Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
-
- Patyręs
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
Sveiki,gal kas zinote kaip butu galima efektyviai padidinti dregme growbox'e neperkant brangiu prietaisu. Beje bandziau tiesiog deti lekstute su vandeniu,kempine ir t.t. bet kadangi cfl nesudaro didesnes silumos tas vanduo labai letai garuoja ir dregme laikosi tik 40% . 

I'm back.
su purkštuvu puršk kiek gali dažniau ir bus geraiJamaicaman rašė:Sveiki,gal kas zinote kaip butu galima efektyviai padidinti dregme growbox'e neperkant brangiu prietaisu. Beje bandziau tiesiog deti lekstute su vandeniu,kempine ir t.t. bet kadangi cfl nesudaro didesnes silumos tas vanduo labai letai garuoja ir dregme laikosi tik 40% .
PsYchotherapist
Pastebėjau, jog kuo aukštesnė temperatūra tuo drėgmės daugiau, bet nesinori kažkaip karštyje augalus kankinti tai karts nuo karto apipurškiu vandeniu ir tiek. O boxą uždarius ir tie patys cfl prikaitina 

-
- Patyręs
vat neturiu galimybes kuo dazniau purksti,dirbu. Butu gerai dar kokie patarimai.PsY rašė:su purkštuvu puršk kiek gali dažniau ir bus gerai
Na pas manes kaip tik atvirksciai,isjungus lempas dregme kyla iki kaip tik reikiamos,isijungus vel nukrenta.putejas rašė:Pastebėjau, jog kuo aukštesnė temperatūra tuo drėgmės daugiau, bet nesinori kažkaip karštyje augalus kankinti tai karts nuo karto apipurškiu vandeniu ir tiek. O boxą uždarius ir tie patys cfl prikaitina
I'm back.
Naktį irgi drėgmė padidėja ir pas mane, bet dieną jei boxą laikau uždarą tai temp pakyla iki 35-37 celsijaus ir drėgmė laikosi tarp 60-70, jei atidarau duris, tuomet temp krenta iki 20-25 ir drėgmė pasidaro apie 40. Aš kartais dieną duris palieku praviras, kitą dieną uždarau ir karts nuo karto vis taip darinėju. Tokiu būdu manau augalas gauna ir drėgmės ir visko po truputį, nėra vien drėgna ar sausa ar dar kas nors:)
-
- Naujokas
Kas ka mano kad boxe 30 temperatura yra ar tai nepakenks? ww ir ak47
siandien va jau isdygo is zemes pupytes
para daiginau,ir per para isdygo 

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

WhiteWidow/Ak 47
-
- Patyręs
na neturetu pakenkti.
na gal kas duos patarimu del dregmes,o gal kas zino kur pigiai galima pasimti koki oro drekintuva?
na gal kas duos patarimu del dregmes,o gal kas zino kur pigiai galima pasimti koki oro drekintuva?
I'm back.
-
- Naujokas
Sveiki, na manau Jus tikrai uzknise tokie ir panasus klausimai..bet visgi kiek ieskojau, na niekaip neradau konkretaus atsakymo su tais dantu krapstuku smaigstymais. Taigi paaiskinkink jus man normaliai, kiek ju i viena kota reik susmaigstyt? Ir visgi ar tik iki puses ar kiaurai persmeigt? Bei kiek turi but like laiko iki skinimo pries atliekant tokia procedura? 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Šiknon tuos dantų krapštukus...
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
-
- Patyręs
Gal zinote kur butu galima nebrangiai nusipirkti ta elektrini drekintuva ar panasiai?
I'm back.
, bet tai tik mano nuomonė.
Ar po savininko Eriko mirties dar veikia http://www.snow-white.nl ? Kas nors bandet sakytis seklas is ten pastaruoju metu?
parasiau zinute ju suportui paklausiau kaip ten yra. man irgi praverstu shitas shopas, yra pigiai to ko man reikiamarlis rašė:Ar po savininko Eriko mirties dar veikia http://www.snow-white.nl ? Kas nors bandet sakytis seklas is ten pastaruoju metu?

-
- Naujokas
tai man niekas taip ir nepades?
cia nera sitame dalyke jokiu taisykliu: kiek, kur, kada. nu gal tik viena, kad negalima persmeigti koto kiauria, smeigti istriziai reikia. skaicius tu smaigu irgi nuo taves priklauso, gali subesti pora, gali ir visa dezute. badyti reikia zydejimui jau visai i pabaiga, likus maziau nei savaitei(3,4,5,6 dienos- taipogi nuo taves priklauso) kad nebutu trikdomas su tuo stresu zydejimo procesas.niekonezinau rašė:Sveiki, na manau Jus tikrai uzknise tokie ir panasus klausimai..bet visgi kiek ieskojau, na niekaip neradau konkretaus atsakymo su tais dantu krapstuku smaigstymais. Taigi paaiskinkink jus man normaliai, kiek ju i viena kota reik susmaigstyt? Ir visgi ar tik iki puses ar kiaurai persmeigt? Bei kiek turi but like laiko iki skinimo pries atliekant tokia procedura?
ir seip viso to galejau nerasyt, nes nera jokiu tiksliu irodymu, kiek sita technika duoda streso ir kiek padideja thc kiekis. pagal teorija taip turetu buti, bet neturim laboratorijos kad galetumem istirti. o gal kokiu nors konkreciu atveju subades ta augala kaiptik jam pakenksi? nezinau, kaip ir sakiau cia apibreztu taisykliu mazai. improvizuoji, eksperimentuoji ir mokaisi.
Vakar vakare ir as parasiau, kolkas neatrase4apa rašė:parasiau zinute ju suportui paklausiau kaip ten yra. man irgi praverstu shitas shopas, yra pigiai to ko man reikiamarlis rašė:Ar po savininko Eriko mirties dar veikia http://www.snow-white.nl ? Kas nors bandet sakytis seklas is ten pastaruoju metu?

Sveiki, ar uztektu tokios lempos vienam augalui itin mazame grow boxe. Augalas butu pradetas zydint po 2sav.
[ nuotrauka ]
Ir dar klausimelis: Kas butu jeigu iskart vos prasikalus po 12/12 kisciau?
[ nuotrauka ]
Ir dar klausimelis: Kas butu jeigu iskart vos prasikalus po 12/12 kisciau?
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Kas yra itin mažas?
Bet kuriuo atveju, su viena tokia nieko nepeši.
Jei nuo pradžių 12/12, tai tiesiog mažesnis augaliukas - mažesnis derlius, nors auginant tropines sativas tai iš viso beveik neturi reikšmės (ties pusiauju visada 12/12, o kokios monstrės užauga).
Bet kuriuo atveju, su viena tokia nieko nepeši.
Jei nuo pradžių 12/12, tai tiesiog mažesnis augaliukas - mažesnis derlius, nors auginant tropines sativas tai iš viso beveik neturi reikšmės (ties pusiauju visada 12/12, o kokios monstrės užauga).
...paspausk, bus bairiookas...
Na tikrai mazas, beveik pc deze
O jeigu dvi tokias ikisciau? Man derliaus uztektu nors ir < ~8g 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2136909 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus