![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
tai va klausimas butu: ar yra taip pat kam nors buve? ir gal zinot kokia viso sito priezastis.. man atrodo kad pichas manes jau nebemyli

http://forum.grasscity.com/recreational ... anoia.htmlDendis rašė:Viskas čia turetu but del alko nes kazkaip neitikima kad taip is lempos pajame ir paranoja pasidare...
Reiskia siandien ir isbandysimnaktibaldas rašė:As tai visada, kai puciu ir alu kvasinu, man viskas labai gerai dera tarpusavyje. O del paranojos, tai girdejau, kad pries puciant reikia vitamino C ikalti ir tu nemaloniu isgyvenimu nebun.
Barrel rašė:Reiskia siandien ir isbandysimnaktibaldas rašė:As tai visada, kai puciu ir alu kvasinu, man viskas labai gerai dera tarpusavyje. O del paranojos, tai girdejau, kad pries puciant reikia vitamino C ikalti ir tu nemaloniu isgyvenimu nebun.![]()
nieko naujo nepastebejauquick-poo rašė:Barrel rašė:Reiskia siandien ir isbandysimnaktibaldas rašė:As tai visada, kai puciu ir alu kvasinu, man viskas labai gerai dera tarpusavyje. O del paranojos, tai girdejau, kad pries puciant reikia vitamino C ikalti ir tu nemaloniu isgyvenimu nebun.![]()
..nu ir?
Labai teisingai paraseiPositiveVibe rašė:Draugiškoje aplinkoje parūkę žmonės paprastai būna šnekūs ir linksmi, bet nesavoje aplinkoje (pvz tarp mažai pažįstamų žmonių ar nepažįstamoje vietoje) dažnai "susiparina" ir netgi išsigąstanuotaika taipogi labai įtakoja poveikį. Siūlyčiau rūkyti tik gerai nusiteikus ir tik gerai pažįstamoje aplinkoje, nes galima susiriesti į ragą nuo to vadinamo "blogo trip'o"