Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Arnas rašė:kiekvinas idijotas zino, kad gereusi bongai ypac savadarbiai is bambuko , nera čia ko argum entuoti !!!!
Nu ir kuo jis geresnis už rankų darbo stiklinį bongą? Niekuo. O čia dar kiekvienas idiotas žino.. Tas tavo bambukas sunkiai valysis, o stiklinis žymiai geriau. Jei galvoji, kad stikliniame bonge nebus 'dvasios', tai darykis pats ir bus ji. Aišku retas žmogus moka dirbti su stiklu ;] Vien kainas palyginus bambukinių bongų ir stiklinių, pasimato, kad žmonės labiau vertina stiklinius.. Na, bet skonio reikalas Jei patinka šmarvės skonis rūkyk pro bambuką Šiaip nusimato du gan stori kanapės kotai, reiks atiduoti kokiam nagingam žmogui. Pasidarys pypkę kokią..
Turejau kolbą tai sumąstem ir męs pasidaryt savadarbį bongą . Gaminimui beveik viską nusipirkom senukuose, išskyrus perc'o vamzdelį ir kolbą. O skylę padarėm dildės pagalba. Dildinom maždaug 3 valandas pasikeisdami, kol pagaliau pradildinom .
Paskutinį kartą redagavo Discount 2010-10-19, 19:42. Iš viso redaguota 2 kartus(ų).
laaaaaaaaaabai grazus bongas noreciau per toky parukyt kai rukysiu
o kaiptik i tema, vakar pasuko pazystamas sako bongo reikia, sakau nu ok, privaziavo atidare bagazine ten 7ptyni sawadarbiai bongai, imeciau ir sawajy i ten, sakau ka jau cia darysit? tai atsake kad bongu baliu
Bongmaster rašė:laaaaaaaaaabai grazus bongas noreciau per toky parukyt kai rukysiu
o kaiptik i tema, vakar pasuko pazystamas sako bongo reikia, sakau nu ok, privaziavo atidare bagazine ten 7ptyni sawadarbiai bongai, imeciau ir sawajy i ten, sakau ka jau čia darysit? tai atsake kad bongu baliu
Smagu kai kasnors pastebi tave ir pagiria. Aš ir norėčiau kada nors į bongų balių
Bongmaster rašė:laaaaaaaaaabai grazus bongas noreciau per toky parukyt kai rukysiu
o kaiptik i tema, vakar pasuko pazystamas sako bongo reikia, sakau nu ok, privaziavo atidare bagazine ten 7ptyni sawadarbiai bongai, imeciau ir sawajy i ten, sakau ka jau čia darysit? tai atsake kad bongu baliu
Smagu kai kasnors pastebi tave ir pagiria. Aš ir norėčiau kada nors į bongų balių
Beje tą mūsų bongą visą laiką prieš rūkant reikėdavo išnaujo izoliacija perklijuot, nes netilpdavo niekur toks didelis Ir po kokia savaitės ties perc'u išsisandarino, tai teko taisyt.
P.S. Gaila bongo
Nusiperki sudvamzdi kainuoja 6lt 1metras. atsipjauni kokio ilgio nori,tada dar kamstis dedasi gale ji irgi reikia nusipirk kad vandens neleistu. nu otada jau savo fantazija dedi i savo grozi:)dar paimk vamzdeli paprasta varini nestora kiaura tame sudvamzdi nuo dugno nu kazinau 8cm padarai skilute ten vamzdelis desis snt vamsdelio turi kauselis susimintuoti. o kauseli labai paprasta padaryti tiesiog reiki kaip saibos kaip verzekles kad uzsimautu an busimo vamzduko.8cm nuo bongo dugno ira skyle kur dedasi vamzdukas su integruotu kauseliu aisku leis ora te n nepapusi ;DD tai paimk parastos plasmases gabala ir uzlituok, neleis ))) as buvau gumite rades idejas ten ir aplitaves grazei neleisdavo nei kiek,o i ta gumyte vamzdelis kisasi:)kai uzlituoji butinai reikia masininio spakliaus kad liptu ant plasmases graziai suspakliuoji susveiti viska idialej perki dazus nupurski kaip no ir megaujiesi:))toki turiu pasidares kaiop seniau rukytavau nepriligsta jokaia akriliniuj ar stikliniuj bonguj. pries viska montuojant gali is sudvamzdzio figuras daryt pas mane susuktas trijose vietose. pakaitii antos supistos dines ir po truputi suki i kure nori puse jau issivaizduoji kaip grazu?;))))koks menas ir siela jis gyvas.)vamzdelis issitraukia,kauselis nusiema,dugnas atsikemsa patogu valyti gerai ciuopia dumas neastrus laikyt plauciose gali daugiau nieko nereikia
Navikas navikas rašė:Nusiperki sudvamzdi kainuoja 6lt 1metras. atsipjauni kokio ilgio nori,tada dar kamstis dedasi gale ji irgi reikia nusipirk kad vandens neleistu. nu otada jau savo fantazija dedi i savo grozi:)dar paimk vamzdeli paprasta varini nestora kiaura tame sudvamzdi nuo dugno nu kazinau 8cm padarai skilute ten vamzdelis desis snt vamsdelio turi kauselis susimintuoti. o kauseli labai paprasta padaryti tiesiog reiki kaip saibos kaip verzekles kad uzsimautu an busimo vamzduko.8cm nuo bongo dugno ira skyle kur dedasi vamzdukas su integruotu kauseliu aisku leis ora te n nepapusi ;DD tai paimk parastos plasmases gabala ir uzlituok, neleis ))) as buvau gumite rades idejas ten ir aplitaves grazei neleisdavo nei kiek,o i ta gumyte vamzdelis kisasi:)kai uzlituoji butinai reikia masininio spakliaus kad liptu ant plasmases graziai suspakliuoji susveiti viska idialej perki dazus nupurski kaip no ir megaujiesi:))toki turiu pasidares kaiop seniau rukytavau nepriligsta jokaia akriliniuj ar stikliniuj bonguj. pries viska montuojant gali is sudvamzdzio figuras daryt pas mane susuktas trijose vietose. pakaitii antos supistos dines ir po truputi suki i kure nori puse jau issivaizduoji kaip grazu?;))))koks menas ir siela jis gyvas.)vamzdelis issitraukia,kauselis nusiema,dugnas atsikemsa patogu valyti gerai ciuopia dumas neastrus laikyt plauciose gali daugiau nieko nereikia
Sveiki cia esu dar naujokas taigi norejau suzinoti kuris bongas geresnis ir kuo skiriasi? Pvz: Kuris geriau stiklinis ar akrilinis ir ka duoda bongo...
Paskutinis pranešimas
gal kokia lenku internetine krautuve yra su zlotais?
Garintuvas (Vaporizeris) ar vandens pypkė (Bongas), o gal shotgunas, kas geriau sveikatai, kuris patogesnis naudojimui ir kokį modelį rinktis?
Paskutinis pranešimas
Realiai rinkoje matau labai daug iseina visokiu vaporaizeriu, daug esu skirtingu bandes. Bet niekas geresnio nesukuria nei volcano. O ir siaip su juo...