gal jiems nepatinka zheme kurioj augini, nes ish foto galima sprest kad augini pievoj kazkokiojSmile rašė:Sveiki, turiu tokia bėda nežinau rimta ar ne, bet pradėjo lapai grublėtis. Kas gali jiems būti?
[ nuotrauka ]

gal jiems nepatinka zheme kurioj augini, nes ish foto galima sprest kad augini pievoj kazkokiojSmile rašė:Sveiki, turiu tokia bėda nežinau rimta ar ne, bet pradėjo lapai grublėtis. Kas gali jiems būti?
[ nuotrauka ]
Addictive to waterreekys rašė:jei tik nepalaistau kasdiena tai po dienos nuleidzia lapus ir suglemba.
Addictive to waterreekys rašė:jei tik nepalaistau kasdiena tai po dienos nuleidzia lapus ir suglemba.
FisH3r rašė:Sveiki ir vėl aš su savo naujoko problemomis jus trūgdau. Taigi pora klausymų:
1. Man aktualiausias klausimas : Auginu kalnalape ant palangės ,todėl ji labai išsistiebus į viršų jai padės tai LowRyder 2, jos dabar ūgis 16Cm, lapeliu daug ,bet labai smulkučiai didžiausias ,ilgis 4.5cm ,plotis 7,5cm ir tai visi lapeliai tiktais nuo 7cm nuo žemės. Ir visa tai mane gazdina, vegetuoja mėnesį, sakyčiau labai nedidelis mano augaliukas, o jau vakar parodė lytį, o kaip suprantu jau po lyties parodymo reikia trešti žydėjimui skirtomis trąšomis ,kiek maždaug liko laiko iki žydėjimo pabaigos?Nes palei dabartinį augaliuką net neįsivaizduoju kur pora gramų stuff'o tilptu
![]()
2. Problema poros lapeliu nelabai ryškiai pradėjo galiukai raitytis, kokios medžiagos trūkumas? Ozoto ar fosforo?
putejas rašė:Persodink tu jį į didesnį vazoniuką, patręšk, į lauką tavo vietoje neneščiau nes nemanau, kad augalas pats susitvarkys. Aš irgi dariau kaip tu dabar planuoji - palikt outdoore ir žiūrėt kas bus, ale nieko nebuvo, teko neštis atgal ir gaivintiKas įdomiausia, jog manau, jog augaliuks po truputuką atsigaudinėja, nors labai lėtai.
[ nuotrauka ]
Dar galvoju, o nėra trąšų, kurios skatintų šaknų vystymąsi? Jei žaliuko šaknys menkos, tuomet tos trąšos galėtų gal būt pagelbėti.
kai išploviau šaknis , tai truputi jas pamirkiau į tuos schultz šaknijimosi miltelius ir tik tada įsodinau į žemę, bet rezultatas nulinis.. O jei kalbant apie trąšas, tai fosforas padeda augt šaknims.putejas rašė:Dar galvoju, o nėra trąšų, kurios skatintų šaknų vystymąsi? Jei žaliuko šaknys menkos, tuomet tos trąšos galėtų gal būt pagelbėti.
nu kad lb mazai tresiu, o ne gali but kad nuo karscio cia jai tjp? nes pries isnesdamas lauk as jas siltnami laikiau kur labai karsta nu ten daigynas nera langu, tj negali but nuo to? dar sian aplankiau kitus savo augalus jiems lygiai tas pats tik dar jie tokie gelsvi truputi ir lapai tokie lygtais kaip guminai ir tokie lyg paglamzytimazhas rašė:nepertresiai?