Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Jah rašė:O ka tu pagalvojai? Turejau omeny, kad tas kas yra nelabai skanu kai kam tai jis valgo.
belenka bet iš maisto produktu ;D nors ir pvz toj sugalvosiu xD amm sumuštinis su kumpiu daržovem ir ten kokio šokolado pritepta dar ko nors idėta xDD tokio mixo tikrai nevalgičiau xD
ne, jis dabar valgo sumustini su kumpiu, druska, ir uogiene Offtopic- atspek kas , nuogas aprengia, nukritusias pakelia, issiskyrusias sujungia? ir dar vienas, kada moteris kvepia misku?
Thunderhammer rašė:Ar puciant tusciu skrandziu jums kyla problemu? Ta prasme iputus pilnu ir tusciu skrandziu skirtumas tarp pojuciu jums yra didelis? As pvz, esu vemes pora kartu, bet abu kartus buvau nevalges, todl priejau prie isvados kad putimas nepavalgius yra l. blogai. Ar ir jus taip manote?
O man atvirksciai gal net geriau atsikelus po kokios valandeles dar nieko nepavalgius ipust, isnesioja gerai
Thunderhammer rašė:Ar puciant tusciu skrandziu jums kyla problemu? Ta prasme iputus pilnu ir tusciu skrandziu skirtumas tarp pojuciu jums yra didelis? As pvz, esu vemes pora kartu, bet abu kartus buvau nevalges, todl priejau prie isvados kad putimas nepavalgius yra l. blogai. Ar ir jus taip manote?
O man atvirksciai gal net geriau atsikelus po kokios valandeles dar nieko nepavalgius ipust, isnesioja gerai
po valandeles ilgokai xDD as kelis kart esu dares taip bonga prisigrudu gera kausa toki xD prie lovos pasidedu ir ryte tik pramerkiu akis bonga trukteliu ir tv iki pietu xDD
PsY rašė:
po valandeles ilgokai xDD as kelis kart esu dares taip bonga prisigrudu gera kausa toki xD prie lovos pasidedu ir ryte tik pramerkiu akis bonga trukteliu ir tv iki pietu xDD