Sėklų pirkimas, e-shop'ai ir pinigų pervedimai
Re: Sėklų pirkimas, e-shop'ai ir pinigų pervedimai
originalios,greitas aptarnavimas,nebuvo niekada bedu su dr.chronic.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Sveiki tai vat iskilo toke problema uzsiregistravauj surasiau visus domenis adresa ir t.t ir uzsisakiau seklas sumokiejau per barkoda mekejau maxsimoij . Atsiunte man laiska i email kad apmokejimas ira sekmingas nuleidau zemin ir ziuriu kad mano adreso nera tai ka daryt
gal galit padet kaip registravaus 100procentu viska suvedziau
Gal galit padet ceki netgi turiu kad tikrai sumokejau

Gal galit padet ceki netgi turiu kad tikrai sumokejau

Man šiaip tas pats. Ketvirtadienį apmokėjau už sėklas maximoi, po valandikes atėjo emailas kad apmokėjimas sėkmingas. Bet ten apačioje emailo nėra mano adreso. Bet manau, kad čia nesvarbu. Adresą taigi nurodėme užsakydami.
P.S. Parašiau, kad norėčiau gauti el laišką, kai sėklos bus išsiųstos. Tą ketvirtadienį neatsilėpė, penktadienį ir šeštadienį irgi jokių žinių. Gal mr. greenas atostogauja, ar ką? Ar išdūrė?
P.S. Parašiau, kad norėčiau gauti el laišką, kai sėklos bus išsiųstos. Tą ketvirtadienį neatsilėpė, penktadienį ir šeštadienį irgi jokių žinių. Gal mr. greenas atostogauja, ar ką? Ar išdūrė?

man irgi greenas neatraso gal nepasiziuri emailo ar seip uzsiemes yra ;D arba pabego i mexica

Manau kad ryt atrašys. Ir išsiųs sėklas
laukiu nesulaukiu aš jų.

Melieji be panikos viskas gerai , pavasaris darbu kruva uzgriuvo!coffesin rašė:Manau kad ryt atrašys. Ir išsiųs sėklaslaukiu nesulaukiu aš jų.
Gal kas nesenai siuntetes is nirvanos seklu?
CH9 Female Mixed
Gal kas galite atsakyti kaip gaunamas registruotas laiškas?
Įdedamas tiesiog į pašto dėžutę ar atneša laiškanešė ir už jį reikia pasirašyti? Ačiū

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
Ateina pastininkas/pastininke duoda pasirasyt ir tada gauni seklas. Jei taves nebuwo namie ar panasiai,bus lapelis paliktas. Ji nunesi i pasta ir tau duos siuntini.wind rašė:Gal kas galite atsakyti kaip gaunamas registruotas laiškas?Įdedamas tiesiog į pašto dėžutę ar atneša laiškanešė ir už jį reikia pasirašyti? Ačiū
Kagi,ka tik meginau uzsisakyt seklu is nirvanos. Ziuriu ten nebe taip viskas kaip seniau,pasikeite visa procedura. Visur ten raso,kad galima atsiskaityt credit card,bet kai jau pasirenki seklas neleidzia pasirinkt sito mokejimo budo,net nera galimybes. Po visko paspaudi,kad vykdytu,ateina i emaila,kad "aciu kad perkate pas mus" bet kaip cia suprast? Nebeiseina uzsisakyt man is ten,o seniau kai megindavau nukreipdavo visai kitur ir viskas buvo ciki
Payment Informationeric rašė:Kagi,ka tik meginau uzsisakyt seklu is nirvanos. Ziuriu ten nebe taip viskas kaip seniau,pasikeite visa procedura. Visur ten raso,kad galima atsiskaityt credit card,bet kai jau pasirenki seklas neleidzia pasirinkt sito mokejimo budo,net nera galimybes. Po visko paspaudi,kad vykdytu,ateina i emaila,kad "ačiū kad perkate pas mus" bet kaip čia suprast? Nebeiseina uzsisakyt man is ten,o seniau kai megindavau nukreipdavo visai kitur ir viskas buvo ciki
Send cash or Bank transfer
nebegalima kreditine

CH9 Female Mixed
Taip ir pamaniau...Payment Information
Send cash or Bank transfer
nebegalima kreditine
Kazkas lyg ir minejo,kad is http://www.pickandmixseeds.co.uk/ nebesiuncia i Lietuva? Gal kas zino ar tai tiesa,nes neberandu tu postu?
Sory uz double post,pats patikrinau ar siuncia. Pasirodo - ne!
gal kas zinot tinklalapiu panasiu i pick and mix seeds? 

CH9 Female Mixed
Siuncia, mes su kaimynu uzsisakem is ten pries ~ 2-3 savaites,eric rašė:Kazkas lyg ir minejo,kad is http://www.pickandmixseeds.co.uk/ nebesiuncia i Lietuva? Gal kas zino ar tai tiesa,nes neberandu tu postu?
siuntinys velavo, bet atejo per 9 dienas..
Kanapės - mūsų geriausios Draugės
Sorry, nepilnai perskaiciau tavo klausima ir parasiau ;/,Zolyte rašė:Siuncia, mes su kaimynu uzsisakem is ten pries ~ 2-3 savaites,eric rašė:Kazkas lyg ir minejo,kad is http://www.pickandmixseeds.co.uk/ nebesiuncia i Lietuva? Gal kas zino ar tai tiesa,nes neberandu tu postu?
Busiu atidesnis

Kanapės - mūsų geriausios Draugės
Sorry, we don't ship to LithuaniaZolyte rašė:Siuncia, mes su kaimynu uzsisakem is ten pries ~ 2-3 savaites,eric rašė:Kazkas lyg ir minejo,kad is http://www.pickandmixseeds.co.uk/ nebesiuncia i Lietuva? Gal kas zino ar tai tiesa,nes neberandu tu postu?

tai kaip tu siunteisi jei nesiuncia

CH9 Female Mixed
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 1 Atsakymai
- 5126 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore