Nuotrauka Nuotrauka

UZTEKS!!! Legalize in da house!!!

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
PsY
Guru
Guru
Reputacija: 1

Re: UZTEKS!!! Legalize in da house!!!

Standartinė PsY »

BongMachine rašė: O vat tokie vat : http://rigo14.deviantart.com/art/Legali ... -132686083 tai ir informatyvūs gan
wat wat apie ka ir turiu omeny reiktu kažka panašaus i šita tik gal ne žmogaus foto o atributika nors ir ta kur rodei paveiksliuka bet reikia gero photoshoperio kuris padarytu viska normalei
PsYchotherapist
Discount
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 0

Standartinė Discount »

Arba tam paveiksleli uz laisva kanape apacioj parasyt ka nors tokio "Nesileisk apgaudinėjamas valdžios" :D, nes skystokai siek tiek atrodo tas paveikslelis, nors jis pats tai tikrai geras. :V:
White smoke
Patyręs
Patyręs

Standartinė White smoke »

Jei būčiau nieko nenutuokiantis pašalietis, pamatęs tokį užrašą pagalvočiau, kad dar viena eilinė afera krizės metu...Pagalvočiau, kad bando įsiteigt kai visi ypatingai pyksta ant valdžios :D Nors...patrauktų dėmesį, bet dėja kai nėra žmonių, kurie galėtų argumentuotai apšviest visą tą reikalą, tai paprasčiausiai jei patektų į Tv, viskas būtų sumaišyta su purvais. Galima bent jau pasižiūrėt kokią aplinkinių reakciją tai iššauktų, hmm koks "Ar esi įsitikinęs, tuo kuo tiki?" ar kažkas panašaus, gal nebūtų taip akiplėšiška, kaip kad "Nesileisk apgaudinėjamas valdžios". Dar reikėtų kokio internetinio puslapio adreso, kuriame viskas nuo iki būtų apžvelgta, faktai, moksliniai įrodymai ir t.t.
Jungle is massive!
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

manau naujei atgimes puslapis ir forumas tikrai būtu geras augink.com jei su adminais paderint dar visi kas turi kokios naudingos info duotu adminam jie sukeltu i weba ir tikrai būtu galima tai padaryti nes nemanau kad reiktu šeip tik kažko bet reiktu ant plakato ir nuorodas kad žmogus galėtu daugiau apsišviesti apie visa tai
PsYchotherapist
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs

Standartinė Smoking Barrels »

super posteriai! %)
Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. :x:
isitaskes
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė isitaskes »

Man patinka, bet tokiems reikia spauzdintuvo kuris spalvotai dirba, :D
isitaskes
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė isitaskes »

O dar kalbant apie dekriminalizavimą, kur reikia kreiptis , kad pradėt visą šį procesą, kokius raštus rašyt? :) Gal kas turit info
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Visų pirma fotkes iš citatų metam lauk nes tuomet pasisakymai atrodo tvarkingesni. Ir taip aišku kokie čia posteriai ir visa kita.
isitaskes rašė:O dar kalbant apie dekriminalizavimą, kur reikia kreiptis , kad pradėt visą šį procesą, kokius raštus rašyt? :) Gal kas turit info
Laiškai rašyti, atsakymai gauti, o tolko iš to jokio. Na...tolkas toks, kad supratau, jog jeigu rimtai stoti kanapės pusėn, reikia daug laiko, daug resursų, daug iniciatyvos, optimizmo, pasiryžimo, savo vidinių moralinių ir visokių pasaulėžiūros nuostatų, argumentų, iškalbos, drąsos ir pan. Reikalingas kooperavimasis su LT rastafariais (kad ir kiek jų yra, o jų tikrai yra), dialogas su žaliaisiais ir pan. Bukletukai čia neišeitis, nors tai geriau negu nieko. Reikalinga ir studentija, ta vadinama akademinė bendruomenė, mokslininkai, studžiai ir visa kita. Reikalingas juridinis asmuo (organizacija, asociacija ar pan.), kuris atstovautų ganjamanus (grubiai tariant). Taip pat per juridinį asmenį būtų galima lietis į politinius reikalus eskaluojant dekriminalizavimo temą, teikiant vyriausybei ir seimui pasiūlymus. Visam ratui užsukti reikalingi MINIMUM 2-3 pasišventę pilnamečiai asmenys, kuriems viešumas ne problema, kuriems ganja ne šuns papas ar šiaip pychas pasitaškymui. Kišant nosį į tokius reikalus reikia tikėti tuo ką darai, o ne šiaip, kad davai legalize nes negalim laisvai pūst.
Pvz dabar aš nebesiardau viešoje erdvėje su ta ganja, kad davai legalize ir pan. Praėjo tas bizikas, tačiau aš sau ją dekriminalizavau, legalizavau, pas mane auga legaliai, stufas kišenėj legaliai ir nesvarbu, kad LR įstatymas sako kitaip. Jeigu/kai mane pakrutins dėl to ką darau - bus kita kalba. Tuomet pamatysim iš kur kojos dygsta :) Šiai dienai stengiuosi šviest, mokyt žmones kas tai yra, kodėl tai yra ir pan. Galvoje nuolatos rutulioju įvairiausias idėjas ir planus ateičiai nes manau visko kas randasi mano smegeninėje man tikrai prireiks.
Vienu žodžiu daug visko reikia, daug visko norim tik reikia dirbt dirbt dirbt.
Klausimai? :D

p.s. Dar va prisiminiau paminėti, kad labai dėkingas visiems, kurie prisidėjo ir kuris parašė (tomastomas) (kitaip to žmogelio ir nežinau) straipsnį "Kanapė Lietuvoje". Visos nuorodos randamos forume. Straipsnis tikrai pasiekė daug ausų ir daug akių, apšvietė nemažą dalį Lietuvos ir vis dar sėkmingai atlieka savo švietėjišką funkciją. Vo taip :D Ir dėkosiu už tai dar ilgai ilgai :)
GanjaGoblin
Patyręs
Patyręs

Standartinė GanjaGoblin »

Kai jau pakrutins, bus po laiko 8/
Man galvoi negerai....
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Žmogau, kai pakrutins bus pats laikas!
GanjaGoblin
Patyręs
Patyręs

Žmogau, o esi buves susidures su mentais? Kartais tavo galvoje susikurtas pasaulis realybeje gali buti visiškai kitoks. Čia bus ne bauda už važiavima be diržo.
Man galvoi negerai....
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Žmogau, tik nereikia. Nepradėsiu aiškinti kokia mano dvasia, kaip žiūriu į pasaulį ir ką matau į jį žiūrėdamas, neaiškinsiu kas man kanapė ir ką manau apie visą gamtą ir dievą ir politiką, papročius, nuomones, tradicijas ir žmogiškuosius faktorius ir kūno skausmus ir baimes ir t.t. ir panašiai ir gyvenimą ir t.t. Keistas esu žmogus, bet jeigu aš kažkuo tikiu tai aš tikiu iš širdies, o tikėjimas man yra šventas dalykas. Šventas ne bažnytiniais zababonais, bet šventas savo tyrumu. Būtent dėl savo tokių visokių filosofijų ir, vadinkim, "vartymų" (taip bus pačiam turbūt suprantamiau gal) aš ir parašiau, kad mano užkrutinimas būtų pati ta tinkama pradžia stovėti visu savimi už tai kuo tikiu ir manau esant gera ant šio šūdino pasaulio.
GanjaGoblin rašė:Žmogau, o esi buves susidures su mentais?
Ne. Ar tai ką nors keičia? Tikrai ne. Ką reiškia susidurti su mentais? Kas tas mentas? Žmogus. Tuo viskas pasakyta.
GanjaGoblin
Patyręs
Patyręs

Vertybes gerai, dar geriau, kad yra žmoniu pasirengusiu del ju ka nors padaryti. Bet nebus lengva :D
Apie mentus pasakyti: tai žmogus tas pats kas nieko nepasakyti..
Man galvoi negerai....
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Pats gyvenimas nėra lengvas :) Aš niekieno neprašiau, kad mane išleistų į šitą didelį apvalų jovalyną vadinamą žeme. Jeigu jau išleido tai prašau žmonių bent duot man ramybę nes aš tokią pačią ramybę duodu kitiems, bent jau stengiuos 8/ Kalbant apie mentus niekad nesupratau žmonių perspėjimų ir savotiškų gasdinimų, kad va, nebuvai pas mentus, va ten pakliūtai tai žinotai... wtf? MAXIMUM kas man gali nutikti tai galiu prarasti gyvybę, o tai reiškia mano mėsa, vadinama kūnu, nustotų vaikščiojusi, bet hey, aš turiu nemirtingą sielą ir joks gyvas padaras jos iš manis negali atimti, o tai ką mąstau ar manau yra mano sielos dalis. Net šio suvokimo iš manęs negali atimti tai apie ką mes kalbam? Gandi pažiūrėk. Žmogus nepabijojo smurto, bet savo laimėjo per tikėjimą. Nesitapatinu jokiais būdais, tik parodau pavyzdį.
GanjaGoblin
Patyręs
Patyręs

Yra ir kitokiu pvz. Marc Emery kai pasiule 30 metu žmogus nuleido galva pripažino, kad buvo niekšas ir gavo 5 metus. Bet kokiu atveju nelinkiu tau turet tokiu bedu.
p.s. manau,kad buna baisesniu dalyku už mirti.
Man galvoi negerai....
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Aha, baisiau jei nukirstų kojas rankas ir paleistų į pasaulį ir rodytų visiems "štai žiūrėkit, narkomanai, kas jums bus jei šokinėsit". Ne varna, 300 metų negyvensiu. Galiu ir pakentėt kelis metus iki mirties. Galų gale visuomet galima surast žmonių padėsiančių išsilaisvint iš pančių. Krypstam nuo temos nors ir smagu apie tai pakalbėt ;)
Mano tiesa yra mano tiesa ir ji iš esmės nekintama. Duok die man stiprybės, kad aš išlaikyčiau visa tai savyje, juk vistik esu toks pats žmogus kaip ir tu ar kiti :)
Grįžtant prie dekriminalizacijos tai va, reik to ir ano, o to ano šiuo metu neturim, nėra resursų kurių mum reik. laukiam :D
atwa
Naujokas

Standartinė atwa »

100% palaikau putėja..
Air, Trees, Water, Animals
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Slow Stone »

putejas rašė: vairuoju parūkęs legaliai
Real time mechanizmų valdymas esant po kaifu... Nešaunu.
Tik nepulkit rėkt "Aš geriau/saugiau vairuoju parūkęs" (negu girtas? gal... negu blaivas? nežinau...), kaip beversi - vis tiek už vairo apsvaigęs.
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
GanjaGoblin
Patyręs
Patyręs

100% palaikau Slow Stone..
Man galvoi negerai....
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Anoks ten kaifas, prasiplečia mąstymas ir tiek, o vairuodamas papūtęs su mašina elgiuosi švelniau, nebrūžinu jos belenkaip kaip neparūkęs. Kiekvienam savo.
Slow Stone, nesakau, kad visi parūkę geriau vairuoja, bet aš - manau taip. Kad ir šiandien čiut avarijos nepadariau bo autikui užkišau leidžiantis nuo kalno ir dar iš priekio džipuks koks tai lėkė. Čiut šono viso nerėžiau. Duodu rankas kojas nukirst, kad jei būčiau parūkęs net nebūčiau užkišinėjęs, net lenkęs autiko nebūčiau tai va tau ir saugumas ir vairavimas geresnis ir viską. Parūkau, tuomet vairuoju kitaip, kitaip planuoju savo veiksmus prie vairo, kitaip junginėju pavaras, kitoks greitis, kitoks galimų įvykių numatymas. Išviso kam šnekėt ar pastebit koks eismas miestuose? Kaip visi juda, kokia tvarka ir koks greitis? LEIDŽIAMAS MAKSIMALUS greitis (nesvarbu kur) nesąmoningai yra tapęs beveik privalomu greičiu. Pabandyk pravažiuot mieste 25-40km/h, kaip mat būsi apipypsintas, pralenktas n kartų, policijos būsi sustabdytas dėl ĮTARTINAI lėto važiavimo, o jei nesustabdys tai bent susilygins su pačiu ir žiūrės į tave kaip į nesveiką narkomaną norėdami tave suryt ir bandydami tavyje įžvelgt kažką blogo, kad tik rastų prie ko prikibt. Tipo eismą trukdai. Čia ne apsvaigime esmė. Susinervink, išgerk valerijonų ir sėsk vairuot. Iš tavo lūpų nė garso neišgirsčiau, kad vairuoju apsvaigęs, o va ganja jau svaigina? Atminties vyrai neturit, daugelis gi rūko tabaką, primiršot? Manot tabakas nesvaigina? Žinoma, kur jūs ten ką jausit kai rūkot kas valandą ar pusvalandį po cigaretę, o raeal time apsvaigimas yra ir tuo pačiu tas real time mechanizmų valdymas vyksta. Mūsų protai sumakaluoti ir daro klaidas bei priima klaidingus prendimus, o ne ganjos efektas ar neefektas. Bet kokiu atveju nesakau, kad dekriminalizavus visiems būtų galima parūkius vairuot. Tokie dalykai turi būti analizuojami ir sprendžiami jei tas sprendimas reikalingas, o ne tiesiog tūpai draudžiami. Ir išviso, kanapė neturėtų būt tas dalykas kuris naudojamas išsitaškymui. Taškytis galit gerdami ar rydami narkotikus.
Ką tik sumaniau, kad reik LT padaryt vairavimo apsvaigus ir neapsvaigus eksperimentą, prižiūrimą tų pačių pareigūnų ar regitros egzaminuotojų. Sukviest kelis savanorius, turinčius skirtingus vairavimo stažus ir pirmyn. Vienu žodžiu :)
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Legalize partija
    sn00py » » forume Legalus forumas
    66 Atsakymai
    35376 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas barzas