![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
auginimas be vegatavimo, 12/12.
auginimas be vegatavimo, 12/12.
gal kas bandet? ![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
Re: auginimas be vegatavimo, 12/12.
http://www.youtube.com/watch?v=tY5_dl1E ... re=related. vienas usienio augintoju taip nuo vieno augalelio nusieme 20gr
ce manau labi gerai, kiti nuo normalaus tiek nuima:)

Tai nebūtų 400w HPS. Ir trašos, žemės geros

400w hps bet ir augalu ne vienas ir ne du:) kokiem pora augalu maziau reiktu jai neklystu?:)Discount rašė:Tai nebūtų 400w HPS. Ir trašos, žemės geros![]()
dar plius elektros kiek susitaupo, nes nuo pat augimo pradzios 12/12 reik junkt, bet ce reik patyrusio augintojo manau, kat 20gr nuo vieno nuimt:)Kiskis rašė:400w hps bet ir augalu ne vienas ir ne du:) kokiem pora augalu maziau reiktu jai neklystu?:)Discount rašė:Tai nebūtų 400w HPS. Ir trašos, žemės geros![]()
su klonais manau taip galima daryt pritaikius SOG metoda.
PsYchotherapist
Esu megines ta jusu 12/12. Nuo vieno 20g,nuo kito 26g derliaus. Po cfl. Taigi tas 20g,nera nieko stebuklingo. Galima ir geriau.
tai aisku kat galima ir geriau, bet kiti nesugeba net nuo normalaus augalo tiek nuimt, o ka sneket apie toki buda. kiek augaliuku auginai, ir ka naudojai jai nepaslaptis?eric rašė:Esu megines ta jusu 12/12. Nuo vieno 20g,nuo kito 26g derliaus. Po cfl. Taigi tas 20g,nera nieko stebuklingo. Galima ir geriau.

kiek liumenu turejai? kokia veisle?eric rašė:Esu megines ta jusu 12/12. Nuo vieno 20g,nuo kito 26g derliaus. Po cfl. Taigi tas 20g,nera nieko stebuklingo. Galima ir geriau.
tiesa pasakius nematau pointo sitaip auginti. turi buti kazkokios ypatingos aplinkybes namuose("negaliu isnaudoti daug elektros, nes tevai suzinos kad auginu marihuana"). jei auginti tai auginti kaip baltam zmogui. gali susirinkti setupa kuris tau per menesi valgys 30-60lt elektros, tai mano galva nera daug(nera ir mazai zinant situacija lietuvoj). bet cia aisku kaip kam. cia tik mano asmenine nuomone sitas reikalas atrodo kaip zaidimas.
nu bet jai reik greito stufo, tai sis budas labai tynka man atrodo:) o jei taip, tai aisku geriau augint normalei, ir isiaugint normalu derliu4apa rašė:kiek liumenu turejai? kokia veisle?eric rašė:Esu megines ta jusu 12/12. Nuo vieno 20g,nuo kito 26g derliaus. Po cfl. Taigi tas 20g,nera nieko stebuklingo. Galima ir geriau.
tiesa pasakius nematau pointo sitaip auginti. turi buti kazkokios ypatingos aplinkybes namuose("negaliu isnaudoti daug elektros, nes tevai suzinos kad auginu marihuana"). jei auginti tai auginti kaip baltam zmogui. gali susirinkti setupa kuris tau per menesi valgys 30-60lt elektros, tai mano galva nera daug(nera ir mazai zinant situacija lietuvoj). bet čia aisku kaip kam. čia tik mano asmenine nuomone sitas reikalas atrodo kaip zaidimas.

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Jei namuos nori auginti haze, thai ar dar kokią džiunglių sativą, reikia rinktis šį variantą, bo kitaip gali liūdnai baigtis.
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
nuskambejo taip baugiai, kaip mazdaug pro growboksa eina tavo katinas ir is bokso islenda tokie vijokliai, pagriebia augintini ir suryja;)) net tevai bijo artintis.
Namuose nuo nieko man nereikia sleptis... Jokiu aplinkybiu ir tt sudetingu nebuvo,tiesiog norejau ismegint sita buda.
Veisle buvo Top skunk 44 is seedsman. Cfl apie 120-130w. Paprastos zemes,paprastos trasos. Naudojau lst.
Veisle buvo Top skunk 44 is seedsman. Cfl apie 120-130w. Paprastos zemes,paprastos trasos. Naudojau lst.
o ka geriau butu junkt cfl 100w ar hps 70w? ce vienam augalui.eric rašė:Namuose nuo nieko man nereikia sleptis... Jokiu aplinkybiu ir tt sudetingu nebuvo,tiesiog norejau ismegint sita buda.
aš rinkčiaus hpsKiskis rašė:o ka geriau butu junkt cfl 100w ar hps 70w? čia vienam augalui.eric rašė:Namuose nuo nieko man nereikia sleptis... Jokiu aplinkybiu ir tt sudetingu nebuvo,tiesiog norejau ismegint sita buda.
PsYchotherapist
Nuo ploto priklauso,nuo to kaip kovosi su karsciu ir tt.Kiskis rašė:o ka geriau butu junkt cfl 100w ar hps 70w? čia vienam augalui.eric rašė:Namuose nuo nieko man nereikia sleptis... Jokiu aplinkybiu ir tt sudetingu nebuvo,tiesiog norejau ismegint sita buda.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Žinok rašydamas ir aš panašiai vizualizavausi situaciją4apa rašė:nuskambejo taip baugiai, kaip mazdaug pro growboksa eina tavo katinas ir is bokso islenda tokie vijokliai, pagriebia augintini ir suryja;)) net tevai bijo artintis.

...paspausk, bus bairiookas...
o kaip geriau daryti, ar tresti is pat pradziu zidejimo trasom, ar vegetacinem ir paskui zidejimo?
Bandžiau šitą variantą, bet kaip sakant "ant durniaus"
Auginau mažoje spintelėje, 60w cfl. Įmečiau 4 random sėklas (nežinojau ar jie automatai ar ne). Užaugo dvi mergaitės, vienas bachūras ir vienas hermis. Bachūrą su hermiu eliminavau, liko dvi mergaitės. Viena mergaitė užkrovė gal 1.5-2 gr
kita dar nebuvo net įpusėjusi turbūt žydėti, kai pirmąją nuskyniau, tai pagalvojau kad ir nuo antros nieko gero nepaimsiu tai išroviau, kad nesivargint... Trešiau su schultzu nuo antros maždaug žydėjimo savaitės. Bet tikriausiai pagrindinė bėda buvo šviesos trūkumas.... Kad būtų buvę bent dvigubai daugiau 
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

- kaciarasyt?
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Apie sita skaiciau daug pats neauginau tokiu budu bet teks kada pabandyt.
Privalumai:
1 laikas- sitaip augdamas augalas gali uzaugt greiciau kaip per 2men. Todel per metus galima isgaut bent 6 derlius.
2 vieta- kai kanape neturi vegetacijos laikotarpio ji nesisakoja todel auga kaip stulpas, sitaip i peda2 galima sukist net 9 augalus! Gerai auginant su sog.
3 derlius- jis aisku mazesnis nuo vieno augalo, bet toi vietoj kur galetu augti krumas galima sukist 9-16 kanapiu ir isgaut derliu dvigubai greiciau. Tai paglvokit galima arba galima per keturis menesius isauginti 50-200g kruma arba 18-32 sakas storu bud'u kurie svertu min po 15g per ta pati laika.
4 skonis ir kvapas tas pats.
5 elektra- ji susitaupytu labai.
Tai tiek
Privalumai:
1 laikas- sitaip augdamas augalas gali uzaugt greiciau kaip per 2men. Todel per metus galima isgaut bent 6 derlius.
2 vieta- kai kanape neturi vegetacijos laikotarpio ji nesisakoja todel auga kaip stulpas, sitaip i peda2 galima sukist net 9 augalus! Gerai auginant su sog.
3 derlius- jis aisku mazesnis nuo vieno augalo, bet toi vietoj kur galetu augti krumas galima sukist 9-16 kanapiu ir isgaut derliu dvigubai greiciau. Tai paglvokit galima arba galima per keturis menesius isauginti 50-200g kruma arba 18-32 sakas storu bud'u kurie svertu min po 15g per ta pati laika.
4 skonis ir kvapas tas pats.
5 elektra- ji susitaupytu labai.
Tai tiek
autizmas ne liga, tai gyvenimo būdas!
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas