Tai garsėja jugi Danija bubble hash'u pagrinde.domasj rašė:Senai besilankiau sitame saite, bet visada smagu uzsukti![]()
Tai va, apie tabaka. Esu kaip tik Danijoje, ir taip jau isejo, kad teko pazinti tikrai rimtu rukaliuPirmas dalykas, kas mane nustebino, tai buvo tabako dziovinimas. Paklausiau kam taip daro, paaiskino lygiai taip pat kaip pateiktame saite virsuje. Ir turiu visiskai sutikti, isdziovintas tabakas zymiai geriau nei nedziovintas, tiek skaniau, tiek sveikiau, tiek svelniau.
Siaip galeciau prideti, kad stuffas čia tikrai geresnis, ir pilna visokiausiu rusiu uz visokiausias kainas, ir kad pigu, tai faktas
Tabakas
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Re: Snuff (uostomas tabakas)
mes tai darem su paprastais tabako lapais isdziovintais, senelis augina, tai sumali su kavamale, tik beda jog smulkiai labai susimala, pvz man stambesnis labiau patinka, del kvapo tai buna tokie lasiukai i pirti eukalipto kvapo ar metos, kad gaiva butu, tai va i sumalta tabaka galima ilasinti, arba tiesiog uzdaryti kokioj dezutej kartu sumaltu tabaku ir atdara bonkute, kvapo prisigers pats 

nes pyxas artina 

tasPATS taisykliu nezinai? DRAUDZEMA PREKYBA FORUME

vaikai nenarkokit vartotiku.
Man tai sudas tas snuffas. Esu bandes karta tai nepatiko. Isvis nemegstu nieko i nosi sniot 

I'm a junglistic man.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
kaip cia pasakiusganjaFAMA rašė:Ir patinka tokį brūdą uostyti ? :\

nes pyxas artina 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
o kas pardavineja?Legalus rašė:tasPATS taisykliu nezinai? DRAUDZEMA PREKYBA FORUME![]()

CH9 Female Mixed
manau juoksis tas kuris paskutinis. is tavo sypseneles galima susidaryti ivaizdi.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Re: Tabakas
Kas kad ryškiai nesimato, skonis geras jau nebus. Nebent nori rūkyt brudą.
, bet tai tik mano nuomonė.
Su tais tabakais tai Lietuvoje nieko gero, apibendrinus snekant. Nedaug rukau, bet kartais megstu, tai nusipirkciau sukamo tabako 12.5g Golden virginia, bet tai kad nera. Tik excellent arba Mac baren. 

Excellent pirkti neverta, nes tai nekokybiškiausias tabakas kuris yra importuojamas į lietuvą.O dėl rūšių, tai "Skonis ir kvapas" turi pasiūlyt 3-4 rūšis Domingo tabako (malonus skonis, gera kokybė, mėgstantiems sausesnį tabaką), Mac Baren (viso apie 7 pasirinkimus), Mynheer (3 rūšių). Iš tiek laisvai galima pasirinkt meloniausią.
Dar pridursiu, kad parduotuvėje "Skonis ir kvapas" yra ir "HARVEST" tabako, kuris taip pat yra sausesio tipo. Labai supresuotas, bet kai išskleidi, tai visai maloniai birus tampa. Nenusivyliau.
"Harvest" tabakas pypkinis ar cigaretėms? nes cigaretėms dar nemačiau 

pypkinis tabas sukimui
turiu pypkinio tabako, popiereliu, gilziu. Ar man sukt grynai tabaka ar dar ji kaipnors pamodifikuot? Pvz jei sumalu su kavamale tai lyg ir normalaus pavidaro bet laaaaabai birus pasidaro ir sunku labai sukt. kaipnors galima modifikuot?
Re: pypkinis tabas sukimui
Practice makes perfect...
Beje, tu mėgsti šiaip labai stipriai rukyti ar kaip čia?
Beje, tu mėgsti šiaip labai stipriai rukyti ar kaip čia?
nu man patinka tas tabakas ;D nu as sukau ji, bet tikrai byra. tai galvoju arba modifikuot arba toliau praktikuosiuos ;]
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
O kuom tau blogai kaip yra? 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6 Atsakymai