Nuotrauka Nuotrauka

Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)

Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Tema užrakinta
whitewidow
Naujokas
Reputacija: 0

Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)

Standartinė whitewidow »

dekui :V:
WhiteWidow/Ak 47
Jamaicaman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jamaicaman »

Sveiki,gal kas zinote kaip butu galima efektyviai padidinti dregme growbox'e neperkant brangiu prietaisu. Beje bandziau tiesiog deti lekstute su vandeniu,kempine ir t.t. bet kadangi cfl nesudaro didesnes silumos tas vanduo labai letai garuoja ir dregme laikosi tik 40% . :/
I'm back.
PsY
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė PsY »

Jamaicaman rašė:Sveiki,gal kas zinote kaip butu galima efektyviai padidinti dregme growbox'e neperkant brangiu prietaisu. Beje bandziau tiesiog deti lekstute su vandeniu,kempine ir t.t. bet kadangi cfl nesudaro didesnes silumos tas vanduo labai letai garuoja ir dregme laikosi tik 40% . :/
su purkštuvu puršk kiek gali dažniau ir bus gerai
PsYchotherapist
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Pastebėjau, jog kuo aukštesnė temperatūra tuo drėgmės daugiau, bet nesinori kažkaip karštyje augalus kankinti tai karts nuo karto apipurškiu vandeniu ir tiek. O boxą uždarius ir tie patys cfl prikaitina :)
Jamaicaman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jamaicaman »

PsY rašė:su purkštuvu puršk kiek gali dažniau ir bus gerai
vat neturiu galimybes kuo dazniau purksti,dirbu. Butu gerai dar kokie patarimai.
putejas rašė:Pastebėjau, jog kuo aukštesnė temperatūra tuo drėgmės daugiau, bet nesinori kažkaip karštyje augalus kankinti tai karts nuo karto apipurškiu vandeniu ir tiek. O boxą uždarius ir tie patys cfl prikaitina :)
Na pas manes kaip tik atvirksciai,isjungus lempas dregme kyla iki kaip tik reikiamos,isijungus vel nukrenta.
I'm back.
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Naktį irgi drėgmė padidėja ir pas mane, bet dieną jei boxą laikau uždarą tai temp pakyla iki 35-37 celsijaus ir drėgmė laikosi tarp 60-70, jei atidarau duris, tuomet temp krenta iki 20-25 ir drėgmė pasidaro apie 40. Aš kartais dieną duris palieku praviras, kitą dieną uždarau ir karts nuo karto vis taip darinėju. Tokiu būdu manau augalas gauna ir drėgmės ir visko po truputį, nėra vien drėgna ar sausa ar dar kas nors:)
whitewidow
Naujokas

Standartinė whitewidow »

Kas ka mano kad boxe 30 temperatura yra ar tai nepakenks? ww ir ak47 :x: siandien va jau isdygo is zemes pupytes :] para daiginau,ir per para isdygo :)
WhiteWidow/Ak 47
Jamaicaman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jamaicaman »

na neturetu pakenkti.

na gal kas duos patarimu del dregmes,o gal kas zino kur pigiai galima pasimti koki oro drekintuva?
I'm back.
niekonezinau
Naujokas

Standartinė niekonezinau »

Sveiki, na manau Jus tikrai uzknise tokie ir panasus klausimai..bet visgi kiek ieskojau, na niekaip neradau konkretaus atsakymo su tais dantu krapstuku smaigstymais. Taigi paaiskinkink jus man normaliai, kiek ju i viena kota reik susmaigstyt? Ir visgi ar tik iki puses ar kiaurai persmeigt? Bei kiek turi but like laiko iki skinimo pries atliekant tokia procedura? :V:
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Slow Stone »

Šiknon tuos dantų krapštukus...
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
Jamaicaman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jamaicaman »

Gal zinote kur butu galima nebrangiai nusipirkti ta elektrini drekintuva ar panasiai?
I'm back.
Boomnock
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Boomnock »

, bet tai tik mano nuomonė.
marlis
Naujokas

Standartinė marlis »

Ar po savininko Eriko mirties dar veikia http://www.snow-white.nl ? Kas nors bandet sakytis seklas is ten pastaruoju metu?
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

marlis rašė:Ar po savininko Eriko mirties dar veikia http://www.snow-white.nl ? Kas nors bandet sakytis seklas is ten pastaruoju metu?
parasiau zinute ju suportui paklausiau kaip ten yra. man irgi praverstu shitas shopas, yra pigiai to ko man reikia $)
niekonezinau
Naujokas

Standartinė niekonezinau »

tai man niekas taip ir nepades?
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

niekonezinau rašė:Sveiki, na manau Jus tikrai uzknise tokie ir panasus klausimai..bet visgi kiek ieskojau, na niekaip neradau konkretaus atsakymo su tais dantu krapstuku smaigstymais. Taigi paaiskinkink jus man normaliai, kiek ju i viena kota reik susmaigstyt? Ir visgi ar tik iki puses ar kiaurai persmeigt? Bei kiek turi but like laiko iki skinimo pries atliekant tokia procedura? :V:
cia nera sitame dalyke jokiu taisykliu: kiek, kur, kada. nu gal tik viena, kad negalima persmeigti koto kiauria, smeigti istriziai reikia. skaicius tu smaigu irgi nuo taves priklauso, gali subesti pora, gali ir visa dezute. badyti reikia zydejimui jau visai i pabaiga, likus maziau nei savaitei(3,4,5,6 dienos- taipogi nuo taves priklauso) kad nebutu trikdomas su tuo stresu zydejimo procesas.
ir seip viso to galejau nerasyt, nes nera jokiu tiksliu irodymu, kiek sita technika duoda streso ir kiek padideja thc kiekis. pagal teorija taip turetu buti, bet neturim laboratorijos kad galetumem istirti. o gal kokiu nors konkreciu atveju subades ta augala kaiptik jam pakenksi? nezinau, kaip ir sakiau cia apibreztu taisykliu mazai. improvizuoji, eksperimentuoji ir mokaisi.
marlis
Naujokas

Standartinė marlis »

4apa rašė:
marlis rašė:Ar po savininko Eriko mirties dar veikia http://www.snow-white.nl ? Kas nors bandet sakytis seklas is ten pastaruoju metu?
parasiau zinute ju suportui paklausiau kaip ten yra. man irgi praverstu shitas shopas, yra pigiai to ko man reikia $)
Vakar vakare ir as parasiau, kolkas neatrase :)
Discount
Patyręs
Patyręs

Standartinė Discount »

Sveiki, ar uztektu tokios lempos vienam augalui itin mazame grow boxe. Augalas butu pradetas zydint po 2sav.
[ nuotrauka ]

Ir dar klausimelis: Kas butu jeigu iskart vos prasikalus po 12/12 kisciau?
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Slow Stone »

Kas yra itin mažas?
Bet kuriuo atveju, su viena tokia nieko nepeši.
Jei nuo pradžių 12/12, tai tiesiog mažesnis augaliukas - mažesnis derlius, nors auginant tropines sativas tai iš viso beveik neturi reikšmės (ties pusiauju visada 12/12, o kokios monstrės užauga).
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
Discount
Patyręs
Patyręs

Standartinė Discount »

Na tikrai mazas, beveik pc deze :D O jeigu dvi tokias ikisciau? Man derliaus uztektu nors ir < ~8g :)
Tema užrakinta
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas