Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
dowis rašė:Kokia palankiausia temperatura kad kuo ilgiau islaikyti seklas daigias?
Saldytuvas +3 +6C temperatura.
As laikiau seklas saldytuve ir man jos tapo nelabai daigios. Gal cia ne del to,kad ten laikiau,bet nebedygo,net tos kurias pries tai daigindavau.
Naturaliomis salygomis seklos gamtoje juk per ziema isbuna ir pavasari vistiek isdygsta.
Flowering indoor: 6 weeks (55 days from start to finish)
Flowering outdoor: 6 weeks
Cia Green-O-Matic autofloweris. Kaip suprast kiek cia jin laiko zhydi?
Sveiki,gal yra kaunieciu kurie galetu man seklas parsiust tai tikrai legalu? Pats parsisiusciau,bet man blogai su kalbom,ir kur gaut geru tikrai geros rusies seklu,kokia kaina ju?
nosimo rašė:Sveiki,gal yra kaunieciu kurie galetu man seklas parsiust tai tikrai legalu? Pats parsisiusciau,bet man blogai su kalbom,ir kur gaut geru tikrai geros rusies seklu,kokia kaina ju?
jei nenori siūstis už užsienio siūskis iš Gonzo.lt gausi sėklas per 2-3 dienas
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...