Teko rukyti , gaila nepaties auginto , bet teko . Tiesa stuffas buvo ganetinai dregnas , neishdzhiuves , bet vos pukstelejus per bonguti , per kelias sekundes taip kala , kad ohjojoj , mazhai nebuna Tiesa apie skony ir kvapa mazhai kaa galiu pasakyt , nes shlapias stuffas buvo ir jis dar neturejo savo galutinio kvapo ir skonioKGBkid rašė:Kaip Mr. Green'o lietuviškasis LLR ? Gal kas dumojot jau? Kaip stiprumas, skonis?
Autožydėjimo veislės, "Lowryder'iai", ruderalis hi
Re: Autožydėjimo veislės, "Lowryder'iai", ruderalis hi
Peace
http://www.sweetseeds.es/SweetSeeds/bigdevil_esp.html
kaip jum šita ? draugas jau nupirko sėklas ispanijoi seedshope ;D laukiu gryžtančio gal kažkam teko susidurt su ja ar bent kažka girdėt
GooGle Translate sako:
Autoflowering ir feminized veislės didelio ūgio, reaguodama į mūsų klientų ieško didesnio dydžio autoflowering paklausa.
Mes pasirinkome šį geną, yra nuo 1 m iki 1,5 m aukščio Apsodintas atviras dirvožemyje ir gausaus saulės gali viršyti 2m aukščio. Gera gamybos kompaktiškas dervingi pumpurai.
Smilkalai ir vaisių aromatas su užuominomis Skunk.
Techniniai duomenys:
Autoflowering: 100%.
THC: 18%. BĮK: 1,2%. CBN: 0,3%.
Vidaus PROD: 400-550 g/m2
Prod. Eksterjeras: 40-250 g / augalų.
Žiedinės patalpose: 6 sav.
Derliaus Interjeras / Exterior: 9 savaites nuo daigumas.
Aukštis: 1-2m
kaip jum šita ? draugas jau nupirko sėklas ispanijoi seedshope ;D laukiu gryžtančio gal kažkam teko susidurt su ja ar bent kažka girdėt
GooGle Translate sako:
Autoflowering ir feminized veislės didelio ūgio, reaguodama į mūsų klientų ieško didesnio dydžio autoflowering paklausa.
Mes pasirinkome šį geną, yra nuo 1 m iki 1,5 m aukščio Apsodintas atviras dirvožemyje ir gausaus saulės gali viršyti 2m aukščio. Gera gamybos kompaktiškas dervingi pumpurai.
Smilkalai ir vaisių aromatas su užuominomis Skunk.
Techniniai duomenys:
Autoflowering: 100%.
THC: 18%. BĮK: 1,2%. CBN: 0,3%.
Vidaus PROD: 400-550 g/m2
Prod. Eksterjeras: 40-250 g / augalų.
Žiedinės patalpose: 6 sav.
Derliaus Interjeras / Exterior: 9 savaites nuo daigumas.
Aukštis: 1-2m
PsYchotherapist
Kiek aš supratau, tai geriau augint indoor'e tą "BigDevil".
, bet tai tik mano nuomonė.
indoore ir augtuBoomnock rašė:Kiek aš supratau, tai geriau augint indoor'e tą "BigDevil".
PsYchotherapist
Turiu omeny, kad aš tik tiek iš tos visos informacijos ir tesupratauPsY rašė:indoore ir augtuBoomnock rašė:Kiek aš supratau, tai geriau augint indoor'e tą "BigDevil".
, bet tai tik mano nuomonė.
PsY neaugines nezinosi kas cia per daiktas pagal aprasyma tai viskas puiku bet prirasyt daug ko galima o kaip yra istikruju nezine paauginsi suzinosi seip thc tai daug tai stiprus bus
vaikai nenarkokit vartotiku.
na matai draugas jau nupirkes sėklas turi ir jis ispanijoi dar atostogauja ;DD sake seedshope sakė kad geriausios iš auto žydinčiu augalu youtubei užmečiau aki tai blem atrodo tikrai neblogaiLegalus rašė:PsY neaugines nezinosi kas čia per daiktas pagal aprasyma tai viskas puiku bet prirasyt daug ko galima o kaip yra istikruju nezine paauginsi suzinosi šiaip thc tai daug tai stiprus bus
PsYchotherapist
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
Kokio jis cia ugio pas tave? Manishkes kelios tai vos per sprindi... O kitos gal vos vos pusmetry siekia , bet ir tai kazhin...
Peace
-
- Ekspertas
Nesiekia kelių. Tokių man ir reikėjo, kad kaimynai nematytų
kaimynai ? ;D kad če džiunglėse kažkokiose augaSlow Stone rašė:Nesiekia kelių. Tokių man ir reikėjo, kad kaimynai nematytų
PsYchotherapist
Gal kas žinot koks AMS ūgis gali būti? Susidomėjau šia veisle, tad svarstau, ar įtilptų pas mane.
N/A
Koki nori toki ir formuoji augala viskas nuo taves priklauso.
vaikai nenarkokit vartotiku.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
http://mr-green.co.uk/index.php?page=sh ... =9&lang=lt
Ką manot apie šias sėklas? Tai būtų mano pirmas auginimas, indoore, žinoma.
Ką manot apie šias sėklas? Tai būtų mano pirmas auginimas, indoore, žinoma.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Noriu pasidalint savo ne pačia sėkmingiausia autoflower'ių auginimo patirtim.
Pasodinau kelis augalus augt ant palangės per vasarą, du iš jų buvo Jock Horror ir vienas Bubblicious ( abu iš Nirvana seedbanko ). Tai neseniai sukurti ir stipriai jų giriami autofloweriai. Po kelių augimo savaičių man kilo įtarimas, kad jų augimas lyg ir sulėtėjo, nes dar du kitų veislių mano auginami autofloweriai pradėjo žydėt, o tie vis ne...
Galvojau, kad gal prieksperimentavau su trąšom ir gal jie sustresavo ar ką...
Paskui man pradėjo lįst į galvą mintys, kad čia gal bus ne auto augalai ir jau norėjau rašyt webshop'ui, iš kurio pirkau visas sėklas, kad kokį š... jie man čia pardavė ir kad gražintų pinigus. Vėliau panaršiau užsienio forumus ir aptikau nemažai nusiskundimų, kad tokie atvejai nėra jokia naujiena, ypač Nirvanos sėkloms. Kaip suprantu, tai dabar visi iš kailio neriasi kurdami autoflowerius, nes jie vos ne "must grow thing" pasidarę, bet iki galo neatidirba genetikos ir autožydėjimo augalai nebūtinai gaunasi auto... Taip kad mano Pakistan Ryder ir Blueberry, pasodinti tuo pačiu metu su kitais jau seniai žydi ir pagal grafika už poros savaičiu juos jau skint laikas, bet Nirvanos augalai, kuriuos pagal grafiką irgi reikėtų skint, dar net nesiruošia žydėt...
Reikes jungt vėliau į 12/12 režimą ir žydint dar iki lapkričio, ko man mažiausiai norėjosi... Atrodo vienas iš žinomiausių seedbank'ų ir taip chaltūrina...
Gal kam irgi buvo panašiai atsitikę?
Pasodinau kelis augalus augt ant palangės per vasarą, du iš jų buvo Jock Horror ir vienas Bubblicious ( abu iš Nirvana seedbanko ). Tai neseniai sukurti ir stipriai jų giriami autofloweriai. Po kelių augimo savaičių man kilo įtarimas, kad jų augimas lyg ir sulėtėjo, nes dar du kitų veislių mano auginami autofloweriai pradėjo žydėt, o tie vis ne...
Galvojau, kad gal prieksperimentavau su trąšom ir gal jie sustresavo ar ką...
Paskui man pradėjo lįst į galvą mintys, kad čia gal bus ne auto augalai ir jau norėjau rašyt webshop'ui, iš kurio pirkau visas sėklas, kad kokį š... jie man čia pardavė ir kad gražintų pinigus. Vėliau panaršiau užsienio forumus ir aptikau nemažai nusiskundimų, kad tokie atvejai nėra jokia naujiena, ypač Nirvanos sėkloms. Kaip suprantu, tai dabar visi iš kailio neriasi kurdami autoflowerius, nes jie vos ne "must grow thing" pasidarę, bet iki galo neatidirba genetikos ir autožydėjimo augalai nebūtinai gaunasi auto... Taip kad mano Pakistan Ryder ir Blueberry, pasodinti tuo pačiu metu su kitais jau seniai žydi ir pagal grafika už poros savaičiu juos jau skint laikas, bet Nirvanos augalai, kuriuos pagal grafiką irgi reikėtų skint, dar net nesiruošia žydėt...
Reikes jungt vėliau į 12/12 režimą ir žydint dar iki lapkričio, ko man mažiausiai norėjosi... Atrodo vienas iš žinomiausių seedbank'ų ir taip chaltūrina...
Gal kam irgi buvo panašiai atsitikę?
Saule paskleiski man savo šilumą, savo juoką...
nuo pasodinimo kada auto pradeda zydeti? ir ar eitu rudeni kambaryje ant palanges uzauginti?
-
- Ekspertas
Eitų, tik nususęs būtų.sugy rašė:ar eitu rudeni kambaryje ant palanges uzauginti?
o tai auto mazdaug kada nuo prigijimo radeda zydet?
nuo 17-20 dienos
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 25 Atsakymai
- 27436 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas kalendula
-
- 56 Atsakymai