Taigi sugedo mano mylimiausios koloneles

. Taigi likau be koloneliu , bet nusprendziau pasidaryti savo kolonele su atskiru stiprintuvu .
Koloneles dideles tad ir deze dariausi kolonelems didele . [ 1m x 0,30m ]
Ir i galva sove mintis - Zmones augina savo pc tai kodel man neauginus savo kolonelej .
Auginama rusis : White Female Mix
Vegetacijaij bus naudojamos 3 cfl po 30w
Zidejumuj Hps 150w
Deze yra jau padaryta ir kaip testuj pabandziau paauginti X-mix sekla . Augo neaugaliskai letai nes : Dezeja buvo maza skilute ir nebuvo sale jos jokio ventiliatoriaus . Na ventiliatorius buvo bet padetas prie augalu . Temperatura Kartais uzkildavo iki 35c~37c . Visa auginima stabde beveik nulinis herbariumo vedinimas .
Kadangi visa yranga viskas jau supirkta belieka pasidaryti deze , bet deze kuria darysios is naujo turi buti su ipatingai geru vedinimu nes pati deze medine ir is jos neturi sklisti joks sviesos spindulelis .
Nes nesvarbu kad turiu 18m - tevai tam nepritaria ir niekada nepritars

Elektros sanaudos vidutiniskai visa auginimo laika bus didesnes 20 lt [ neesme nes uz elektra mokeme labai ivairiai ].
Reikes dar nusipirkti 4 pc kulerius 12v . 2 Istraukimuj - 2 iputimuj .
Taigi vienintelis klausimas kaip padaryti skyles dezeje bet kad is ju nesklistu sviesa bet oras vaiksciotu be dideliu problemu.
Tai sugalvojau sioke toke sistemele kuri palei mano vaizduote turetu veikti . Tuopaciu noriu ir jusu pagalbos kad neapsigauciau bedarydamas .
Su Paintu nupiesiau varianta kurio oras turetu vaikscioti sunkumu o sviesa nesklisti kiaurai skyles . Taigi noreciau jusu nuomones ar tai pavyktu
[ nuotrauka ]