Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Outdoore nerekomenduočiau karpyt augalų. Nebent turit galimybes jam statyt kuolus, parišinėt šakas, kad vėjas nelaužytu ir pan.. O pievose tokie dalykai tikrai patrauktu dėmesį jei dar šiaip auganti kanapė nepatraukė 

haze around me...
ne pievos. konfidencialuma stengiuosi islaikyti maksimalu, visiskai jokiu akiu, kad niekas net neuzmatytu mazyliu. nes seip ar anaip, iskart kiltu ivairios mintys ivairiems zmonems, nesvarbu ar zino kas tai ar ne.
ir dar vienas klausimas. sedziu dabar ne kokioj finansinej padety, todel vietoj perlito gal tiktu raudonosios plytos? zeme seip mano spot'e nera itin sausa, kai ruosiau ploteli tai iskasus velenos gabala lopetos gylyje rinkosi vanduo. vasara neturetu taip buti manau, isdzius. taigi ar geriau plytos ar geriau nieko
ir dar vienas klausimas. sedziu dabar ne kokioj finansinej padety, todel vietoj perlito gal tiktu raudonosios plytos? zeme seip mano spot'e nera itin sausa, kai ruosiau ploteli tai iskasus velenos gabala lopetos gylyje rinkosi vanduo. vasara neturetu taip buti manau, isdzius. taigi ar geriau plytos ar geriau nieko

na va, sendien implantavau 3 bachurelius i gamta, lai sau auga
#1[ nuotrauka ] #2[ nuotrauka ] #3[ nuotrauka ]
Cia biski outdoor female kloniuku [ nuotrauka ]

#1[ nuotrauka ] #2[ nuotrauka ] #3[ nuotrauka ]
Cia biski outdoor female kloniuku [ nuotrauka ]
Parodyk papus
grazus kloniukai 

geguzes 8d. sodininko kalendoriaus lapelis. http://i172.photobucket.com/albums/w19/ ... 8181-1.jpg
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Sveiki
turiu keista klausima. Jei augalas skirtas laukui o as ji laikyciau uzdaroj patalpoj nieko blogo nenutiktu? Gal gausesnis derlius? Juk augimas zymei skirtusi nuo lauko,nes geresnes saligos vidui? Ar klystu? Kas skirta laukui tik, tai ir turi lauke buti? Ar neverta isradineti tai kas jau israsta? Dekui is anksto uz atsakyma 

na pats pagalvok, tau vasara kai silta lauke buna kur geriau but namie ar out'e?
manau out'e tai kad ir betkokia rusis augs geriau lauke, saule , vejas, lietus, zeme. viskas ko reikia. o vat namuose elektros daug sunaudosi. o lauke xaliava. gal ir klystu, bet manau kad tai tiesa. Peace 

Lauko rusis atsparesnes ir viskas tai ir namie jas gali augint tiesiog bus dar lengviau nei su induro rusim.Mantas.P rašė:Sveikituriu keista klausima. Jei augalas skirtas laukui o as ji laikyciau uzdaroj patalpoj nieko blogo nenutiktu? Gal gausesnis derlius? Juk augimas zymei skirtusi nuo lauko,nes geresnes saligos vidui? Ar klystu? Kas skirta laukui tik, tai ir turi lauke buti? Ar neverta isradineti tai kas jau israsta? Dekui is anksto uz atsakyma
vaikai nenarkokit vartotiku.
sakykit ka geriau rinktis nes niekaip negaliu apsispresti- Diesel Ryder Automatic? White Russian Automatic? ar AK 47 Automatic

As siais metais bandysiu Auto AK47 (is lowlife seeds) siltnamy, pasakysiu rudeni kaip isejo

runkelis rašė:geguzes 8d. sodininko kalendoriaus lapelis. http://i172.photobucket.com/albums/w19/ ... 8181-1.jpg
Kaip tik kai nesiau augaliukus i outdoora ir išgirdau pirma karta gegute kukuojant

O daug kas isneset jau i lauka augaliukus? 

Sveiki
norejau siektiek informacijos is jusu biciuliai!
kuri rusis uzauga 3m ir daugiau? Aciu uz atsakima 

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
early pearl uzauga ir daugiau pernai man uzaugo kokiu 4 metru augalaitis nuo kurio gavau apie 800g sauso gero dumo

nu nereikia cia akis visiem dumti, ne lengvatikiu burelis cia 

Parodyk papus
robertinskis rašė:early pearl uzauga ir daugiau pernai man uzaugo kokiu 4 metru augalaitis nuo kurio gavau apie 800g sauso gero dumo![]()
![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif)
![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif)

turejo grazus gigantas butirobertinskis rašė:early pearl uzauga ir daugiau pernai man uzaugo kokiu 4 metru augalaitis nuo kurio gavau apie 800g sauso gero dumo![]()
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Kokem shope siu semkuciu yra? Is kur siunteis jei ne paslaptis? 

Man irgi kazko pasakiskai skamba sita istorija.robertinskis rašė:early pearl uzauga ir daugiau pernai man uzaugo kokiu 4 metru augalaitis nuo kurio gavau apie 800g sauso gero dumo![]()

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 20176 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 14 Atsakymai