Noriu pasidalint savo ne pačia sėkmingiausia autoflower'ių auginimo patirtim.
Pasodinau kelis augalus augt ant palangės per vasarą, du iš jų buvo Jock Horror ir vienas Bubblicious ( abu iš Nirvana seedbanko ). Tai neseniai sukurti ir stipriai jų giriami autofloweriai. Po kelių augimo savaičių man kilo įtarimas, kad jų augimas lyg ir sulėtėjo, nes dar du kitų veislių mano auginami autofloweriai pradėjo žydėt, o tie vis ne...
Galvojau, kad gal prieksperimentavau su trąšom ir gal jie sustresavo ar ką...
Paskui man pradėjo lįst į galvą mintys, kad čia gal bus ne auto augalai ir jau norėjau rašyt webshop'ui, iš kurio pirkau visas sėklas, kad kokį š... jie man čia pardavė ir kad gražintų pinigus.

Vėliau panaršiau užsienio forumus ir aptikau nemažai nusiskundimų, kad tokie atvejai nėra jokia naujiena, ypač Nirvanos sėkloms. Kaip suprantu, tai dabar visi iš kailio neriasi kurdami autoflowerius, nes jie vos ne "must grow thing" pasidarę, bet iki galo neatidirba genetikos ir autožydėjimo augalai nebūtinai gaunasi auto... Taip kad mano Pakistan Ryder ir Blueberry, pasodinti tuo pačiu metu su kitais jau seniai žydi ir pagal grafika už poros savaičiu juos jau skint laikas, bet Nirvanos augalai, kuriuos pagal grafiką irgi reikėtų skint, dar net nesiruošia žydėt...
Reikes jungt vėliau į 12/12 režimą ir žydint dar iki lapkričio, ko man mažiausiai norėjosi... Atrodo vienas iš žinomiausių seedbank'ų ir taip chaltūrina...
Gal kam irgi buvo panašiai atsitikę?
Saule paskleiski man savo šilumą, savo juoką...