laba rytą
teko ir man vakar pienuko išsivirt
mano senas ir nesikeičiantis receptas:
stiklinė vandens, 1l riebaus pieno, kanapė,sviestas ir medus( išimtinais atvejais cukrus)
p.s. šios proporcijos taikomos trečdaliui mažojo "iki" maišelio marihuaninės, su lietuviška kanapėle- x amount times daugiau
. vakar į puoda krito trys maži "low grow" vyrukai(du žali, vienas jau padžiūvęs), dar tiek pat lapų, su mažais žiedukais nuo vieno anksčiau laiko pradėto skabyt monstro netelpančio šiltnamin( atsitiko taip, kad buvo pamatytas liežuvio už dantų nelaikančios kaimynkos, tai buvo nuspręsta kuo greičiau atsikratyt, kol nesulaukiau nelauktų svečių
) ir 100g sviesto
apie "low grow" papasakosiu kitur.
palaukiu kol beveik užvirs vanduo, tada dedama
ir pilamas pienas. dažniausiai pieno pilu tiek, kad vos vos apsemtų žalumą ir vėl laukiama, kol pradės rodyt pirmus užvirimo požymius(užsideda plėvelė). toumet ugnis sumažinama iki minimumo ir maišoma prižiūrint, kad neužvirtų. šitaip valandą. antrą virimo valandą jau nuolat stovima prie puodo, vis pamaišant. likus 5min iki pabaigos( viskas trunka 2valandas ) dedamas medus ir maišoma, bei šaukštu ragaujamas skonis
(nė iš tolo neprimena pieno su medum, kurį versdavo gert vaikystėj susirgus
) saldus pieno kokteilis, su kartumo prieskoniu
viską nusunkus lieka apie 0,5l ,o po nakties ant paviršiaus susidarė api 1cm sviesto. veiks ir tas ir anas
vakar nuo pusės puodelio- high, stoned ir sutrikusi koordinacija
įsipylus į kavą vietoj pieno tikrai skonio nepagadinsit, o poveikis- kaip rytinio bongo
skanaus
p.s. šiandien šausiu stopka(ar keletą) pieno už runkelį
sveikinu !!!