Paramparam! Išdidžiai paskelbiu, kad jau nebe bedarbis. Tik nežinau džiaugtis ar liūdėt? Dvejopas jausmas užplūsta... Darbas nieko gero, bet visi pradeda nuo nulio, taip? Na, kaip ten bebūtų, per daug teigiamų emocijų nėra net ir darbą susiradus.
nesu turbut vyriausias mynsiu i 40m ir arteju prie20m. pazinties su ganja yra specialybiu nuo 35m pensijoj pvz aviacija,we flying high we never gona die
putejas rašė:Turbūt esi Tik jeigu tai tiesa, tuomet mane stebina pačio rašymo stilistika...ne pagal amžių. Arba aš jau atsilieku laikmetį.
internetinė rašyba užkabino tiek jauną tiek seną ir tik nedaugelis rašo taip kaip mokė mokykloj. užmiršo turbūt, ale ir mada tokia, facebooko ir sms'ų stilium rašyt
gal pas mus mokytojų yra kartais? nes kažkaip nesu sutikes gyvenime pūtiko mokytojo, tū kurie parūke kažkada yra žinau ne vieną, bet ar tai propaguojančių kažin turim?
Aš jau dvi savaitės dirbu Senukuose Sodo skyriuje, tai per dieną tikrai pamatau po du - tris žmonės prikrautais lempų, ph matuoklių, žemių ir t.t. Labai smagu būna pakonsultuoti Žaliuosius draugus (čia ne apie mentus)
KGBkid rašė:Aš jau dvi savaitės dirbu Senukuose Sodo skyriuje, tai per dieną tikrai pamatau po du - tris žmonės prikrautais lempų, ph matuoklių, žemių ir t.t. Labai smagu būna pakonsultuoti Žaliuosius draugus (čia ne apie mentus)
kuriuose senukuose dirbi? Užeit reiks pasikonsultuot kada