Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
Sveiki, noriu paklausti ar 6400K cfl tiks ir žydėjimui ar jokios naudos ir sukti ją lauk ?
5000-6500k spektro lempos yra skirtos labiau vegetacijos periodui. 2700-3000k lempos puikiai tiks zydejimui.
Labas,broliai noriu jusu paklausti del ramaus miego
.Pas mane derlius dziusta prie 19laips,dregme65,patalpa vedinama.Ar tokiom saligom dziovinant PELESIS manes neaplankys.

Sveiki. Na taigi naujoko klausimas. Ar išeitu outdor kokia nors rūšį užauginti dar šia vasarą? Lauke po atvirum dangum ta prasme
ar net nebeverta, o jei taip tai kokią patartumėt? Dėkui už atsakyma 

Bet kokia autozydincia.Nerukau rašė:Sveiki. Na taigi naujoko klausimas. Ar išeitu outdor kokia nors rūšį užauginti dar šia vasarą? Lauke po atvirum dangum ta prasmear net nebeverta, o jei taip tai kokią patartumėt? Dėkui už atsakyma
sveiki, mano lempa yra HPS 400w kuri skleidzia 50000liumenu, mano growboxas yra 1metras plotis, 1metras ilgis, pagal augink.info LIUMENU SKAICIUOKLE mano plotui geriausia mazdaug butu ¬37000liumenu.
stai cia yra lentele kuri rodo kokiame aukstyje reikia kabinti lempas LENTELE IS LEGALUS.NET
stai cia yra lentele kur rasoma jog mano lempa su reflektorium i viena kvadratini metra skleidzia 50000lx LENTELE IS AUGINK.INFO.
Tai as suprantu jog su reflektorium i 1kvadratini metra mano lempa skleidzia 50000lx is 558,8mm aukscio? (Pagal legalus.net lentele), tai kad man isgaut 37000lx i viena kvadratini metra BE REFLEKTORIAUS reikia kabint mazdaug 40cm aukstyje? (ZIUREKITE LEGALUS.NET LENTELE) Nes juk viena lempos puse i lubas eis, ir kazkokia dalis i sonus? Tai 40cm aukstyje gausiu mazdaug 37000lx ? Ar teisingai suprantu ? Jeigu ne pataisykite mane prasau ?
stai cia yra lentele kuri rodo kokiame aukstyje reikia kabinti lempas LENTELE IS LEGALUS.NET
stai cia yra lentele kur rasoma jog mano lempa su reflektorium i viena kvadratini metra skleidzia 50000lx LENTELE IS AUGINK.INFO.
Tai as suprantu jog su reflektorium i 1kvadratini metra mano lempa skleidzia 50000lx is 558,8mm aukscio? (Pagal legalus.net lentele), tai kad man isgaut 37000lx i viena kvadratini metra BE REFLEKTORIAUS reikia kabint mazdaug 40cm aukstyje? (ZIUREKITE LEGALUS.NET LENTELE) Nes juk viena lempos puse i lubas eis, ir kazkokia dalis i sonus? Tai 40cm aukstyje gausiu mazdaug 37000lx ? Ar teisingai suprantu ? Jeigu ne pataisykite mane prasau ?
[/quote]
Bet kokia autozydincia.[/quote] Dėkui už atsakyma
o gal dar galėtum parekomenduot kur pigiausiai galima būtu sėklu įsigyti.
Bet kokia autozydincia.[/quote] Dėkui už atsakyma

Manau, kad iš to pačio mr.greenDėkui už atsakymao gal dar galėtum parekomenduot kur pigiausiai galima būtu sėklu įsigyti.

Po savaitės pasėju AGL sėklą(sudaigintą) į žemę. Galiu ko nors(derliaus) tikėtis šiais metais ?
mr.green atsakytų tiksliausiai
mr.green atsakytų tiksliausiai

Mane tas pats domintų. Mano AGL jau 2 savaitės nuo pasodinimo lauke. Ar spės užaugt kasnors? Ir dar turiu New Purple Power x llr. Jos taip pat 2 savaitės žemėje.
Aisku,kad galit. Juk autofloweris cia. Per 2 menesius mazdaug prinoks.coffesin rašė:Mane tas pats domintų. Mano AGL jau 2 savaitės nuo pasodinimo lauke. Ar spės užaugt kasnors? Ir dar turiu New Purple Power x llr. Jos taip pat 2 savaitės žemėje.
Taip , auto zidinciu AGL ir LLR#2 derlius bus kazkur apie rugsejo m. pirmoj puseja o NPP x LLR kazkur apie rugsejo galia.coffesin rašė:Mane tas pats domintų. Mano AGL jau 2 savaitės nuo pasodinimo lauke. Ar spės užaugt kasnors? Ir dar turiu New Purple Power x llr. Jos taip pat 2 savaitės žemėje.
sweiki, šiais metais pirmą kartau auginu augalėli siltnamyje o čia auginimas nieko panasaus kai augini indoor, taj va iškilo klausimas labai daug saku atsiado, jau dabar yra pagrindiniu kokiu 12 saku, o iš tu pagrindinių dar eina sakele, ir dabar ar leisti tas sakas augti ar skabyti, nes jei neskabysiu bus ten tankus miškas, kas galit padėkit, parašykit apie skabyna saku lankstyma.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Kam jas skabyt? taigi ant ju augs ziedai del kuriu tu ta augala ir augini. gali nebent palankstyt taip, kad gautu daugiau sviesos, bet skabydamais ivarysi tik straso daug.
wwwwww
turiu klausima.
kai jau augalai isismarkave zydet, zmones karpo ju pagrindinius veduoklinius lapus. noriu suzinoti, kokia sio reikalo esme- estetine ar ir praktine? ar augalai karpomi tam, kad atrodytu graziau, ar is to yra naudos augimui/brendimui? ir kokia ta nauda jei kas netingit smulkiau.
klausimas labiau apie lauko auginima.
kai jau augalai isismarkave zydet, zmones karpo ju pagrindinius veduoklinius lapus. noriu suzinoti, kokia sio reikalo esme- estetine ar ir praktine? ar augalai karpomi tam, kad atrodytu graziau, ar is to yra naudos augimui/brendimui? ir kokia ta nauda jei kas netingit smulkiau.
klausimas labiau apie lauko auginima.
Dar du klausimėliai!>>>
Kada prasideda šalnos kiekvienais metais ? Žinau, kad skirtingai, bet vidurkį imant.
Ką daryti pastebėjus ant kanapės pelėsį (ar įmanoma tuos žiedus kaip nors apdirbti ir rūkyti) ?
Kada prasideda šalnos kiekvienais metais ? Žinau, kad skirtingai, bet vidurkį imant.
Ką daryti pastebėjus ant kanapės pelėsį (ar įmanoma tuos žiedus kaip nors apdirbti ir rūkyti) ?
Sveiki auginu LLR#2 ir pastebejau kazkokes mazas baltas musites ir atsiranda ant lapu skiles .. Gal galit pasakit ka daryt nesinori kad daugetu tu musiciu ir sugriaustu visa augala

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
yra beda
mano siltnamyje auga snow white keletas ir abu tuoj bandys prasimust per stoga ka daryt 

"REGGAE MUSIC IS THE PEOPLE MUSIC"
Tavo vietoj nukirpčiau viršūnes ir pradėčiau dangsyt augalus (12/12 ciklą padaryt), kad anksčiau sužydėtų ir nebisistiebtų taip aukštyn.Arba viršūnes palenk arčiau žemės raišiodamas jas, bet tada, jei augalas liesis su šiltnamio viršumi, gali pelėsis įsimesti nuo drėgmės.
Sveiki. Auginu mr greeno npp x llr, outdoor mix lauke. Vienas iš outdoor mix nuo pat išdygimo visai kitoks, atrodo toks sudžiuvęs, netoks žalias, lapai užsirietę į viršų. Sudaiginau birželio pradžioj, jis dabar užaugo apie 25 cm ir pradėjo žydėti. Turbūt autofloweris. Ir man ramybės neduoda piestelių spalva. Maždaug pusė jų rusvos spalvos, kai kurios rudos, atrodo lyg prieš derliaus nuėmimą. O jos tik kelios dienos kaip išlindusios, gal savaitė. Ar tai normalu?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2098540 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus
-
- 2246 Atsakymai