Nuotrauka Nuotrauka

Paprasti pliurpalai

Temos, kurios nepaliečia žaliosios sferos.
Rašyti atsakymą
coffesin
Pažengęs
Pažengęs
Reputacija: 0

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė coffesin »

Gal jie žino, kad tas veikėjas augina mažai ir net neverta prasidėti...
Zotexas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Zotexas »

per 15min.lt raso net apie tokius kurie po 2 ar tris augalus augina. nu nezinau. man tai kestai, kad mentai tik mamai pasake, o jam kaip ir nieko kad augino. na nezinau, nezinau.
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs

Standartinė Smoking Barrels »

Zotexas rašė:per 15min.lt raso net apie tokius kurie po 2 ar tris augalus augina. nu nezinau. man tai kestai, kad mentai tik mamai pasake, o jam kaip ir nieko kad augino. na nezinau, nezinau.
tai gal rysiai pas juos neblogi? .|
Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. :x:
Discount
Patyręs
Patyręs

Standartinė Discount »

Mes neauginom, tik rukem.
Zotexas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Zotexas »

nu nenoriu nieko kaltint melagystem, bet man atrodo tikrai kvailai. kad zmogus (kaip suprantu pilnametis, ir uz savo veiksmus atsakantis) uzauges kaip suprantu nemenka derliu, rukantis daznai, ir mentai viska zino, bet pasake tik mamai. priciom ta mama? grynai. as tai isivaizduoju, jei mentai zino, yra irodymu, tai tiesiai i teisma, o cia mamai pasakyt.. nu nezinau..
Zotexas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Zotexas »

ai nu ok. neauginot. bet jei esi pilnametis, tai ne tave turejo ispet? nesupprantu priciom tie tevai, suprasciau jei esi malalietka 13-14 metu. be
Discount
Patyręs
Patyręs

Standartinė Discount »

Zotexas rašė:ai nu ok. neauginot. bet jei esi pilnametis, tai ne tave turejo ispet? nesupprantu priciom tie tevai, suprasciau jei esi malalietka 13-14 metu. be
As pats sito nesuprantu. Ir tik dziaugiuosi, kad mama informavo, o ne iskart mane uz kiausu griebė.
Legalize it!
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Legalize it! »

Discount rašė:
Zotexas rašė:ai nu ok. neauginot. bet jei esi pilnametis, tai ne tave turejo ispet? nesupprantu priciom tie tevai, suprasciau jei esi malalietka 13-14 metu. be
As pats sito nesuprantu. Ir tik dziaugiuosi, kad mama informavo, o ne iskart mane uz kiausu griebė.
Sorry, bet tokiu atveju tau čia nėr kas veikt.
Čia žmonės renkasi tokie, kurie reikalui atsiradus galės atsakyti už savo žodžius ir veiksmus.
Nemanau, kad tu esi pilnametis jei tu dar taip šneki. Grynai mano nuomone tu čia atliekamas.. =(
Discount
Patyręs
Patyręs

Standartinė Discount »

Seip jau visas sitas ivyko gan seniai. Ir tikrai manau, kad geriau jog informavo mamą ir patarė, kad darytu su manim kažką nei mane būtų griebę ir po teismus tasę... Man tas pats ar jus vienaip darytumėt ar kitaip. Aisku nesidziaugiu tikrai, kad tėvai suzinojo, bet dziaugiuosi, kad rimciau nepapuoliau...
White smoke
Patyręs
Patyręs

Standartinė White smoke »

na, kad pirma pranešė jo mamai atrodo įtartina, jog šis veikėjas tikriausiai yra nepilnametis. Bet nevisiem pilnametystė gali reikšti ištrūkimą iš namų, prisiminus italų šeimas, garsesnius rašytojus, kad ir F.Kafka negalime spręsti, kad šis žmogus yra nepilnametis. Gal jo mama gerai sueina su kokiu prokuroru ir pirmiausia informavo ją, kaip geras draugas ar panašiai, nežinom visų peripetijų, sunku spręst.
Jungle is massive!
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs

Standartinė Smoking Barrels »

o gal tiesiog motina taip pagazdino savo sunu, suzinojusi, kad jis megsta parukyt zolytes ;)
Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. :x:
White smoke
Patyręs
Patyręs

Standartinė White smoke »

Gali būt ir taip :D
Jungle is massive!
Jamaicaman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jamaicaman »

delete
I'm back.
PsY
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė PsY »

Barrel rašė:Prie to pacio. Taigi, kaip vadinat ganja pokalbio ar susirasinejimo metu, kokius terminus ir pan. naudojat? H|
nežinau bet aš dažniausiai sakau ;DD ka gera ganga xD nu ir maždaug supranta sako ai nieko kieme ir wsio viskas aišku ;DD o jei netur arba kažka sako nk išlėkes truputi.
PsYchotherapist
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Zotexas rašė:nu nenoriu nieko kaltint melagystem, bet man atrodo tikrai kvailai. kad zmogus (kaip suprantu pilnametis, ir uz savo veiksmus atsakantis) uzauges kaip suprantu nemenka derliu, rukantis daznai, ir mentai viska zino, bet pasake tik mamai. priciom ta mama? grynai. as tai isivaizduoju, jei mentai zino, yra irodymu, tai tiesiai i teisma, o čia mamai pasakyt.. nu nezinau..
ji jo mama, o jis jos sūnus. čia jau figuruoja ne vien sausas įstatymas, bet ir rūpestis vienas kitu. jeigu mano tarpe būtų pažystamas pareigūnas tai aš tiesiog net neabejoju, jog jis dėl mano veiklos pirmiausia kalbėtų su mano mama, o mama su manimi. tai tarsi kito žmogaus noras ar tai baimė, jog netyčia nenueitum kažkur ne tuo keliu. tai čia viena medalio pusė, tačiau jeigu pareigūnas nėra mano giminaitis arba pažystamas? tuomet jam neįdomu mano gyvenimas ar dar kažkas. jis nesijaučia esąs tavo artimas, kad galėtų tave "gelbėti" ir automatiškai tau yra taikomi įstatymai. dar nelabai suprantu kodėl tas amžius toks svarbus? ta prasme, ką, tėvai mus vaikus moko tik iki 18 ir vsio? jie mus moko ir mumis rūpinasi visą gyvenimą, taigi vadinasi visą gyvenimą koks nors pareigūnas, kuris geras pažystamas ar giminė ims ir problemas išsakys tėvams, o ne vaikui.
Legalize it! rašė:Čia žmonės renkasi tokie, kurie reikalui atsiradus galės atsakyti už savo žodžius ir veiksmus.
rimta
dowis
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė dowis »

Gal kas zinojo gal kas bet paziurekit koki bajeri atradau interneto platybese, krc skaitau kaip visada su kaseku rankoje apie pot smokers ir visa religija, ir radau toki sptraipsni idomu apie micheala phelpsa, cia toks plaukikas kur bejingo olimpijadoj ten daug pasieke tai va galit paskaityt idomu visaj ka daro tas augalas http://www.businessinsider.com/2009/2/m ... ot-smoking :bong: cia kas anglu kerta :x: :D :bong: :V: sunku parasyt buvo tai i gramatika neziurekit :D :D :x: --==::~~ :]
PsY
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė PsY »

dowis rašė:Gal kas zinojo gal kas bet paziurekit koki bajeri atradau interneto platybese, krc skaitau kaip visada su kaseku rankoje apie pot smokers ir visa religija, ir radau toki sptraipsni idomu apie micheala phelpsa, čia toks plaukikas kur bejingo olimpijadoj ten daug pasieke tai va galit paskaityt idomu visaj ka daro tas augalas http://www.businessinsider.com/2009/2/m ... ot-smoking :bong: čia kas anglu kerta :x: :D :bong: :V: sunku parasyt buvo tai i gramatika neziurekit :D :D :x: --==::~~ :]
kad kažkaip man neleidžia daugiau žiurėti tik ta trumpa aprašima. duok linka kur daugiau parašyta beto pats kažkada užsiminėjau sportiniu plaukimu :)
PsYchotherapist
Tadas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Tadas »

Tave pati suima ir uzdaro uz tai, kad tu pats rukei ganja, tai nebezinau verkt cia ar juoktis is tokio absurdo :D
A.C.A.B
dowis
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė dowis »

PsY rašė:
dowis rašė:Gal kas zinojo gal kas bet paziurekit koki bajeri atradau interneto platybese, krc skaitau kaip visada su kaseku rankoje apie pot smokers ir visa religija, ir radau toki sptraipsni idomu apie micheala phelpsa, čia toks plaukikas kur bejingo olimpijadoj ten daug pasieke tai va galit paskaityt idomu visaj ka daro tas augalas http://www.businessinsider.com/2009/2/m ... ot-smoking :bong: čia kas anglu kerta :x: :D :bong: :V: sunku parasyt buvo tai i gramatika neziurekit :D :D :x: --==::~~ :]
kad kažkaip man neleidžia daugiau žiurėti tik ta trumpa aprašima. duok linka kur daugiau parašyta beto pats kažkada užsiminėjau sportiniu plaukimu :)
http://sports.espn.go.com/oly/swimming/ ... id=3876804
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

smsas parėjo: "Iš serijos "Kaip įvairių tautų gyventojai gaudo žuvį". ...prancūzai gaudo tik tas žuvis, kurios panašios į varles. Jamaikos žvejai sėdi ant kranto, ramiai rūko ir šypsosi. Po kurio laiko iš vandens į krantą iššoka žuvis ir žaismingai bėga žvejų link. Dangumi tuo metu skraido iguanos ir vėžliai... :) " :]
Rašyti atsakymą