 20cm kalnapele ir lyg spurgas krauna? gali but, kad taip anksti pradejo kraut?
2.Ar galima surinkus ziedadulkes laikyt kokiam buteliuke, pvz noredamas kokia moteriske apvaisint po metu, kad nereiktu bachuro augint?
Partis rašė:Sveiki. turiu du klausimus? 1. Pasejau seklas kovo pradzioj, o db turiu 20cm kalnapele ir lyg spurgas krauna? gali but, kad taip anksti pradejo kraut?
2.Ar galima surinkus ziedadulkes laikyt kokiam buteliuke, pvz noredamas kokia moteriske apvaisint po metu, kad nereiktu bachuro augint?
Taip gali buti, kad turi zydinti augala jei tai auto zydinti veisle.Taip gali surinkti ziedadulkes ir laykiti saldiklije apie 3 men. po to jos tampa neveiksmingos.
Dabar noriu sužinot ar esu supratęs teisingai kanapės augimo principą. Jei kanapė ne auto flowering, tai budama 24/0 apšvietime vegetuos kiek tik norėsiu, ir mėnesį ir metus, ir augs kiek suspės (ir kiek savo galimybių), o perjungus į 12/12 šviešą ji nustos augt, pradės žydėt. Bet kiek ji dar paaugs žydėjimo stadijoje? Tiesa kad 2/3 savo dydžio?