Bet užskaitom. Man patiko putėjo berods sukonstruota pypkė-bananas

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

nuo sukciavimo galima apsisaugot pvz iskelus salyga kad foto matytusi ant beleko uzrasytas forumiecio nikas ar pan. Nu siaip ideja puiki, bet nemanau kad atsiras daugiau negu 2,3,4 dalyviaiShtirlic rašė:Eina sau... Kaip man kilo superine mintis...![]()
![]()
Jeckau. (Stone daro savo) Ziurekit. Reikia prisnekinti sio forumo virsininkus surengti savadarbiu bongu konkursa. Sumastyti dalyvavimo taisykles, siokius tokius prizus, isrinkti kompetetinga komisija, kuri galetu isrinkti nugaletujus, remejus prizui surasti, paskleisti zinia ir pult gaminti savadarbius rukymo reikmenis. Ka apie tai manote? Auginkpats.info konkrsa surenge ir nuvyle daug lankytoju, be to, konkursas spragu turejo. Speliojo tik ka prisiregistrave vartotojai. O čia, jei ir bus tokiu, bet esme isliks - bongo kurimas. Darbo bus nemazai ideta. O jei priziukas bus demesio vertas, tai kibs i darba labai daug dalyviu. Bus smagu sekti konkurso eiga. Sukciauti irgi sunku bus. Jei ne savo darbus pateiks tai iskarto nuotraukas internete rast galima bus. Ka apie tai manote? Bliamba mane tai zveriskai uzvede sita mintis. Kaip jus? Siuo konkursu manau bus pakelta forumo dvasia. Pats simtu procentu kibciau i darba nieko nelaukdamas.
CHEERS!