Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Re: Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
gal shaknis pazheidei kai persodinai...
o ash va jai neklystu pertresiau savo augintini http://images24.fotki.com/v767/photos/4 ... 250-vi.jpg
o ash va jai neklystu pertresiau savo augintini http://images24.fotki.com/v767/photos/4 ... 250-vi.jpg
ale gali but saknys pazeistos kazkiek, yra koks nors gydymas? 

girdejau kad b vitaminas padeda saknu vystimuisi ar atsigavimui, nzn kazkada kazkur kazkas minejo 

Happy like hipo, you understand? ! :-O
lapai negeltoni tik vat galiukai rieciasi ir dziusta truputeli (apatiniai lapai ,pirmo ,antro auksto) toliau kaip ir gerai atrodo lapai
cia toks vat dalykas tik su NEMESIS veisle
[ nuotrauka ]

cia toks vat dalykas tik su NEMESIS veisle
[ nuotrauka ]
CH9 Female Mixed
pas mane irgi tokia problema, pradeda geltonuot lapu galiu ir raitotis, bet dar tik pirmo auksto..kame beda??
gal perlaistet?
nors pas mane pirmas aukstas irgi geltonuot nori, bet pas mane augaliukas metro aukscio, tai manau sviesos trukumas
nors pas mane pirmas aukstas irgi geltonuot nori, bet pas mane augaliukas metro aukscio, tai manau sviesos trukumas
auginu autdore ,augalus uzpuole kazkokie tai padarai, tokie mazi raudoni, jie yra toj vietoj kur saka su stiebu susijungia, ir tose vietose kur jie yra matosi tokios kaip putos .kas tai geletu buti?kaip man juos isnaikinti? 

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Situ maziuku augalu lapeliu galai pradejo gelst, kas gali but?? Per daug nelaistau,netresiu vis dar...
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Situ maziuku augalu lapeliu galai pradejo gelst, kas gali but?? Per daug nelaistau,netresiu vis dar...
Pagal mane tai trūksta meilėsGreenPower rašė:[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]

-
- Naujokas
Jiem gali tik per daug but,per mazai negali
))..

atsigaus tie augaliukai, duokit jiem normaliai paaukt 
pas mane tas pats buvo kai jie mazhi buvo :p
svarbiausia neperlaistyti, nes kol jie mazhi, tai padaryti labaj lengva

pas mane tas pats buvo kai jie mazhi buvo :p
svarbiausia neperlaistyti, nes kol jie mazhi, tai padaryti labaj lengva
-
- Naujokas
O kas kiek dienu laistydavai? Nes db tai 7 cm sausi gal net.
Ziauriai bijau kad nenuvystu, nes jau tie mazi apatiniai lapeliai isvis sudziuvo:/
Ziauriai bijau kad nenuvystu, nes jau tie mazi apatiniai lapeliai isvis sudziuvo:/
bent jau as darydavau taip... su pirshtu paziuredavau zemes 2 cm i gyli, jaigu sausa tai ir paliedavau...
o siaip gali nelaistyt ir paziuret po keliu dienu lapukai vyst prades, tai paskaiciuok dienas ir viena diena anksciau laistyk...
o jaigu turi omenyje mazhi lapukai tie pirmieji apvalus, tai jie ir turi nudziut...
o siaip gali nelaistyt ir paziuret po keliu dienu lapukai vyst prades, tai paskaiciuok dienas ir viena diena anksciau laistyk...
o jaigu turi omenyje mazhi lapukai tie pirmieji apvalus, tai jie ir turi nudziut...
dziuna lapuku galai, sonai. augalas jaunas. neaukstas. foto ner galimybes idet. ph 6.5-7 temperatura +26 laistau kas 3 dienas tresiu irgi kas 3 dienas mazais kiekiais. tresiu shultz trasom. augalas nuo lempos 10-15 cm. lempos eko.
tai vat. kas galetu but
tai vat. kas galetu but

Sveiki, turiu tokia bėda nežinau rimta ar ne, bet pradėjo lapai grublėtis. Kas gali jiems būti?
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Sveiki, turiu tokia bėda nežinau rimta ar ne, bet pradėjo lapai grublėtis. Kas gali jiems būti?
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
-
- Naujokas
mazhas rašė:bent jau as darydavau taip... su pirshtu paziuredavau zemes 2 cm i gyli, jaigu sausa tai ir paliedavau...
Aciu,seni

Dar radau kad del ph cia taip
Prieš Keturias dienas nukirpau augaliukui penktą aukštą ,kad išsišakotu į du stiebelius, bet jau kaip keturios dienos nė krust ;/
Gal galėjau ką nors pažeisti ?
nors nei lapeliai negeltonuoja, visas augaliukas sveikas tik vat žiauriai augimas stojo 
Gal galėjau ką nors pažeisti ?

normalu,nepergyvenk.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Jah rašė:dziuna lapuku galai, sonai. augalas jaunas. neaukstas. foto ner galimybes idet. ph 6.5-7 temperatura +26 laistau kas 3 dienas tresiu irgi kas 3 dienas mazais kiekiais. tresiu shultz trasom. augalas nuo lempos 10-15 cm. lempos eko.
tai vat. kas galetu but
kiek tas tavo jaunas augalas??? gal pertresiai? koki NPK schulzo trashu naudoji?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 216 Atsakymai
- 132109 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas zopa
-
- 1864 Atsakymai