Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
andriuss rašė:
jai 30 gramu uzauginciau tai reiskes per wiena auginima man wiskas atsipirktu jai imciau 30 gramu po 40 lt taj iseitu 1200lt o del to dulkiu siurblio tai rimtai susimasciau pinigais irgi nesiku
Pardavimui augini kaip suprantu? Ir patarimų čia ieškaisi.
P.S. Atsakykit jei kas galit į mano užduotus klausimus.
Green Smoke rašė:Sveiki,
turiu dilemą su ta pačia LR#2 rūšim. Aprašyme rašoma, kad ūgis turi būti 50-70 cm daugmaž, bet nemanau, kad tiek dar išstyps. Ar gali būti taip, kad dėl daug šviesos ir tankumo/vešlumo ūgis nukentės?
Taip pat, dar keletas klausimų:
1. Ar šiai veislei galima taikyti scrog'ą? Ta prasme, ar nenukentės rezultatai?
2. Kaip žinote,LR#2 auto rūšis. 12/12 ar 18/6? Be ilgesnio žydėjimo prie 12/12 ar dar kas pasikeis?
3. Ar cooleris cirkuliacijai viduje reikalingas žydėjimo metu? Stiebo tvirtesnio kaip ir nereikia, o švaistoma augalo energija stiebui tvirtinti prailgins žydėjimą, man atrodo.
4. Na, ir vienas ne į temą. Ar gali būti, kad pono Greeno OutMixe pasitaikė LOW AUTO SATIVA? Nesiriša sativa man su lowryderiu.
andriuss rašė:na geriau pagalwojus tai tikraj biski perdaug čia noriu inwestuot y toki maza growboxa, gauciau ilga laika taupyt nes neuzdyrbu as aukso kalnus bet kad as elektros wisiskai nenusimanau ir wisi tie lempu ir cooleriu jiungimai man nera jau toks lengwas dalykas (matyt jau smegenis prarukiau) del garso tai gal ir tiktu tie coolerei nes mano growboxas pagamintas is storu ploksciu, beweik 2 cm storio, čia masininis bosas. Bet jai man tas bosas uztu kaip pc tai tikraj butu negerai nu gal ir bandyciau susipirkt wiska lietuvoj bet bijau padegt namus su netwarkyngu pajungimu su elektra nelabai noriu zaist radau cfl lempu komplekta su reflektoriu, laidais ir 2 lempom 125w ( wiena augimui kita zydejimui) 82 eurai uz wiska ira ir ventiletoriu radau dar ventiletoriu uz 25 eurus bet neaisku kaip ten jiem su tuo garsu, raso kad garsas 36 dB/A. net nezinau ar čia daug ar mazai
jai 30 gramu uzauginciau tai reiskes per wiena auginima man wiskas atsipirktu jai imciau 30 gramu po 40 lt taj iseitu 1200lt o del to dulkiu siurblio tai rimtai susimasciau pinigais irgi nesiku
Jai imtum 30 gramu tai ir moketum 20-25 uz viena nebent grybaut megsti tada po 40
Sveiki,ruosios augint white widow-indoor,gal kas zino kaip jos kvapas,ar augant labai jauciasi kvapas? pvz auginsiu name ir uzejus kam ar uzuos kvapa,boxe augs.dekui.
ne pardavimui o sau auginciau kam parduot jai poto pats pirksi tai gal kas zino kaip pajungt tuos pc coolerius? ir koke lempa det y 49, 34, 34cm growboxa? keleta cfl ar megint det viena 70w hps? manau kad hps lempa neapsimoka det nes augaliukas mano nuswiltu o gal ne?
palei lentele kure radau sitam forume manau kad galeciau deti 1 hps lempa nes ten raso kad 150w lempa turi buti 10cm nuo augalo o jai as deciau 70w lempa galeciau laikyt 5 cm nuo augaliuko, ar apsimoka pabandyt ar geriau det cfl?
Kad palaiscius lapai i apacia nusvyra ir vieno kito galai pavysta tai del ko cia gali but? Vanduo netinka?
Apatiniai nugelte ir nuvyte lapai, kurie labai mazai sviesos gauna, yra normalu zydejime?
sveiki,noriu paklaust ar tynka kompo deže prilta juodžemio jis tynka ar kažkokios žemes specialios reik. Ir ar tinka kompo deže auginimui o jei tynką tilps dvi seklos?
Sveiki, vėl gi turiu šiokį tokį klausimą, kuris neduoda man ramybės. Kaip reikia stiprinti/storinti augaliukų kamieną, nes maniškiai labai jau laibi atrodo po 1sav augimo. Žinau, kad reik pūst į juos orą su aušintuvu, tam kad imituot vėją ir to pasekoje turėtų kamienai sustiprėti, bet lieka tokie pat, kokie buvo
P.S. Aušintuvas įjungtas visada būna, gal reik kažkuriam laikui jį išjungti ar dar ką nors? Anyway, laukiu pasiūlymų.
norejau paklausti kaip pasidaryti apsvietima? pirkti lempas stalines ir jas deti i grow box? zinau kad kaskaip galima tiesiai i lizda ir i rozete. bet kaip tai ir kad viskas butu jau 1 iranginy elektrikas( ir rasytojas) - nekoks ... jaj zinote kur galima gauti jau sujunktu daliu kad sukturiu cfl iskarto lb butu didelis dekui. ir jaj 3 lempas cfl tai kokias (kiek skaiciau yra zidejimo ir augimo) kokias ? (naujokas growinimas 3) ( 1 karta pririsdamas prie augaliuko bisq nupjoviau,2 nulinko ir nudziuvo, 3 ant palanges db guli ir nusimines kad bahuras ( pirmi 2 grow EL nino) (3 net nezinau )
Jeigu jau toks zalia su elektra, tai patarciau neprasidet nes grycia pakursi, o cflu sujungtu bent lietuvoj tikrai nemaciau, tad tau tektu jungtis viska paciam, truputi auksciau yra postas ir ten parodyta kaip taisiklingai reik cfl'us sujungti, tad jei vistiek esi pilnas ryzto bandyk.
Briedis rašė:norejau paklausti kaip pasidaryti apsvietima? pirkti lempas stalines ir jas deti i grow box? zinau kad kaskaip galima tiesiai i lizda ir i rozete. bet kaip tai ir kad viskas butu jau 1 iranginy elektrikas( ir rasytojas) - nekoks ... jaj zinote kur galima gauti jau sujunktu daliu kad sukturiu cfl iskarto labai butu didelis dekui. ir jaj 3 lempas cfl tai kokias (kiek skaiciau yra zidejimo ir augimo) kokias ? (naujokas growinimas 3) ( 1 karta pririsdamas prie augaliuko bisq nupjoviau,2 nulinko ir nudziuvo, 3 ant palanges db guli ir nusimines kad bahuras ( pirmi 2 grow EL nino) (3 net nezinau )
Ir beje, vegetacijai ieskok cool daylight 6400k+ o zydejimui 2700+( paprasta cfl, gali rasti visur)