mmm, gerai tu cia pastebejai. as ir galvoju, kodel mano cfl tokie karsti ir tiek daug silumos isskiria, ir siaip tos va pigiausios turi maziau liumenu negu pwz kokybiska philips.eric rašė:Noreciau pridurti,kad perkant CFL nepirkit paciu pigiausiu. Buvo akcija,kad uz 2x cfl po 20w moketi reikejo tik 5lt (uz abi). Veikia jos normaliai,liumenu isskiria normaliai,bet jos buvo siek tiek karstesnes nei kitos,brangesnes cfl lemputes. Pakeiciau i kitokias lemputes po 24w ir temperaturaa iskart nukrito.
Kompaktinės lemputės (CFL) ir paprastos liuminisencinės
Re: Kompaktinės lemputės (CFL) ir paprastos liuminisencinės
Bet nieko blogo kad jos skiria ta shiluma? Nes man tokiu kaip tik ir reiktuSokan rašė:mmm, gerai tu čia pastebejai. as ir galvoju, kodel mano cfl tokie karsti ir tiek daug silumos isskiria, ir siaip tos va pigiausios turi maziau liumenu negu pwz kokybiska philips.eric rašė:Noreciau pridurti,kad perkant CFL nepirkit paciu pigiausiu. Buvo akcija,kad uz 2x cfl po 20w moketi reikejo tik 5lt (uz abi). Veikia jos normaliai,liumenu isskiria normaliai,bet jos buvo siek tiek karstesnes nei kitos,brangesnes cfl lemputes. Pakeiciau i kitokias lemputes po 24w ir temperaturaa iskart nukrito.
Peace
sakai nepirkit, kaip tik sakyciau kad jos labai geras variantas, pigios ir gan patvarios, as su tom optima linija gal puse metu kaitinu, ir tik viena is 5 perdege, sakyciau kaip kainos santykiu su kokybes labai geros man jos o jei norit labai jau max rezultato tai pirkit brangias nes kaip minejo siek tiek daugiau liumenu isskiria
Happy like hipo, you understand? ! :-O
nieko, jeigu sugebi suvaldyt ta siluma dezej:)) man daug pc cooleriu prireike:)Marciukaz rašė:Bet nieko blogo kad jos skiria ta shiluma? Nes man tokiu kaip tik ir reiktuSokan rašė:mmm, gerai tu čia pastebejai. as ir galvoju, kodel mano cfl tokie karsti ir tiek daug silumos isskiria, ir siaip tos va pigiausios turi maziau liumenu negu pwz kokybiska philips.eric rašė:Noreciau pridurti,kad perkant CFL nepirkit paciu pigiausiu. Buvo akcija,kad uz 2x cfl po 20w moketi reikejo tik 5lt (uz abi). Veikia jos normaliai,liumenu isskiria normaliai,bet jos buvo siek tiek karstesnes nei kitos,brangesnes cfl lemputes. Pakeiciau i kitokias lemputes po 24w ir temperaturaa iskart nukrito.
Matai mano atveju Boxe kaipttik truksta shilumos Kol kas tik 3 cfl yra , dar nupirkau snd pora po 23w , jej bus dar per shalta , teks pirkt tas kur pigios ir daug shilumos skleidzhia.. O kokios ten jos tikeliau galima suzhinot?
Peace
paieskok maximoje paciu pigiausiu cfl stai tau tos pigiosios optima linija ;D
Happy like hipo, you understand? ! :-O
Kokiu atstumu nuo cfl augaliukus laikyti galima? Ir ar gali jej per arti kol mazhas dar buna nudeginti ?
Peace
5-10cm. Na tai kol lempa nelies to augaliuko, tol ir nenudegins!Marciukaz rašė:Kokiu atstumu nuo cfl augaliukus laikyti galima? Ir ar gali jej per arti kol mazhas dar buna nudeginti ?
Apie 5-10cm galima laikyt. Pas mane apie 7cm atstumas buvo ir niekas nenudege.Marciukaz rašė:Kokiu atstumu nuo cfl augaliukus laikyti galima? Ir ar gali jej per arti kol mazhas dar buna nudeginti ?
Chebra, nu davai.... Gal zinot kur rasti tokia lempute lietuvoj pirkti. Siustis iseina afigienai brangu. Jau geriau HPS montuotis. [ nuotrauka ]
Yra senukuose Vagner SDH panašių, po 15LT kainuoja tokia.Shtirlic rašė:Chebra, nu davai.... Gal zinot kur rasti tokia lempute lietuvoj pirkti. Siustis iseina afigienai brangu. Jau geriau HPS montuotis. [ nuotrauka ]
Aš esu.
Jo,bet jos mazokai liumenu isskiria. Bet siaip pigios labai,nes as turiu kruva philips cfl'u kurios 23w kainuoja 16lt,o ten 45w kainuoja 15-19ltYra senukuose Vagner SDH panašių, po 15LT kainuoja tokia.
Buvau nesenai užsukęs į mazgą Kaune, tai mačiau 60 ir 100w cflu, abu po 50 lt kainavo.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 1
Sveiki, uzsidare tinklapis augink.info, tai kraustausi dometis cia. Turejau vargo ieskoti sfl lempuciu su 6500k, bet vistik radau vilniuje po 20lt. 45w, 6400K. paemiau pardavejo telefona, gal prireiks kam: 860479277
Man labai praverstu nusipirkti ta lempute bet ar imanoma su juo susitikt siauliuose kazin?Pavardenis rašė:Sveiki, uzsidare tinklapis augink.info, tai kraustausi dometis čia. Turejau vargo ieskoti sfl lempuciu su 6500k, bet vistik radau vilniuje po 20lt. 45w, 6400K. paemiau pardavejo telefona, gal prireiks kam: 860479277
-
- Pažengęs
- Reputacija: 1
nu is kur as galiu zinot... uz tamsta turiu paskambint ir paklaust?!
beje, "augink.info" po keliu dienu neveikimo jau veikia. as jau buvau issigandes,kad juos izdare
beje, "augink.info" po keliu dienu neveikimo jau veikia. as jau buvau issigandes,kad juos izdare
Sveiki, nesupykit jeigu biski ne i tema parasysiu man iskilo klausimas, ar tiktu sitos lempos? http://www.hagen.com/usa/aquatic/gloreminder/glo.cfm turiu ju gan nemazai del to ir domiuos gal nereiktu pirkt kitu.
Buvau gariunuose, maciau cfl lempu 40w 6400K po 12Lt, nzn del kokybes bet gal kam prireiks
sveiki. ar uztektu vienam augalui vienos eko lemputes 15w? 15w=75w. gboxo ismatavimai 40x40
Aišku, kad ne.Jah rašė:sveiki. ar uztektu vienam augalui vienos eko lemputes 15w? 15w=75w. gboxo ismatavimai 40x40
haze around me...
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas