Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Sveiki, turiu keleta klausimu, jei nesunku atsakykit cia ar pm..
1. tai kas per veisle?
2. kokia lytis, nes man nelbj aisku
3. kodel lapu galiukai taip dziusta..jau du apatiniai aukstai lapu nukrite..
Cia pas tave sativa dominantas. Per zydejima nelabai gerai persodinti, bet dar tik pradzia tai nieko nenutiks. Ir dar zinok, kad zydejimo metu saknys vystosi zymiai leciau nei per vegetavima.
nu, kad ji dar net lyties neparode, tai zydejimas dar tolokai manau. Ir isvis idomiai kazkaip, toj vietoj kur turetu rodyti lyti pradejo nauji lapukai augt
help help help [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
dirvozemis pries keleta dienu buvo pabarstytas pelenais pora kartu, nes itariau jog zeme rugstoka. o kitu aplinkybiu kaip ir nera, kad pats galejau sukelti sita dalyka. taigi kuom tie mano mazyliai cia serga? tos demeles, rudavimas ir skylutes labiausiai kerta virsunese, kur nauji lapai auga.
sveiki iskilo tokia problemele, uzvakar pamaciau kad mano augaliukas apvytes, augo siltnamije nuo pat sudaiginimo viskas buvo gerai , mazdaug pries savaite augaliukas parode savo lyti tai buvo mergaite ,augaliuko veisle Lowrider laiko jam virs menesio vegetacijos metu buvo tresiama trasomis lapiniams augalams(Zalsta) o zydejimo metu kencentruotomis trasomis , Zalstos trasu buvo pilama mazai apie 2ml/3l o kitu vos vos kelios kruopeles i 1.5L. vandens. kiti LR auge balkone atrodo gerai .tik dabar atsirado mazu taskeliu ant lapu jai galit padekit isgelbet nes dar dviem augaliukam prasideda tokios bedos ...
Clarion rašė:sveiki iskilo tokia problemele, uzvakar pamaciau kad mano augaliukas apvytes, augo siltnamije nuo pat sudaiginimo viskas buvo gerai , mazdaug pries savaite augaliukas parode savo lyti tai buvo mergaite ,augaliuko veisle Lowrider laiko jam virs menesio vegetacijos metu buvo tresiama trasomis lapiniams augalams(Zalsta) o zydejimo metu kencentruotomis trasomis , Zalstos trasu buvo pilama mazai apie 2ml/3l o kitu vos vos kelios kruopeles i 1.5L. vandens. kiti LR auge balkone atrodo gerai .tik dabar atsirado mazu taskeliu ant lapu jai galit padekit isgelbet nes dar dviem augaliukam prasideda tokios bedos ...
Ar auginant indore , kai sukaishai lapus taip , kad neuzhstotu shviesos galvoms , normalu , kad jie visai nugelsta ir sudzhiuna? Ir ar gerai padariau , kad ash juos nukirpau?
turi omeny screen of green? ar kanors panasaus i raisiojima? seip tai logiska, kad lapai negauna sviesos ir pradeda nykti. ir kiek teko scrog'u dometis, man rodos taip ir turi buti su lapais apacioje kur negauna sviesos. nukarpai ir ramu
kazkas per skype mano tikru vardu,kur pase parasyta, prisijunge,na seip as menuleigis, ir klause ka as zinau apie legalus.net X( ar jum nebuvo tokiu...