Nuotrauka Nuotrauka

Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)

Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Tema užrakinta
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius
Reputacija: 24

Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)

Standartinė Jah »

Foto gal idek :) tada spresim :V:
MantasTz
Naujokas
Reputacija: 0

Standartinė MantasTz »

Klausimas tiem kurie pirko is gonzo.lt

Kaip supratau feminized yra kai issauga vien tik moterys. Is ten noriu pasiimt low ryder 2. Draugas eme ww (feminized), bet isaugo 2bahurai. Ten prie visu seklu parasyta feminized, o kaip ten yra istikruju?
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

MantasTz rašė:Klausimas tiem kurie pirko is gonzo.lt

Kaip supratau feminized yra kai issauga vien tik moterys. Is ten noriu pasiimt low ryder 2. Draugas eme ww (feminized), bet isaugo 2bahurai. Ten prie visu seklu parasyta feminized, o kaip ten yra istikruju?
gonzo seklas gauna is banku producer'iu(greenhouse, seedsmans, dutch passion ir t.t.), o ne pats gamina. ir is didziuju tiekeju gaunant seklas kartais pasitaiko broko. nesu linkes tiketi, kad gonzas hamelina, atidarineja pakuotes ir keicia seklas. greiciausiai tiesiog nenusiseke draugui. kiek teko su gonzo tureti reikalu niekad nenuvyle ir nepavede. pirk drasiai.
MantasTz
Naujokas

Standartinė MantasTz »

Gonzo pasiziurejus prie vienu feminized buna zenklas y apacia, kur reiskia, kad moteriskos lities, o prie kitu irgi raso, kad feminized, bet to zenklo nera.
Pasiimsiu lr2 3 seklas, 1 augint tegalesiu pradziai ir pasiziuresiu kas gausis. Jei ka pranesiu
PsY
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė PsY »

4apa rašė:
MantasTz rašė:Klausimas tiem kurie pirko is gonzo.lt

gonzo seklas gauna is banku producer'iu(greenhouse, seedsmans, dutch passion ir t.t.), o ne pats gamina. ir is didziuju tiekeju gaunant seklas kartais pasitaiko broko. nesu linkes tiketi, kad gonzas hamelina, atidarineja pakuotes ir keicia seklas. greiciausiai tiesiog nenusiseke draugui. kiek teko su gonzo tureti reikalu niekad nenuvyle ir nepavede. pirk drasiai.
pakuotes būna užpakuotos jei būtu pradarytos matytus :) taigi ne maišeliuose kokiuose pardavinėja
PsYchotherapist
marlis
Naujokas

Standartinė marlis »

http://img191.imageshack.us/i/pc210058.jpg/ (20.d) yra vilties dar kad atsigaus? nzn net kas blogai, kiti augalai sveiki.
p.s. bandziau palaistyt schultz 10-15-10 laistymo norma, ne tresimo, tai azoto kaip ir trukt neturetu.
Pavardenis
Pažengęs
Pažengęs
Reputacija: 1

Standartinė Pavardenis »

Kokie temp svyravimai? pas mane nakti 15, sviesoje 30, tai nauji lapeliai visi i virsu kelias, o didieji paglebe.sviesos sociai.
marlis
Naujokas

Standartinė marlis »

Pavardenis rašė:Kokie temp svyravimai? pas mane nakti 15, sviesoje 30, tai nauji lapeliai visi i virsu kelias, o didieji paglebe.sviesos sociai.
20-25
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius

Standartinė Jah »

pH pasimatuok, o gal tai del trasu 8??? ?
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

Jah rašė:pH pasimatuok, o gal tai del trasu 8??? ?
tu net net neisivaizduoji kur beda, bet vistiek savo zhabtus laidai. jei atvirai, tai uzpiso skaityti tavo pilstymus is tuscio i kiaura. visiskai uzpiso. is taves jokios naudos, tik rasai deshovus postus, kurie uzima kitu zmoniu brangu laika, kai reikia skaityt temas po sesesdeshimt puslapiu. jei neturi ka pasakyti tai ir sedi uzsikimshes.
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius

Standartinė Jah »

Tu dabar pats shuda mali :) vietoj to kad cia reikstum savo pretenzijas kurios man visiskai neidomios, galetum padet zmoguj :V: Peace
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

tai ka tu siulai daryt? sedet visiems ausis suglaudus ir skaityt tavo briedus? pokhuy man kas tau idomu ar kas neidomu, bet gal ir negerai jei tau neidomu kai tave moliu laiko zmogus.
ir dar ne tai kad jo, gal ir bereikalo postinu, pasakytum ir pasiprotintum, jis man peace sako. absurdas. tuoj ateis koks virshila ipis man ispejima su sventem. nors kai reikia i tokius tipus, kaip pastarasis, demesys nelabai kreipiamas yra.
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius

Standartinė Jah »

Ko tu cia dura stumi, as tau dar kart sakau bandau zmoguj padet. kazkas nepatinka, neskaityk, nieks nevercia, o tu verkimu cia tavo tikrai nereikia.
Discount
Patyręs
Patyręs

Standartinė Discount »

4apa rašė:tai ka tu siulai daryt? sedet visiems ausis suglaudus ir skaityt tavo briedus? pokhuy man kas tau idomu ar kas neidomu, bet gal ir negerai jei tau neidomu kai tave moliu laiko zmogus.
ir dar ne tai kad jo, gal ir bereikalo postinu, pasakytum ir pasiprotintum, jis man peace sako. absurdas. tuoj ateis koks virshila ipis man ispejima su sventem. nors kai reikia i tokius tipus, kaip pastarasis, demesys nelabai kreipiamas yra.
Ko tu čia kimbi prie žmogaus? Bandė padėt, o tu iškart ant jo šoki... Man atrodo tu čia pats didesnius briedus šneki dabar.
Emr
Naujokas

Standartinė Emr »

sveiki, turiu klausyma,cia ziuriu su tom temperaturom kad nakti maziau turi but, tai jei, sviesa kolkas 24/0 tai ir temperatura pas mane pastovi,cia gerai ar blogai? aciu :)
Discount
Patyręs
Patyręs

Standartinė Discount »

Gerai, nes labai dideli temperatūros svyravimai nėra gerai. Tik žiūrėk, kad ne peraukšta ta temperatūra būtų ;] Kiek rodo dabar? :|?
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius

Standartinė Jah »

Manau nera svarbu, kad nakti turi buti tiek, o diena tiek, turi but ne per karsta. kiek zinau turi siekt ne daugiau 30 laipsniu. jei klystu,pataisykit. :V:
Emr
Naujokas

Standartinė Emr »

rodo normaliai, 28,viskas aisku :)
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius

Standartinė Jah »

vat pas mane tai problema, uzkaicia iki 34 laipsniu, nors boxas nedidelis, 12V isputimas. ir tiek uzkaicia. :/
smaukalotas
Naujokas

Standartinė smaukalotas »

Koks skirtumas kokia ta temperatura.. Nera svarbu, kad butu lygiai 28 kaip kas sako ir sventa. Augalas gali prisitaikyti prie pokyciu ir tikrai neissilydis jei bus virs 30. Meksikoj ir ant 40 nepavesy auga ir ka? :]
Tema užrakinta
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas