Tik dabar liaudiškai tariant: neapsikakok.Shtirlic rašė:Tiny little bastards.Taip ir padarysiu. Vien iš principo! Toki bonga sukonstruosiu, kad visi iškris iš pado. Blyn, ne be reikalo VDA studijuoju.
JUST HOLD ON, FOLKS!

Tik dabar liaudiškai tariant: neapsikakok.Shtirlic rašė:Tiny little bastards.Taip ir padarysiu. Vien iš principo! Toki bonga sukonstruosiu, kad visi iškris iš pado. Blyn, ne be reikalo VDA studijuoju.
JUST HOLD ON, FOLKS!

Na kol tu dirbi su savuoju,Shtirlic rašė:Tiny little bastards.Taip ir padarysiu. Vien iš principo! Toki bonga sukonstruosiu, kad visi iškris iš pado. Blyn, ne be reikalo VDA studijuoju.
JUST HOLD ON, FOLKS!
 be proto patogus dalykas - patogu laikyti ir tuo paciu metu uzdengti power hole, kai uzdegineji galvute - viska matai pries save, lengva transportuoti, neduzta ir tt. tik vienintelis nepatogumas - negali siaip sau pastatyti ant stalo. Na bet visada galima daikta patobulinti - sita zadu vis berukant nupetskioti dazais, dar aisku reikes su svitriniu gerai prasieiti, man nepatinka galvute mano kuria pasidariau is uzlinkusio varinio vamzdelio galo, ir sitoj vietoj teko panaudoti lipnia juosta, ko noreciau isvengti, pvz, vietoj to imant vyno kamsti. Vamzdeli apsuksiu raudonais-zaliais-geltonais siulais kaip anoj fotkej
 be proto patogus dalykas - patogu laikyti ir tuo paciu metu uzdengti power hole, kai uzdegineji galvute - viska matai pries save, lengva transportuoti, neduzta ir tt. tik vienintelis nepatogumas - negali siaip sau pastatyti ant stalo. Na bet visada galima daikta patobulinti - sita zadu vis berukant nupetskioti dazais, dar aisku reikes su svitriniu gerai prasieiti, man nepatinka galvute mano kuria pasidariau is uzlinkusio varinio vamzdelio galo, ir sitoj vietoj teko panaudoti lipnia juosta, ko noreciau isvengti, pvz, vietoj to imant vyno kamsti. Vamzdeli apsuksiu raudonais-zaliais-geltonais siulais kaip anoj fotkej  zodziu, updeitinsiu kadanors kaip jis atrodys, pries tai reikia dar i senukus uzsukti..
 zodziu, updeitinsiu kadanors kaip jis atrodys, pries tai reikia dar i senukus uzsukti.. Kaip pats bongas? Kvapas, skonis koks jautėsi?
 Kaip pats bongas? Kvapas, skonis koks jautėsi?kvapo skonio jokio bent kolkas, veliau isigers matyt.. uztai garsas labai malonusputejas rašė:Smagi kepurėlėKaip pats bongas? Kvapas, skonis koks jautėsi?
 siaip labai smagu kazka tokio susimeistraut, tik gal turit kas nors pasiulymu kaip pakankamai didele galvute pagaminti ?
 siaip labai smagu kazka tokio susimeistraut, tik gal turit kas nors pasiulymu kaip pakankamai didele galvute pagaminti ?
aš bent naudoju žinot kaip yrankiu galvutės buna veržlėm atskukt ar dar kam nors tai tokes naudoju tinkliukas gerai isistato ir i koki markeri istatau ir wsio bambali skyle ikišu pripilu vandens ir bongas kada parodisiu fotoGintas rašė:kvapo skonio jokio bent kolkas, veliau isigers matyt.. uztai garsas labai malonusputejas rašė:Smagi kepurėlėKaip pats bongas? Kvapas, skonis koks jautėsi?

Justaxx rašė:Galima pasiimti siuvimui naudojamą antpirštį, jo dugne su maža adata prakapot skylutes ir gaunasi grynų gryniausias kaušelis.

tokio plono graztelio nebunaKotelis rašė:na pvz mano antiprstis tai is metalo ;D kazi ar su adata, nebent su grazteliu ;D

DDD
DDD
Surask tu man tokįKotelis rašė:milimetro graztelis manau butu gerai

Nu jum gal ir sudetings gauti tokiu.Boomnock rašė:Surask tu man tokįKotelis rašė:milimetro graztelis manau butu gerai
 Studijuoit juvelyrika. Turesit ir 0.5 mm grazteliu.
 Studijuoit juvelyrika. Turesit ir 0.5 mm grazteliu.  Pas mane ju gyva velniava.
 Pas mane ju gyva velniava. 

gal kas bandete?
  gal kas bandete?

iki 35 lt tokios kainuoja , galima ir pigiau rasti
  iki 35 lt tokios kainuoja , galima ir pigiau rasti   

plaktuku arba kujeliuPrijauciantis rašė:Noriu paklaust, kokiu irankiu labiausiai sudauzo?