Kad vienintelis narkotikas kurio niekaip negaliu atsikratyt tas tabakas

Kažin kokį jis poveikį turi mano sveikatai ar mąstymui

Kam lygint žmogų su augalu? Juk tai dvi skirtingos gyvybės rūšys, skirtinga jų paskirtis, todėl ir pavyzdžiai visiškai skiriasi:) Taigi vaikais prekiaujantys yra blogi, o anie geri:) Bet žinoma, kalbu juk iš tos idealistinės, mano supratimu tos teisingosios pusės, bet ir pilnai suprantu, kad realiai blogi laikomi ir tie ir anie ir bausmės visiems yra griežtos ir visuomenės narkotikais šerti tikrai nevalia, negalima; kas čia bus, kad ant kiekvieno kampo stovės mažamečiai su kasiakais dantyse

Ką tu dabar padarysi, kad žmogus kitaip nemoka gyventi ir yra gobšus ir jam reik daug pinigų? O gal jis skolas atidavinėja ir atrado sau ir kitiems mažiausiai kenksmingą (taip sakau nes jums nepatinka kai parašai, jog visai nekenkia) būdą kaip užsidirbt? Vaiką pardavęs tu esi žvėris nes nelaikai žmogaus lygiu žmogui, tu pažemini kitą, išmeti kaip daiktą, o pardavęs žolę tu tik patenkini kito žmogaus norus, o kitam suteikt laimę yra gerai. Tikiu pardavinėtojų tarpe dar gal rastume ir vieną kitą, kuris kažką parduodamas papasakoja apie patį augalą, kas per dalykas, kaip kas su kuo ir kodėl. Juk ne visi nesidomi, kaip ir ne visi domisi. Rūkantys vaikai jau valstybės ir tėvų problema. Tavo vaikai - tavo problema, mano vaikai - mano problema:)