Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Kaip supratau feminized yra kai issauga vien tik moterys. Is ten noriu pasiimt low ryder 2. Draugas eme ww (feminized), bet isaugo 2bahurai. Ten prie visu seklu parasyta feminized, o kaip ten yra istikruju?
MantasTz rašė:Klausimas tiem kurie pirko is gonzo.lt
Kaip supratau feminized yra kai issauga vien tik moterys. Is ten noriu pasiimt low ryder 2. Draugas eme ww (feminized), bet isaugo 2bahurai. Ten prie visu seklu parasyta feminized, o kaip ten yra istikruju?
gonzo seklas gauna is banku producer'iu(greenhouse, seedsmans, dutch passion ir t.t.), o ne pats gamina. ir is didziuju tiekeju gaunant seklas kartais pasitaiko broko. nesu linkes tiketi, kad gonzas hamelina, atidarineja pakuotes ir keicia seklas. greiciausiai tiesiog nenusiseke draugui. kiek teko su gonzo tureti reikalu niekad nenuvyle ir nepavede. pirk drasiai.
Gonzo pasiziurejus prie vienu feminized buna zenklas y apacia, kur reiskia, kad moteriskos lities, o prie kitu irgi raso, kad feminized, bet to zenklo nera.
Pasiimsiu lr2 3 seklas, 1 augint tegalesiu pradziai ir pasiziuresiu kas gausis. Jei ka pranesiu
MantasTz rašė:Klausimas tiem kurie pirko is gonzo.lt
gonzo seklas gauna is banku producer'iu(greenhouse, seedsmans, dutch passion ir t.t.), o ne pats gamina. ir is didziuju tiekeju gaunant seklas kartais pasitaiko broko. nesu linkes tiketi, kad gonzas hamelina, atidarineja pakuotes ir keicia seklas. greiciausiai tiesiog nenusiseke draugui. kiek teko su gonzo tureti reikalu niekad nenuvyle ir nepavede. pirk drasiai.
pakuotes būna užpakuotos jei būtu pradarytos matytus taigi ne maišeliuose kokiuose pardavinėja
http://img191.imageshack.us/i/pc210058.jpg/ (20.d) yra vilties dar kad atsigaus? nzn net kas blogai, kiti augalai sveiki.
p.s. bandziau palaistyt schultz 10-15-10 laistymo norma, ne tresimo, tai azoto kaip ir trukt neturetu.
tu net net neisivaizduoji kur beda, bet vistiek savo zhabtus laidai. jei atvirai, tai uzpiso skaityti tavo pilstymus is tuscio i kiaura. visiskai uzpiso. is taves jokios naudos, tik rasai deshovus postus, kurie uzima kitu zmoniu brangu laika, kai reikia skaityt temas po sesesdeshimt puslapiu. jei neturi ka pasakyti tai ir sedi uzsikimshes.
tai ka tu siulai daryt? sedet visiems ausis suglaudus ir skaityt tavo briedus? pokhuy man kas tau idomu ar kas neidomu, bet gal ir negerai jei tau neidomu kai tave moliu laiko zmogus.
ir dar ne tai kad jo, gal ir bereikalo postinu, pasakytum ir pasiprotintum, jis man peace sako. absurdas. tuoj ateis koks virshila ipis man ispejima su sventem. nors kai reikia i tokius tipus, kaip pastarasis, demesys nelabai kreipiamas yra.
4apa rašė:tai ka tu siulai daryt? sedet visiems ausis suglaudus ir skaityt tavo briedus? pokhuy man kas tau idomu ar kas neidomu, bet gal ir negerai jei tau neidomu kai tave moliu laiko zmogus.
ir dar ne tai kad jo, gal ir bereikalo postinu, pasakytum ir pasiprotintum, jis man peace sako. absurdas. tuoj ateis koks virshila ipis man ispejima su sventem. nors kai reikia i tokius tipus, kaip pastarasis, demesys nelabai kreipiamas yra.
Ko tu čia kimbi prie žmogaus? Bandė padėt, o tu iškart ant jo šoki... Man atrodo tu čia pats didesnius briedus šneki dabar.
sveiki, turiu klausyma,cia ziuriu su tom temperaturom kad nakti maziau turi but, tai jei, sviesa kolkas 24/0 tai ir temperatura pas mane pastovi,cia gerai ar blogai? aciu
Manau nera svarbu, kad nakti turi buti tiek, o diena tiek, turi but ne per karsta. kiek zinau turi siekt ne daugiau 30 laipsniu. jei klystu,pataisykit.
Koks skirtumas kokia ta temperatura.. Nera svarbu, kad butu lygiai 28 kaip kas sako ir sventa. Augalas gali prisitaikyti prie pokyciu ir tikrai neissilydis jei bus virs 30. Meksikoj ir ant 40 nepavesy auga ir ka?