sweiki, skaitau jusu foruma jau sawaite ir kaip auginti tai issiaiskinau mazdauk

bet kiek supratau tai lietuwoj nelabaj imanoma gaut normalaus inwentoriaus tai nusprendziau apsizwalgyt po ussienio parduotuves. mano growboxo ismatawimai tai 49cm aukstis 34cm plotis ir ilgis ( didesnio nelabai galiu daryt nes gyvenu ne wienas). nusiziurejau cfl lempa 105w uz 47 eurus ( imciau wiena augimui ir kita zydejimui, jos jau su laidais buna, lengwas pajungimas, tipo ekonomiskos ,uz abidwi suplociau 94 eurus). reiktu ir wentiletorius is ten imt, pc koleriu nenoriu det nes garsas tai manau tikrai geras bus o man to tikrai nereike, motina is namu iswarytu jai pamatytu mano darza

wentiletorius kainuoja 37 eurus bet tipo labai tylus, 2 begiu 143m3/h ir 187 m3/h. tokius irgi manau reiktu 2 imt tai iseitu 74 eurai

poto dar noreciau prigriept kazkokius wamzdzius wentilecijai kur wisiskai garso nepraleidze, kaina 43 eurai ( man reike kad nei biski nesigirdetu joks uzimas) dar prie topace reiktu pasiimt hemikalu gelytem

vienas buteliuks augimui, kitas zydejimui ir dar kazkoks papildas, kaina 41 euras. reflektorius pats pigiauses butu 22 eurai

zemes ir vazona nusipirkciau lietuvoj

tai dabar paskaicewus man iseitu 274 eurai (apie 1000lt) tai dabar noreciau paklaust jusu, AR APSIMOKA LEIST TIEK DAUG LT ANT TOKIU DAIGCIUKU IS KURIU GREICIAUSEI NK NEUZAUGINSIU??

bet jai pawyktu augint tai man tie lt atsipirktu manau

patarkit kasnors