Nuotrauka Nuotrauka

Paredaguojame

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Legalize it!
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 0

Re: Kodėl man niežti?

Standartinė Legalize it! »

Pirma karta paragavau Mj trylikos. Prieš tai buvau nemažai buvau apie ją girdėjęs, skaitęs, domėjausi ja. Bet tas domėjimasis buvo visiškai paviršutiniškas, domėjausi del to kad tai buvo uždrausta. Gal dėl to kaltas buvo tas toks maroziškas gyvenimo būdas prie kurio buwom prate su tu laiku draugais(girtavimai, mustynes nelygiom jegom,wagystes iš parduotuwiu smulkios žinoma,chuliganizmas), gal kaltas buvo adrenalino stygius, ar dar koks velnias,bet esme tame kad pabandziau.
Ir ka pirmaji karta uzvilko nerealiai, 2h juoko pe sustojimo, saldumynai, visa kita.. Parukem dar kart, veliau dar kart, ir dar, tai tapo viena is svaiginimosi formu. Tai tesesi iki 14-iktuju metu pabaigos.
Galima sakyt perevorota padare dramenbeiso atradimas. Pradejau dometis subkulturom, prasidejo pirmieji tusai klausiau tuo metu sunku dnb,tokieir tusai buvo,raketos visokios ir panasei.
Nezinau kas asitiko bet ta muzika ir
Mj padare mane labiau subrendusiu, pamirsau visas marozystes, domejimasis subkulturom padejo suzinoti labai daug idomiu dalyku, pasikeite pokalbiu temos, ir vienas is svarbiausiu dalyku man pridejo daug daugiau tolerancijos, gilesniu apmastymu temu, suteike daug daugiau humaniskumo nei buvo anksciau.. Zodziu tas laikotarpis kai pradejau pust ir kai supratau kas tai is esmes mane pakeite. Dabar nei kiek nesigailiu kad puciu. :V:
Rašyti atsakymą