Dendis rašė:Sveiki

gavos taip , kad brolis susirado drauge Armenia taigi norejau suzinoti apie armenus-ias. Kokie zmones jie yra ? Bandziau ieskoti internete bet nelabai radau kazka

Tai gal kas galit is patirties pasakyti kam teko su jais bendrauti?
Armėnę, susirado ARMĖNĘ, o ne armėnia

Mano motina tarybiniais laikais Jerevane turėjo ten draugių. Žmonės labai draugiški, šilti. Jei tu su jais gražiai, tuomet jie tau gali būt kaip giminės, kaip savi, bet geriau nesipykt. Iš vaikystės dar yra likę prisiminimų kaip sėdėjau pas juos namuose ir man padovanojo vilkelį. Rytų, pietų kultūros bendrąja prasme nepalyginamai draugiškesnės, svetingesnės. Jei ateisi į svečius tai niekuomet neliksi nepavaišintas, aplink patį šokinės kaip apie kokį garbingą svečią. Nesulyginsi su vakarais, kur dar ne visur tave įsileis, o pvz. Vokietijoje žmonės išviso yra skregos, ten žmonės sau net maisto nagina tai ką kalbėt. Be to vakarų civilizacijos žmonės nėra draugiški, yra pikti, ekspancionistai, nemyli ir t.t.
Tik dievuliau mano, tegul jis ten nesipyksta ir visuomet gražiai nes motina man pasakojo, jog jeigu susipyksti tai gali būt net mirtiniausias priešas