pas manes irgi vejas nuostoliu nesiliauja daryti.
neseniai nuvykes pamaciau kraupoka vaizda- mano mylimiausias augalas apdraskytas ir nulauztos 2 dideles sakos. didziai nuliudino toks reginys. jau masciau jas pjauti, nuskabyti ziedelius dziovinimui, is kitko daryti virala. bet nuvykus sviesesne ir blaivesne diena situacija atrode dar isgydoma. parisau tas sakas prie stiebo, jei ne virvutes net nepastebetum kas buve. vaizdas atrode optimistiskai, manau gyvens.
antras, bet susijes dalykas. vasaros audros isviso istaske galima sakyti viena mazyli i dvi dalis. apie ji jau esu rases cia ir su iliustracijom. esme tame, kad viena jo puse su liudesiu nureziau, o kita del eksperimento palikau. kamieno vaizdas tikrai atrode bjauriai, islauzytas, suplyses, atvipes. sakos besilaike tik ant zieves. ir ka jus manot? ogi paliktoji saka toliau zaliuoja ir dideliu bedu nemato. tik apacioj jos lapai mirguliuoja biski(nes guli ant zemes) ir zydet neskuba, del streso ciuju. zodziu ta zieve, ant kurios kaba ta saka pradzioj tik po nuluzimo atrode kaip iprasta zieve. o kai buvau nuvykes apciupinejau ir pasirodo kaip reikiant kabinas i gyvenima ciortas
![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif)
taigi, jei kazkas kazkur paluzo, neskubekit daryt krastutiniu sprendimu. blaivia galva(o ne saluhos poreikiu) ivertinkit zala ir galimybes ja pataisyti.
labai jau daug ir nebepostinsiu del visokiu balvonu, kuriu nikai prasideda is S raides. fui