kad šita tema vien off-topic gal pora receptu ir mačiau bet nedaugiau
Taigi parašysiu kelis būdus kaip ka padaryt iš patirties
Kanapienis
pasiemam dideli puoda patartina nereikalinga nes dažnai jis palieka ne kokios būsenos ;D tada nusiperkam daug pieno priklauso kiek turite lapu ar žiedu. užverdam piena ir sudedam kanapes patartina nesmulkintas ir neidžiuvusias. nesmulkintas todėl kad bus lengviau nukošti ir neliks lapuku

o neišdžiuvusias nežinau kodėl bet aš taip manau kad jos turi didesni efekta nes jos turi dar visas medžiagas o kai išdžiuna atrodo kad nieko ten nebelieka ;DD taigi sudėje verdam apie 1-3 valandas, beveik visada maišykit kad nepridegtu ir dapilinėkit vis po biški pieno. galima idėti karamelės šokolado vanilės uogienes ar ko tik norit kad būtu skaniau. kai gerai išvirs viskas pasiemam merliu ar ka nors ir iškošiam piena išspaudžiam viska lapus metam lauk o piena supilam i inda idedam cukraus ir i šaldytuva. štai ir viskas skanaus. nors skonis bent man tikrai lapu nėra skanus

bet efektas nežinau toks keistas nepanašus i ganjos bet prikabina kaip reikiant
Sviestas
labai panašei kaip ir pienas. pasiemam dideli puoda pripilam vandens idedam sviesta ir verdam. pienui jau reikės sudžiuvusiu lapu ir sutrupintu aš bent smulkinu per kavamale labai gerai susmulkina ;DD supilam lapus i puoda ir verdam nereikia virti tiek ilgai kaip pieno bet bent pusvalandi patartina

kai baiget virti pasiemam inda ir supilam viska tuomet atvėsta ir dedam i šaldytuva palaikom para ir tuomet apačioi palieka vanduo o viršui sviestas nugriebiam sviesta ir tuomet jau pasitelkit fantazija arba receptu knyga koke atsiverskit ir kepkit piragus, keksus, sausainius ar ka tik širdis geidžia
Taigi parašiau maždaug ka žinai gal truputi neaiškiai parašiau bet kas norės tas supras