Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Enchanteris rašė:man losti kazino tik jei pralaimineji biski gruzas bet siaip prikolas tik reik jasuti kada sustoti
Tai nedarbas.
pažystu toki kuriam kaip darbas nedirba niekur baiges jaučiu kokes 6 klases nu toks prikolnas bahuriukas ;DD ipučiam kartais xD tai jis i savaite kelis kart apsilanko kazenkei ir prikala bapkiu nesuprantu kaip jam tai pavyksta bet užtenka už buta sumokėt mokesčius ir panašei. ir šeip normalei dar givena ;DD
Dar labai smagus darbelis prikaitus manau būtų lėktuvo pilotavimas kurnors tarp kalnų ten kokius "storus" dėdes skraidint. Ale turistus . Aviacijoj patirties kažkiek turiu, tai galiu teigti jog mokant pilotuoti galima drąsiai skristi ir pripūtus Tik aišku nepripūst, kad out of sapce būtų Nu manau supratot mane
Discount rašė:Dar labai smagus darbelis prikaitus manau būtų lėktuvo pilotavimas kurnors tarp kalnų ten kokius "storus" dėdes skraidint. Ale turistus . Aviacijoj patirties kažkiek turiu, tai galiu teigti jog mokant pilotuoti galima drąsiai skristi ir pripūtus Tik aišku nepripūst, kad out of sapce būtų Nu manau supratot mane
;DDDDDDD kiek tau metu ? tu gal tarnavai kažkur ka moki pilotuot ar perdaug simuliatoriu prisižaidei
Discount rašė:Dar labai smagus darbelis prikaitus manau būtų lėktuvo pilotavimas kurnors tarp kalnų ten kokius "storus" dėdes skraidint. Ale turistus . Aviacijoj patirties kažkiek turiu, tai galiu teigti jog mokant pilotuoti galima drąsiai skristi ir pripūtus Tik aišku nepripūst, kad out of sapce būtų Nu manau supratot mane
Manau, kad vieni geriausiu darbu, suderinamu su MJ- zoologijos sodo priziuretojas ar miskininkas. Mj zadina meile gamtai apskritai, todel ja rupintis ir myleti butu tikras malonumas.
Hemingvėjus rašė:Manau, kad vieni geriausiu darbu, suderinamu su MJ- zoologijos sodo priziuretojas ar miskininkas. Mj zadina meile gamtai apskritai, todel ja rupintis ir myleti butu tikras malonumas.
Prie to pačio tiktų manau auginimas kokių ar tai pomidorų šiltnamiuose, ar agurkų
as manau gereusias darbas butu but kokiu zaidimu bandytoju nes pastoviai, apsirukius visi zaidimai tokie idomus pasidaro na gal cia tik man vienam taip
Nežinau kaip jums, bet man geriausias darbas būtų herbo auginimas gamtoje ten pat ir gyvenant Hmm..nors čia jau labiau panašu į gyvenimo būdą, o ne darbą; ot nepataikiau į temą
Discount rašė:Nedidelį lėktuvą ir sklandytuvą nutupdyčiau. Iki mig29 dar toli kakot
o esi tupdes?kilti gi kosmosas o leistis l. techniskai sudetingas darbas,as vaikystej buves modeliuotojas,bet nutubdyt nesugebeciau po ,nu gal skraidykle