Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
aloxa rašė:as suprantu kad mano as niekur ir nesirosiu jo kist. man patinka kvapas, kuo daugiau derliaus tuo didesnis kvapas. sudziuna - ismetu dasipirksiu dar 2 po 23w warmlight manau turetu uztekti
tai kuriu galu tu elektra gadini jei sudziovines ismeti..
kaip su augalu elgtis nuemus derliu?
turbut persodint i naujas zemes reikia?
ar is kart jungti 18/24? ir po kiek laiko vegetacijos galima vel junkt zidejima 12/12?
ar palikti stieba kuo didesni, ar nuemus derliu nupjaut prie pat zemes?
Pavardenis rašė:kaip su augalu elgtis nuemus derliu?
ar is kart jungti 18/24? ir po kiek laiko vegetacijos galima vel junkt zidejima 12/12?
gali pjauti prie pat žemės bet tada nlbj tikėkis kad naujos šakelės išaugs o aš tai nukarpiau galvikes ir padėjau kampe po savaites žiuriu naujos šakelės auga galvoju wtf dabar balkone auga gražiausiai ;D
Pavardenis rašė:kaip su augalu elgtis nuemus derliu?
gali pjauti prie pat žemės bet tada nlbj tikėkis kad naujos šakelės išaugs o aš tai nukarpiau galvikes ir padėjau kampe po savaites žiuriu naujos šakelės auga galvoju wtf dabar balkone auga gražiausiai ;D
Tai supratau, kad stieba geriau palikti. OK
1. Tai iskart nuemus derliu galima jungt 18/24, ? Zemes pakeist,trasu uzpilt, kad antro derliaus laukt galima butu?
2. Po kiek laiko vegetacijos(antro rato.jau po nuimto vieno derliaus) galima jungt i zydejima?
1. Tai iskart nuemus derliu galima jungt 18/24, ? Zemes pakeist,trasu uzpilt, kad antro derliaus laukt galima butu?
2. Po kiek laiko vegetacijos(antro rato.jau po nuimto vieno derliaus) galima jungt i zydejima?
Kodel tu manai,kad sulauksi antro derliaus nuo to paties augalo? Cia kiek zinau regeneracinis metodas,bet tu cia viska labai lengvai isivaizduoji. Nupjaut,perjungt 18/16 ir vsio...
Dauguma daro taip: uzaugina,nupjauna ir daigina kitas seklas,o ne laukia dar vieno derliaus nuo to paties augalo...
na aš net po lempom nedėjau ir žemiu nekeičiau ir nelaisčiau veliau žiuriu pagelte lapukai lenda šakelės naujos geltonos palaisčiau po lempom padėjau ir dabar jau šakelės mažiausiai 10cm ir ten auto žydintis buvo bet sėkla iš staffo xD ir jau va pradėjo židėt man vėl ;D
Kodel tu manai,kad sulauksi antro derliaus nuo to paties augalo? Cia kiek zinau regeneracinis metodas,bet tu čia viska labai lengvai isivaizduoji. Nupjaut,perjungt 18/16 ir vsio...
Dauguma daro taip: uzaugina,nupjauna ir daigina kitas seklas,o ne laukia dar vieno derliaus nuo to paties augalo...
Tai kas kad dauguma daro taip? nesvarbu ta dauguma...