Ar slepiate akis ?
Re: Ar slepiate akis ?
Msn toks jausmas, kad čia vieni nepilnamečiai lankosi, nes didžiojoj diskusijų dalyje kalbama apie tai, kaip paslėpti kis nuo tėvų. Damn... Arbakaip pasiteisinti. DAMN...
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Atsimink , kad nevisu tevai toleruoja , kad jie pucia , kad zmogui ir 40 metu , bet jam gal nepatogu , kad jam tevai pis prota del to ,kad esi narkomanas ir pan. Ne visi toleruoja putima 

The chose one ! 

Taip. Sutinku. Bet ar ne juokingai skamba, "Griztu mano, o mane prigauna tevai. Taip nemalonu pasidaro. Ai jo, man 40 metu."Nematau-Oo rašė:Atsimink , kad nevisu tevai toleruoja , kad jie pucia , kad zmogui ir 40 metu , bet jam gal nepatogu , kad jam tevai pis prota del to ,kad esi narkomanas ir pan. Ne visi toleruoja putima

-
- Naujokas
Man tai fobija policijai atsiranda
DDD na šeip turiu gerus akinukus, tad nelabai baisu
D o beto mano akyse nelabai ir matosi
DD na prisimerkia, bet retai kada parausta, gal siek tiek, alaus išgeriu dėl kvapo ir einu XDD

-
- Naujokas
Jo aš irgi atkreipiau dėmesį XDShtirlic rašė:Msn toks jausmas, kad čia vieni nepilnamečiai lankosi, nes didžiojoj diskusijų dalyje kalbama apie tai, kaip paslėpti kis nuo tėvų. Damn... Arbakaip pasiteisinti. DAMN...
Su kiek zmoniu esu putes nesu mates kad kam nors labiau paraudonuotu akys nei mano visa laika toks ziaurus velnes atrodau
bet kaskaip neslepiu tu akiu aisku jai matau kad tiesiai ziuri i akis jau nusisuku ar dar ka 

-
- Naujokas
Tai pabandyk pries itraukdamas duma burnoj palaikytstufas rašė:Su kiek zmoniu esu putes nesu mates kad kam nors labiau paraudonuotu akys nei mano visa laika toks ziaurus velnes atrodaubet kaskaip neslepiu tu akiu aisku jai matau kad tiesiai ziuri i akis jau nusisuku ar dar ka

-
- Pažengęs
GerasShtirlic rašė:Taip. Sutinku. Bet ar ne juokingai skamba, "Griztu mano, o mane prigauna tevai. Taip nemalonu pasidaro. Ai jo, man 40 metu."Nematau-Oo rašė:Atsimink , kad nevisu tevai toleruoja , kad jie pucia , kad zmogui ir 40 metu , bet jam gal nepatogu , kad jam tevai pis prota del to ,kad esi narkomanas ir pan. Ne visi toleruoja putimaWeird isn't it?

The chose one ! 

o del visino,man-pucianciam mazdaug 2 kartus per men. to visino bonkute perdidele:D o parasyta-suvartoti per 3 sav. neprarugs jis gal jei koki pus antro men palaikysiu?
Cia nezinosi gali jam kas nors pasidaryti gal tiesiog nebebus efektyvus o gali buti ir blogiau kad prades kenkti isilasinsi o akis dar raudonesnes kur tada desiesDarNe rašė:o del visino,man-pucianciam mazdaug 2 kartus per men. to visino bonkute perdidele:D o parasyta-suvartoti per 3 sav. neprarugs jis gal jei koki pus antro men palaikysiu?

Na gal ash jau , jej galima taip sakyt , esu prasiputes.. Nes jau gan senai akys neraudonuoja ir beveik ant ju nesimato kad as apsirukes .. Tenka karts nuo karto but sustabdomam policijos , aisq nenoriu prisikalbet , bet nors ir pasisodina y mashina savo , jej ten rasho protokola koky ar sheip , tai nors ir su zibintuveliu jej tamsu buna sviecia , ar jej diena vistiek ziuri y akis , o nors ir buni tik tik ka parukes gan neblogai , mielieji musu sargai neitaria kad as in high ;]] tfu tfu tfu
Niekada akiu neslepiu , nes to nereikia
O beto jej bandysi neziuret y akis , nukreipt zhvilgsny , tada dar kaip tik itarimas kyla 

Peace 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Jeigu žinai, kad vairuosi, tai kam pūti?Nepūsk jei aplinkybės neleidžia.Marciukaz rašė:Pritariu , bet aplinkybes kartais neldeidzhia..
Tokių atveju nemanau, kad būna.O jei ir būna pasakai : Ne aš nevairuosiu nes neesu blaivas.Spotless rašė:O jei nežinai, kad vairuosi ?
Sako pasakai , o jej gyveni ne ten kur dazhniausiai tenka buti ir pusti?
Arba reik parvezht draugus ish savo namu
Negali pasakyt tokiais atvejajs ne 

Peace 

vadinkit mane kaip norit bet man patinka vairuoti pridauzius :P
man irgi patinka bet ten kur nera daug eismo
ir vaziuojant ant 60km/h atrodo kad 140km/h vaziuoji