Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Buvau šiandien pas savo 2 augaliukų. Mažesnis kažko kaip ir vysta. Visas toks minkštas, lapai nulinkę žemyn. Tai dabar nežinau, čia nušalo ar per daug streso įvariau apskabydamas didžiuosius lapus. Didesnis laikosi normaliai, bet kažko lapų kotai ir žiedai įgavo violetinės spalvos. Gal peršalo, o gal dėl to kad čia NPP x LLR. Bet dar nėra jokių apčiuopiamų žiedų 

Manau nusalo, nes syryt net pas mane namie lauko geliu lapai visai suglebe buvo.
jo jo kai apšala jie kažkaip violetines spalvos igauna ta ir aš pastebėjau 

PsYchotherapist
Turbūt šiemet dūmų nebus
Na, kitą sezoną automatų prisisodinsiu, tai dar vasarą rūkyt bus 

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Aš outdoor rezultatu patenkintas, iki galo manau nesužydės, bet skanaus dūmo bus pakankamai 

Sveiki,
Jeigu šiltnamį užkurčiau šašlykinę dūmai kenks augalams ?
Jeigu šiltnamį užkurčiau šašlykinę dūmai kenks augalams ?

ziedu krovimui labai didele ytaka turi temperatura ir saule? +5 ar +10?
migdinas- musu mociutes tiesiog zvage uzdegdavo ir palikdavo siltnamy, taip nuo salnu apsisaugodavo.
ne tik mociutes, cia visu darzininku sposai. imeti i siltnami kelias ilgai degancias zvakes(apvalios, rutulio formos, dega iki ryto- patikrinta) ir jokios salnos nebaisios. bet visu pirma ta siltnami ant augalu dar reik turet...
mano darzas laikosi kolkas ir gan neblogai. keista tik tai, kad nusalimo pozymiai matosi tik ant silpniau zydinciu augalu. bet ir tai kiek ivertinau situacija labai minimaliai tos violetines spalvos. gerai kad bent jau nebepila kaip is kibiro. pelesio baimes atsikratai, atsiranda salnos..

mano darzas laikosi kolkas ir gan neblogai. keista tik tai, kad nusalimo pozymiai matosi tik ant silpniau zydinciu augalu. bet ir tai kiek ivertinau situacija labai minimaliai tos violetines spalvos. gerai kad bent jau nebepila kaip is kibiro. pelesio baimes atsikratai, atsiranda salnos..

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Tai ne, ble. Temperatūrai nukritus žemiau 10c, augalas pradeda stresuot ir smarkiai suletėja visi procesai.sugy rašė:ziedu krovimui labai didele ytaka turi temperatura ir saule? +5 ar +10?
O tiems, kas žibins žvakeles šiltnamy, prisiminkit, kad žiburėlis tamsoj gali prišaukt hermafrodizmą.
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
...............2.20 + 2.20 = 4.20
na dienos dabar labai gražios saulutė spigina
tik vat kad nėra labai šilta ir vėjas toks atšiaurus. o nakti kartais net iki minuso nukrenta

PsYchotherapist
sveiki man teko skint medi aksciau laiko nes lb pelyt pradejo? kaip apsisaugot galzinot? arba sustabdyt? nes manu kitu medziu laukia toks pats likimas:/
ta vieta kur pradėjo pelėsis mestis reikėjo pašalint bet jei labai smarkiai isimete tai nieko kito ir nebeliko daryt kaip nuimt anksčiau laikozopa rašė:sveiki man teko skint medi aksciau laiko nes labai pelyt pradejo? kaip apsisaugot galzinot? arba sustabdyt? nes manu kitu medziu laukia toks pats likimas:/
PsYchotherapist
Buvau šiandien pas savo medžių. Mažiukui xana. Lapai nudžiuvę, užsiraitę. Didelio lapai nenudžiuvę, bet tokie užsilenkę žemyn. Lapų kotai, patys lapai ir net žiedai turi nemažai violetinės spalvos
Augalas beveik nebeprogresuoja, nustojo augint žiedus. Kaip manot, ar dar yra bent menka galimybė kad nužydės?

kad pilnai tai kažin, bet kad dar truputi pabres tai tikrai nes saulė gerai spigina kas svarbiausia tik kad šalta... galėjai nufotkint būtu idomu pamatyt fotocoffesin rašė:Buvau šiandien pas savo medžių. Mažiukui xana. Lapai nudžiuvę, užsiraitę. Didelio lapai nenudžiuvę, bet tokie užsilenkę žemyn. Lapų kotai, patys lapai ir net žiedai turi nemažai violetinės spalvosAugalas beveik nebeprogresuoja, nustojo augint žiedus. Kaip manot, ar dar yra bent menka galimybė kad nužydės?
PsYchotherapist
pas mane buvo prasidejes zydejimas ir kaip atsalo jau 1,5saw jau viskas stovi vietoi, tai parnesiau ir perkeliau i nesildoma nama diena ~14c saules pro langa gauna nlb daug kaip manot baiks zydeti?
Na, dar kokią dieną nueisiu ten, tai nufotkysiuPsY rašė:kad pilnai tai kažin, bet kad dar truputi pabres tai tikrai nes saulė gerai spigina kas svarbiausia tik kad šalta... galėjai nufotkint būtu idomu pamatyt fotocoffesin rašė:Buvau šiandien pas savo medžių. Mažiukui xana. Lapai nudžiuvę, užsiraitę. Didelio lapai nenudžiuvę, bet tokie užsilenkę žemyn. Lapų kotai, patys lapai ir net žiedai turi nemažai violetinės spalvosAugalas beveik nebeprogresuoja, nustojo augint žiedus. Kaip manot, ar dar yra bent menka galimybė kad nužydės?
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
as tavo vietoje jau dabar iskart nuimciau, nes thc nemanau, kad labai augs toliau, nebent tik degraduos zemyn. nieko, kad nedazydejusius vis geriau nei nieko, highaus apturesi.coffesin rašė:Na, dar kokią dieną nueisiu ten, tai nufotkysiuPsY rašė:kad pilnai tai kažin, bet kad dar truputi pabres tai tikrai nes saulė gerai spigina kas svarbiausia tik kad šalta... galėjai nufotkint būtu idomu pamatyt fotocoffesin rašė:Buvau šiandien pas savo medžių. Mažiukui xana. Lapai nudžiuvę, užsiraitę. Didelio lapai nenudžiuvę, bet tokie užsilenkę žemyn. Lapų kotai, patys lapai ir net žiedai turi nemažai violetinės spalvosAugalas beveik nebeprogresuoja, nustojo augint žiedus. Kaip manot, ar dar yra bent menka galimybė kad nužydės?
wwwwww
esme tokia kad pas mus tik daxuja piesteliu ten, bet jokiu ziedu dar nematyt, matos kur ziedynai turi but, bet ten niekas nesivysto, vat kas yra, tai toki dalyka rukyt kazi ar labai verta..
Cia ner kalbos ar verta ar neverta, nes ten ner ka rukyt. Nu snd nueisim gal pafotkyt, parodysim ;]
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 20221 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 14 Atsakymai