Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
Zodziu yra taip , kad auga pas mane Norhern light , vegetavau du menesius , ir dabar jau liko tik kelios savaites iki derliaus , na bet nepanashu , kad ji jau baiginetu zydet , pagrindie galva gal ir viskas neblogai , na taciau sonines shakos , kazhka subrandine turi tik virshunelese , o per visa saku ilgi matosi galvyciu uzhuomazgos , taciau ne nepanashu , kad ten butu apciuopiami bud'ai ir tikrai nemanau , kad ten bus uz keliu savaiciu .. Ar nuemus pagrindine galva augalo ir palikus tas sonines toliau brandintis , jos sukraus man toliau ta ka ir turejo? Jej taip tai kaip tai teisingai padaryt? Ar čia tureciau pasielgt kazkaip kitaip? Ir kur galejau padaryt klaida? Ar tai gali buti todel , kad auginu soil bed'e ir pripyliau permazhai zhemiu? Ar galbut todel , kad augalas buvo itin veshlus ir dideli vegetacijos bei zhydejimo laika , augalas negavo pakankamai shviesos? Beja , shalia jo tam paciam soil bed auga original skunk , turi baig zydet kartu su NL , tiesa jis labai mazhas , bet ant jis bent jau tikrai matos , kad jau ir dabar yra subrandines gan aisku bud'a.. Pagalbos! 

Peace 

man rodos skaitinejau cia jog galima skabyti prisirpusius ziedus, o tuos, kurie dar tam nepasiruose- palikti dar pabrandinti.
O Gal kas labiau zinantis patars?Marciukaz rašė:Zodziu yra taip , kad auga pas mane Norhern light , vegetavau du menesius , ir dabar jau liko tik kelios savaites iki derliaus , na bet nepanashu , kad ji jau baiginetu zydet , pagrindie galva gal ir viskas neblogai , na taciau sonines shakos , kazhka subrandine turi tik virshunelese , o per visa saku ilgi matosi galvyciu uzhuomazgos , taciau ne nepanashu , kad ten butu apciuopiami bud'ai ir tikrai nemanau , kad ten bus uz keliu savaiciu .. Ar nuemus pagrindine galva augalo ir palikus tas sonines toliau brandintis , jos sukraus man toliau ta ka ir turejo? Jej taip tai kaip tai teisingai padaryt? Ar čia tureciau pasielgt kazkaip kitaip? Ir kur galejau padaryt klaida? Ar tai gali buti todel , kad auginu soil bed'e ir pripyliau permazhai zhemiu? Ar galbut todel , kad augalas buvo itin veshlus ir dideli vegetacijos bei zhydejimo laika , augalas negavo pakankamai shviesos? Beja , shalia jo tam paciam soil bed auga original skunk , turi baig zydet kartu su NL , tiesa jis labai mazhas , bet ant jis bent jau tikrai matos , kad jau ir dabar yra subrandines gan aisku bud'a.. Pagalbos!
Peace 

Kirsk ta kas jau subrende, o nebrendylas palik augti.Marciukaz rašė:Marciukaz rašė:Zodziu yra taip , kad auga pas mane Norhern light , vegetavau du menesius , ir dabar jau liko tik kelios savaites iki derliaus , na bet nepanashu , kad ji jau baiginetu zydet , pagrindie galva gal ir viskas neblogai , na taciau sonines shakos , kazhka subrandine turi tik virshunelese , o per visa saku ilgi matosi galvyciu uzhuomazgos , taciau ne nepanashu , kad ten butu apciuopiami bud'ai ir tikrai nemanau , kad ten bus uz keliu savaiciu .. Ar nuemus pagrindine galva augalo ir palikus tas sonines toliau brandintis , jos sukraus man toliau ta ka ir turejo? Jej taip tai kaip tai teisingai padaryt? Ar čia tureciau pasielgt kazkaip kitaip? Ir kur galejau padaryt klaida? Ar tai gali buti todel , kad auginu soil bed'e ir pripyliau permazhai zhemiu? Ar galbut todel , kad augalas buvo itin veshlus ir dideli vegetacijos bei zhydejimo laika , augalas negavo pakankamai shviesos? Beja , shalia jo tam paciam soil bed auga original skunk , turi baig zydet kartu su NL , tiesa jis labai mazhas , bet ant jis bent jau tikrai matos , kad jau ir dabar yra subrandines gan aisku bud'a.. Pagalbos!
Bet Jej tada kai nuiminesiu virshutine , nes jau priklauso pagal laika , ar apatines zydes toliau jej augalas jau baigineja zhydet.. Tipo jej tos piesteles jau rudos , tai kaip tada?majakas rašė:Kirsk ta kas jau subrende, o nebrendylas palik augti.Marciukaz rašė:Marciukaz rašė:Zodziu yra taip , kad auga pas mane Norhern light , vegetavau du menesius , ir dabar jau liko tik kelios savaites iki derliaus , na bet nepanashu , kad ji jau baiginetu zydet , pagrindie galva gal ir viskas neblogai , na taciau sonines shakos , kazhka subrandine turi tik virshunelese , o per visa saku ilgi matosi galvyciu uzhuomazgos , taciau ne nepanashu , kad ten butu apciuopiami bud'ai ir tikrai nemanau , kad ten bus uz keliu savaiciu .. Ar nuemus pagrindine galva augalo ir palikus tas sonines toliau brandintis , jos sukraus man toliau ta ka ir turejo? Jej taip tai kaip tai teisingai padaryt? Ar čia tureciau pasielgt kazkaip kitaip? Ir kur galejau padaryt klaida? Ar tai gali buti todel , kad auginu soil bed'e ir pripyliau permazhai zhemiu? Ar galbut todel , kad augalas buvo itin veshlus ir dideli vegetacijos bei zhydejimo laika , augalas negavo pakankamai shviesos? Beja , shalia jo tam paciam soil bed auga original skunk , turi baig zydet kartu su NL , tiesa jis labai mazhas , bet ant jis bent jau tikrai matos , kad jau ir dabar yra subrandines gan aisku bud'a.. Pagalbos!
Peace 

tai nekirsk visos augalo dalies, tiesiog nuskink ziedus, staaafa. aisku bus stresiuko, bet tai turetu paskatint dar aktyvesni thc gaminima. tie ziedai kurie dar nera prisirpe sirps toliau.
jo, mazas as zinovas, bet pats paskaites cia rasi tokius pacius patarimus.
jo, mazas as zinovas, bet pats paskaites cia rasi tokius pacius patarimus.
Ka tu man patari tai as ir pats zhinau
Svarbiau butu suzhinot kame beda , paskaityk mano posta 

Peace 

gal tos kitos shakos negavo sviesos sociai? dar idomu, kaip jos vystesi. ar ant tu kitu sakeliu ziedai buvo kraunami tuo paciu metu kaip ir pagrindinis, ar veliau? kitaip tariant nuo kurio momento pagrindinis ziedas spurtavo lyginant su smulkesniais.
Na galejo megauti shviesos pachios shakos , na bet virshunes tai tikrai gavo shviesos... Tai kai perjungiau y 12/12 tai ant visu vienodai atrode lyg ir pradeda zhydet.. Na bet pagrindine galva kazhkokia yra , o apatines tai ten is 8 soniniu saku tik gal 3 vos tokie kietesni ir apciuopemesni budai , o kitos tai visai ten juokingai..
Peace 

nu gal atrodys pilstymas is tuscio i kiaura, bet nieko naujo neturiu ka dadurti. truko sviesos matyt, kitaip toks vystymasis negalejo vykti. jei viska darei "pagal manual'a", anomaliju nebuvo ar nepastebejai, tresei tvarkingomis trasomis ir pan. bet taip neturetu buti, bent jau taip dramatiskai kaip tu sakai. apatiniai ziedai visada prastesni. del zemiu nemanau, nes jei truktu saknims erdves tai atsilieptu vystymuisi. o pats minejai kad augalas labai veslus. nebandai pakarpyti biski veduoklinius lapus, arba iki puses juos nukirpt kad sviesa praeitu? skink kas prisirpe kaip sakem ir tiek, viskas gerai bus. stebek kaip augalas tvarkosi su stresu keleto dienu begyje. jei tvarkosi gerai, retink lapus. bet su saiku, nes lapai svarbus augalo organas ir nesuprantu kodel kai kurie zydejime nukerpa visus iki vieno lapus. cia tas pats kas zmogui isoperuot skrandi 

Pas mane man rodos jau visi veduoklianiai ir taip nukrite... Ne nzn del ko taip nutiko..
Peace 

Nu nereikia tiek daug postu. As tiksliai nezinau, bet kartais nebus susije su zemes ph ir pertresimu?
Kaip reikia nuimti pagrindine augalo shaka , kai ji jau buna suzhydejus , o apatines dar nori palikti zhydet? Kas gali pasakyt kaip tai padaryt , kad kuo mazhiau augalui streso ivaryciau?
Peace 

rezk visa saka.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Sveiki. Iskilo siokia tokia problemele. Perlaisciau savo augalus dabar ju lapai nulinke ir apatiniai lapai geltonuoja. Ka siuo atveju reikia daryt? Ar jie patys atsigaus po kurio laiko?
Nu kad nlb jau ka ir padarysi, nelaistyk kelias dienas, palauk kol gerai perdzius ir tada laistyk. As pats laistau tik tada kai pamatau, kad jau laipai leidziasi, ir nk blogo nenutinka.Kelmukas rašė:Sveiki. Iskilo siokia tokia problemele. Perlaisciau savo augalus dabar ju lapai nulinke ir apatiniai lapai geltonuoja. Ka siuo atveju reikia daryt? Ar jie patys atsigaus po kurio laiko?
Ir turiu klausima :
Kodel visi sako kad nuo streso dideje thc kiekis, bet nieks speceliai nestresuoja, o jei taip atsitinka, tai labai pergyvena del to?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2098648 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus
-
- 2246 Atsakymai