Padėkit išsirinkt veislę
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Re: Padėkit išsirinkt veislę
Galiu tik linkėt sėkmės. Ten kažkokia vietinė anglų kontora apie kurią nesu girdėjęs. Čia panašiai kaip amerikonų klaust ar augino Mr.Green LLR2 ir ką gero/blogo gali pasakyt apie tai, manau supranti. Šiaip skunkai beveik 30 metų yra tarp lyderiaujančių, su jais prašaut neturėtum.
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
...............2.20 + 2.20 = 4.20
dekui, kad taip siltai priemat naujoka. brolis anglijoj paeme tu seklu, jam patare pardavejas sake tiks
as buciau kitokias emes, bet gal jis geriau zino . . . . anglijoj ganzos pardajejas nzn kas yra autoflowering gal jie kaip kitaip jas vadina

Tai siulaikines veisles ne silpnos pasiemi bet kokiu seklu toi zolei bus thc vilks o ko jiem daugiau reike kad vilktu.
vaikai nenarkokit vartotiku.
sveiki turiu lemon haze, purple haze, skunk haze, blueberry x icecream, ww , ka patartumet augint ? uzteks vietos tik vienam ir to manau per mazai: 175cm-65cm-30cm aukstis- ilgis - plotis
aukštis geras bet žiurėk kokie vazonai dydžio bus jei vazonai telpa manau problemu neturėtu būtzopa rašė:sveiki turiu lemon haze, purple haze, skunk haze, blueberry x icecream, ww , ka patartumet augint ? uzteks vietos tik vienam ir to manau per mazai: 175cm-65cm-30cm aukstis- ilgis - plotis
PsYchotherapist
O kuria rusy patartumet? CIA ne pirmas bandymas jai tai Turi itakos jusu pasiulymui
dvejojau del purple haze ir ww
tai imsiu ww. o skunk haze tai buvo mano primas bandymas
poto dar outdoor sezona viena tai jau atsiskanavau sitos
o seip skunk haze nenoriu tai nes kvapas no jos didesnis bus manau nei nuo kitu nes skunk viena is stipriausej kvepenciu rusiu. cia tik mano nuomone, jai klystu pataisykit 

manau teisingai sakaizopa rašė:dvejojau del purple haze ir wwtai imsiu ww. o skunk haze tai buvo mano primas bandymas
poto dar outdoor sezona viena tai jau atsiskanavau sitos
o šiaip skunk haze nenoriu tai nes kvapas no jos didesnis bus manau nei nuo kitu nes skunk viena is stipriausej kvepenciu rusiu. čia tik mano nuomone, jai klystu pataisykit

PsYchotherapist
nu ziuresim ziuresim
pamatysi ka nusprendziau mano busimam dienorasty 

lauksimzopa rašė:nu ziuresim ziuresimpamatysi ka nusprendziau mano busimam dienorasty

PsYchotherapist
Gal kas augino, ruke, uoste, ciupinejo orange bud'a?
butu labai idomu apie ji daugiau suzinot 

subforume "rukytos rusys" pradzioje yra keli geri atsiliepimai apie sia rusipixy rašė:Gal kas augino, ruke, uoste, ciupinejo orange bud'a?butu labai idomu apie ji daugiau suzinot

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Prieš dvejus metus rūkytas, draugas pusvalandį pražvengė, po to didelis slow motion buvo, sakė antras kartas kai taip nudaužėpixy rašė:Gal kas augino, ruke, uoste, ciupinejo orange bud'a?butu labai idomu apie ji daugiau suzinot

Jungle is massive!
butu idomu suzinoti kiek tarkim GHS ww skiriasi nuo originaliosios...
-
- Pažengęs
Įdomu būtu sužinot ar yra kas augine big bang'ą?
Just relax and take a hit from the bong.
augino draugas, man asmeniškai nepatiko stafas toks tikrai nekažka ir užaugo nedaug.ganjamanas2 rašė:Įdomu būtu sužinot ar yra kas augine big bang'ą?
PsYchotherapist
-
- Pažengęs
Na derlius nete parasytas tai ohoho, bet idomu koks skonis jo?
Just relax and take a hit from the bong.
yra juk ir dienoraštis kaip augino forumietisganjamanas2 rašė:Na derlius nete parasytas tai ohoho, bet idomu koks skonis jo?

eFheM rašė:O vat Big Bang mane tikrai nustebino! Pats stuff'o kvapas toks švelniai salstelėjęs. Dūmas daug
užtraukus verčia griebtis vandens "bambalio",o poveikis....labai atpalaiduoja,padaro tave lengva ir ramu. Tikras medical strain.![]()
Ability is nothing without opportunity.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas